- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani cok nadir gerekli oldugu zaman diyim, ama smdi hergün oglani birakip aliyorumAraba kullanıyor muydun![]()
Muz kadar tatli degil canim ama fena degl ben sevdim, aslinfa ogluma aldim kuru meyveler o yemiyor meyve pek ama hosuma gitti bitince yine alicam muzMuz kurusu mumuz kadar tatlı mı
Çıkartması bile ne kadar pahalı ya
Canım ben telefon kılıfı ormustum ama mutfakta iş yaparken telefonla konuşabilmek içinhamileyken kıyafetlerinde cep yoktu,şimdi de eski kiyafetlerime hala giremedigim için taylarla idare ediyorum
örmek istersen ordugumun linkini atabilirim,mutfakta ya da iş yaparken büyük kolaylık oldu benim için
Tehlikeli derken![]()
Masallah kiz büyütmüssün sen artik bilmiyoduk okadar büyük oldugunu14 yasinda bir oglum var canim Allah hepimizin yavrularina uzun ömürler versin
Iyi eglenceler canimAnnemlere gidicez, misafirler de gelecek oraya. Aksama gorusuruz İnsaallah. Merak etmeyin beni
![]()
KIRMIZI
Öptüm![]()
Eline sağlık canım
GünaydınGünaydin kizlarr
![]()
GünaydınGuunayydinlarrr![]()
![]()
![]()
![]()
GünaydınGünaydın kızlar![]()
GünaydınCümleten günaydınla rhanımlar![]()
Günaydın kaptanimGünaydın![]()
![]()
GünaydınGünaydin kizlar![]()
Günaydın momyGünaydınnnn![]()
Bencede sen istesen üzerine dursan alirdnAmin canimm cümlemizi kimi
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim bal ile geçiştirmen süper olmuş tatli krizini
Yani tatlı göze batmıyor akşam yemegin hafif olduğu için afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim kahveye kadar süper menuydu kahveyle iyi menü olmuşsanki detoks yapıyordun dün kuşlar demişti bana
İyi bari canim. Ben yilllardir söyleniyorum eşim bey ikna olamadı. Sanırım bende tam anlamıyla istemedim yoksa alırdımortada araba da olmayınca belki
Türkiye de hiç sürdün mu araba canjim. Trafik akışı Almanya da soldan sanirim
Kazasız belasız atlattım demeyi isterdim![]()
Oh masallah ne güzel Allah banada bi kiz nasip etsin yardim eden insallahAfiyet olsun canim. Bende ortalığı toparladım bı duş alıp kahvaltımı yapacağım kizçem evi supururken![]()
Günaydın canim ❤Günaydin kizlar![]()
Günaydın canim ❤Günaydınnnn![]()
Günaydın kaptanim ❤Herkese günaydın![]()
Evet canimMesajı alintilayip yazamayan bir anne bırakıyorum şurayasüpersin maşallah
Regl için mi ?
Hoş geldin
Zamanla komşulardan daha iyi tanırsın![]()
Günaydın canim❤Günaydın musmutlu sabahlar![]()
Amin canım hayırlısından gönlüne göre nasip etsin insBencede sen istesen üzerine dursan alirdnsürüyorm cnm trafik akisi almayada soldan degl ayni türkiye gbi o baska bi ülkeydi sanirm amerika
zaten yeterince zor istanbulda araba sürmek herkez deli gbi sagdna soldan cikiyor kurallara uyan yok bide o dedign olsa hic süremezdm sanrm
benimde fazla cesaretim yok smdi oglani birakiyorm diye biraz zorunluluk oluyor ama iyi oldu elim alisiyor bahaneyle yoksa hic sürecegm yoktu
Oh masallah ne güzel Allah banada bi kiz nasip etsin yardim eden insallah![]()
Hatırlıyorum olacaktıAmin canım hayırlısından gönlüne göre nasip etsin ins
Kız ben yanlış hatirlamiyom yön olayını demekki.