Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok kaptanım öyle değil. Kırılmaya müsait hissediyorum bugün. O yüzden yoruma kapalı dedim. Bugün kadınlar arasına karıştım. Dolapta giyecegim 2 tane yazlık elbise vardı. Giyecek hicbirseyim yok.(kadınlar arasında allı pullu şeyler) Hani zayıflayınca giyerim diyeceğim şeylerde yok. Çünkü hep zayıflayınca alırım demiştim. Kalbim kırıldı. Düz siyah kumaş pantolon Sarı bluz ve siyah kumaş tunik yelek giydim. Yelek biraz arkaya gerildi. Tam pasta börek sezonunda çok lazımli gibi annem tüp mide yaptirdigimi anlattı. Başımı tabağa gömdüm resmen 😭 senede belki 2-3 kez böyle ortamlara giriyorum. Onlarda bu şekilde oluyor. Sadece biraz değişiklik istedim 😔
Cnm kilo vereyim giyerim psikolojisinde olma sen her halinle güzelsin ve yakışacak bişey bulursun emin ol 😍

Hiç pişmanlık duyma yedin bitti şimdi devam et yola ;)

4 Şubat menüm

Zipzip- Zipzip-

Sabah yağ yakıcı türk kahvesi, has mamül xl kurabiye
Öğlen 2 küçük yumurta ,yarım dilim kaşar, domates salatalık, 3 fırın falafel siyah çay
Ara latte,corny yer fıstıklı bar
Çabuk çorba ezogelin,1/4 34 gr gofret
Akşam 100 gr yoğurt,1/6 simit , acı sos acı biber kimyon salata
Ara 10 gr brownie, 2 küçük amasya elması ,15 kabak çekirdeği

2 lt su

20 dk egzersiz, 6.499 adım

10 yildir çekmedigim bir regl sancisi çekiyorum ağlatacak derecede agri kesici ,sicak press haricinde bir öneriniz var mi ? Kendimi duvardan duvara vurasim var
Kasık bölgesine masaj ayak altına sıcak su karindan daha çok iş goruyor bende geçmiş olsun canım

Yok kaptanım öyle değil. Kırılmaya müsait hissediyorum bugün. O yüzden yoruma kapalı dedim. Bugün kadınlar arasına karıştım. Dolapta giyecegim 2 tane yazlık elbise vardı. Giyecek hicbirseyim yok.(kadınlar arasında allı pullu şeyler) Hani zayıflayınca giyerim diyeceğim şeylerde yok. Çünkü hep zayıflayınca alırım demiştim. Kalbim kırıldı. Düz siyah kumaş pantolon Sarı bluz ve siyah kumaş tunik yelek giydim. Yelek biraz arkaya gerildi. Tam pasta börek sezonunda çok lazımli gibi annem tüp mide yaptirdigimi anlattı. Başımı tabağa gömdüm resmen 😭 senede belki 2-3 kez böyle ortamlara giriyorum. Onlarda bu şekilde oluyor. Sadece biraz değişiklik istedim 😔
Ah be guzelimm. Gecenki oturmaya giderken bende kaç kıyarfet denedim olmadı çıkart olmadı çıkart. Saçma bişey giyip gittim.
Ah anneler bazen iyi niyetleri bizleri üzüyor.
Erkekler biz kadınlar kadar birbirinin ne kilosuna ne kıyafetine bakmıyor. Biz kadınlar bir araya geldik mi ilk mevzumuz ya kıyafet yada kilo. Önce bir göz suzuyoruzzz.
Boşver bebegim. Kimse senden önemli değil.
Sen bugün oraya gittin kafanı dagittin yedin içtin. Keyif aldığın anlar gelsin aklına.😘😘😘😘

Alışverişe birde eşle gidildiyse bana da afakanlar basıyor. Sıkıntıya giriyorum. Buralar çok kalabalık olmuyor AVM ler . Yada biz çok kalabalık olanlarına gitmiyoruz belkide.
Muz tok tutmuştur iyi olmuş yediğin canim yoksa nasıl dayanacaktin
Ya eşim de hasta gibiydi biraz bugün alacaklarınız var diye mecbur çıktık ama resmen admaa eziyet oldu, birşey demedi, demez zaten ama o kötü oldu diye hızlı hızlı alış veriş yaptım geldik
Canım inan uzuldum öyle yazınca,biz niye kendimizle barisamiuorz ya 😔 ben de hep ertelerdim zayiflayinca alırım diye bugün dayanamdim aldım birşeyler, hatta kendime hiç yakıştırmazdim şişman gösteriyor diye şişme yelek de aldım bugün, aman dedim herkes giyiyor, ben birşey aldığım zaman ilk baktigim şey şişman gösterdi mi ? İnan bıktım ve bugün aldım kendime bir sürü şey ama hala aklımda acaba o şişme yeleği değiştirsem mi diye soru işareti var

