- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canimm cümlemizi kimiAllah bagislasin![]()
Afiyet olsun canimMenü
16:40
2 dilim TB ekmegi
Kk peynir
9 zeytin
Sahanda yumurta
Domates salatalık
Ödem atıcı su 1.5
Çay kahve
Su 1.5 2 3 olur
Spor bildirimi yapacağım
bilgeyogii
Zipzip- regl olacağım bu yüzden şahane bir ödem tuttum ödem atıcı içtim de sanki benden 1 tane daha varmış gibi hissediyorum şuan içimde
Afiyet olsun canim bal ile geçiştirmen süper olmuş tatli krizini31 Ocak menüm
Sabah 12 00
2 yumurta
10 zeytin
2 kk yağsız peynir
2 avuç fındık
Akşam 15.30
2 tabak taze fasulye
3 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı bal kahve ile (kriz geldi doymadım bir türlü)
3 litre su
Zipzip- @Jasminium84
Bugünü kapadım.
Yani tatlı göze batmıyor akşam yemegin hafif olduğu için afiyet olsun canimSelamlar kızlar. Menülerimi yazayım fırsatım varken,
31 Ocak Salı menüler
Sabah 10.00
50 gr kavurma ve 2 yumurta ile omlet,
2 badem salatalık,
40 gr peynir, 30 gr zeytin.
Saat 12.30 gibi
40 gr ceviz içi.
Akşam 18.00
1 tabak kıymalı brüksel lahanası (sonunda bitirdim),
2 yk süzme yoğurt,
1 incecik dilim bal kabağı tatlısı(kendi şekeriyle), üstüne 1 yk tahin.
Su: 3 ltye az kaldı.bilgeyogii
Zipzip-
Afiyet olsun canim kahveye kadar süper menuydu kahveyle iyi menü olmuş31 Ocak Salı
Kahvaltı 12:00
Tarçınlı 2 yeşil elma
Öğle 14:30
Marul yağsız
Akşam 18:50
1 kepce bamya çorbası
1 tabak ıspanak kavurma
4 yk süzme yoğurt
1 dilim ekmek
Saat 19:30
Kahve ile 2 kare fıstıklı çikolata
Su 2 lt olur
Spor henüz yapmadımZipzip- @Jasminium84
İyi bari canim. Ben yilllardir söyleniyorum eşim bey ikna olamadı. Sanırım bende tam anlamıyla istemedim yoksa alırdımYok tek cikartacagm cnm Allahtan fiyatlar ucukmus ztn cikartma bile bize 3bin üzerine gelck
Kazasız belasız atlattım demeyi isterdimO xaman günün en tehlikeli saati. Keyifli zamanlar canım.![]()
İlaçların fotoğrafini özellikle koydum görmen için. Bakteriden kurtulup kurtulmadigimiz kontrol edilecekmiş. Benim yaştan dolayı test istenmiş olabilir. Dikkatli ve özenli olalım kurtulalım su mikroptan. Saraçoğlu brokoli ve aynisefa bitkisiyle kür öneriyor yapmayı düşünüyorum.Önemli bir şey olmamasına sevindim canım ilaçlarımız aynı sadece bizmopen yok bende helico pilori bakteri ortak düşmanımız canım ama benim doktor antijen testi istemedi![]()
Güzel vakit gecirmeler canimAnnemlere gidicez, misafirler de gelecek oraya. Aksama gorusuruz İnsaallah. Merak etmeyin beni
![]()
KIRMIZI
Öptüm![]()
Canım en iyisi akıllı saat/band ben çok rahatladim aldım alalı telefonla zor oluyorDogru durust adımsayamadim. Tel elimde is yapilmiyor ki,hep ayni adimsayar sorunsalibelime taktigima da guvenmiyorum,sifirliyor, emeklerim gidiyor. Cok az ondan devam ettim. Disarda kulaklik kulagimda, tel iyi sayiyor, yuruyus, market falan ama evde,
![]()
Transfer derken tüp bebek tedavisi mi görüyordun canım sen@Jasminium84 dün ki menümdeki tulumbalari telafi etmisimdir degil mi? Dün ki menumu gormus muydun, sacma mi olmustu? Bir de simdi transfer oldum ya acayip dikkat etmem lazim![]()
Sağol canım aynen öyleydi ama eşim verdi ağzıma hepAfiyet olsun canim kahveye kadar süper menuydu kahveyle iyi menü olmuşsanki detoks yapıyordun dün kuşlar demişti bana
![]()
Günü güzel gecirmissin en azından o kadarı kurtarmıştırCanım en iyisi akıllı saat/band ben çok rahatladim aldım alalı telefonla zor oluyor
Transfer derken tüp bebek tedavisi mi görüyordun canım sen
Sağol canım aynen öyleydi ama eşim verdi ağzıma hep![]()
Günaydınlar
GünaydınlarSağol kuzum.![]()
Günaydınlar çıtırım çok geçmişler olsun,sonuçlar belli olmuş ilaçta vermiş doktor,çok dşkakt edeceksn artık yediklerinede .İlaçların fotoğrafini özellikle koydum görmen için. Bakteriden kurtulup kurtulmadigimiz kontrol edilecekmiş. Benim yaştan dolayı test istenmiş olabilir. Dikkatli ve özenli olalım kurtulalım su mikroptan. Saraçoğlu brokoli ve aynisefa bitkisiyle kür öneriyor yapmayı düşünüyorum.
Sağ ol bitanemGünaydınlar çıtırım çok geçmişler olsun,sonuçlar belli olmuş ilaçta vermiş doktor,çok dşkakt edeceksn artık yediklerinede .![]()
Dikakt edeceğiz artık ekürim başka yolu yok bunun,her zaman berabercene aynı yoldan yürüyeceğizSağ ol bitanem![]()
Dikkat ederim artık. Birlikte geçireceğimiz güzel gunlerimiz olsun.
![]()
![]()
![]()
Afiyet olsun canim. Bende ortalığı toparladım bı duş alıp kahvaltımı yapacağım kizçem evi supururkenÇocuklar izin verse yarım saate tamamlayacaktım ama olmadı
Aç karna bi hareket olsun dedim yumurtam haşlanıyo şimdi güzel bi kahvaltı yapmak planım
Günaydın canim ❤Oh mis ellerin dert görmesin,tertemiz olmuş buralarcümleten günaydın
![]()
Günaydın canim ❤Günaydin kizlarr
![]()
Günaydın canim ❤Guunayydinlarrr![]()
![]()
![]()
![]()
Afiyet olsun canim ❤31 Ocak salı
11.30
3 dlm TB ekmek
1 yumurta ile marul salatası
3 YK kuru domates kavurma
1 dlm peynir
3 zeytin
15.00
1 bardak süt
1 galeta
1 parça bitter çikolata
18.30
Fırında karnibar graten 2 dlm
Fırında köfte 4 tane
Salata
Su 2litreZipzip-
bilgeyogii
Spor yada yürüyüş yok
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar![]()
Günaydın ablacim ❤Cümleten günaydınla rhanımlar![]()
Günaydınlar canısıGünaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacim ❤