Eklentiler

• IMG_20230204_225010.jpg
    IMG_20230204_225010.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 32
10 yildir çekmedigim bir regl sancisi çekiyorum ağlatacak derecede agri kesici ,sicak press haricinde bir öneriniz var mi ? Kendimi duvardan duvara vurasim var
Allah alllah geçmiş olsun canim. Sıcak su uygularım genelde. Ben bekarlık döneminde öyle oluyordum doğumdan sonra geçmişti . Bir daha öyle olmadım. Ama bilirim ne beter olurdum sapsarı olurdum nasıl ağrı yerimden kipirdayamazdim.
Usuttun mu acaba dışarda mi adimladin bugün😔

Allah alllah geçmiş olsun canim. Sıcak su uygularım genelde. Ben bekarlık döneminde öyle oluyordum doğumdan sonra geçmişti . Bir daha öyle olmadım. Ama bilirim ne beter olurdum sapsarı olurdum nasıl ağrı yerimden kipirdayamazdim.
Usuttun mu acaba dışarda mi adimladin bugün😔
Yok canim ne adimlamasi yerimden kalkamiyorum yastigi yumrukluyorum ya galiba bu polip midir nedir ondan oluyor dedi doktor reglin sancili geciyor mu yooo normal dedim demek bunu kastetti adam.simdi hafif dindi mesaj yazaniliyorum belki bitkisel bi cay vardir icebilecegim diye bakiyorum internete simdi

Şöyle yapsan bugün 100 adet yarın 150 adet ertesi gün 200 adet bir hafta 200 devam sonra ki hafta 400 adet çıkarıp yine 50 şer cogaltarak daha kolay olur mu ki
Ara vererek yaparsam sıkıntı olmaz heralde yarın bir daha deneyeceğim senin için canimm🥰😘
Özellikle kas hucresinin çalışması ve insülin direnci önemini anlatan yeri izlersen çok mutlu olurum Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Dinleyeceğim dinleyince sana yazarım😘

Şuna bakın Allah aşkina sabahtan beri kolumda dün sifirlandigindan beri bi degisiklik yok kslbimde hic atmamis zombiyim ya ben hey Allahim ya iyi marka bir de yok yok bugûnlwrde bisey var üzerimde benim elimi attigim kuruyor

Eklentiler

• 20230204_150248~2.jpg
    20230204_150248~2.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 33
Bnm hep öyle oluyor 😵‍💫 ama tavsiye edeceğim bu yazdıkların dışında çok farklı yaptığım bişeyde yok canım geçmiş olsun

Yok canim ne adimlamasi yerimden kalkamiyorum yastigi yumrukluyorum ya galiba bu polip midir nedir ondan oluyor dedi doktor reglin sancili geciyor mu yooo normal dedim demek bunu kastetti adam.simdi hafif dindi mesaj yazaniliyorum belki bitkisel bi cay vardir icebilecegim diye bakiyorum internete simdi
Tamam kuzum adımı dunle karistirdim ben seninle gün farkını unuttum. Acaba ondan mı üşüdün ki diye.
Bı tedavi uygulanıyor mu polip için.
  • Sıcak su torbası
  • Bol su tüketimi
  • Basit egzersizler
  • Zencefil çayı
  • Rezene çayı
  • Lavanta çayı
  • Pekmez
  • Lifli gıda tüketimi
  • Papatya çayı
  • Melisa çayı
  • E vitamini
  • Kafein evde hangisi varsa dene canim

Tamam kuzum adımı dunle karistirdim ben seninle gün farkını unuttum. Acaba ondan mı üşüdün ki diye.
Bı tedavi uygulanıyor mu polip için.
  • Sıcak su torbası
  • Bol su tüketimi
  • Basit egzersizler
  • Zencefil çayı
  • Rezene çayı
  • Lavanta çayı
  • Pekmez
  • Lifli gıda tüketimi
  • Papatya çayı
  • Melisa çayı
  • E vitamini
  • Kafein evde hangisi varsa dene canim
Sagol kuzum papatya cayi icecektim brnde😘

Şuna bakın Allah aşkina sabahtan beri kolumda dün sifirlandigindan beri bi degisiklik yok kslbimde hic atmamis zombiyim ya ben hey Allahim ya iyi marka bir de yok yok bugûnlwrde bisey var üzerimde benim elimi attigim kuruyor
Niye ki ya. Telefonla senkronize oldumu. Kullanma kılavuzu falan varmı. Olmadı aldığın yerle görüş garantisi falan varsa

Back