Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajı alintilayip yazamayan bir anne bırakıyorum şurayaVallahi kaptanlık zor işmiş resmen aç yattım bildiğin şimdi biraz normale döneceğim midenin karnına yapışması hadisesi dün gece gerçekleşti![]()
Regl için mi ?Bu araştırayım ya çekilecek dert değil çünkü bu
Hoş geldinHoşbuldum cnm![]()
Zamanla komşulardan daha iyi tanırsınPardon daha alışamadım akilmda kalanlara etiket yapıyorum
![]()
![]()
Muz kurusu mu31.1.2023 Menüm:
10:30 filtre kahve, 1 tane eti form biskuvi
12:00 3dilim tb ekmegi, 2 dilim jampon salam, domates, 1yk sürme peynir, 1tk cemen, 1 hasl yumurta
14:30 kahve ile muzkurusu
18:30 1 kase karnibahar brokkoli corbasi, 1 tabak kurufasulye, 3 yk pilav, cacik, 2 tursu salatalik
Yesilcay, 1 kare bitter
12.059 Adim
Eki Görüntüle 3200395
Cordelia
Zipzip-
Jasminium84
2 lt Su
Çıkartması bile ne kadar pahalı yaGecmis olsun cnm kac yasindaydi senin cocuk canim unutmusum, Allah hayirlisiyla nasip eder insallah
Yok tek cikartacagm cnm Allahtan fiyatlar ucukmus ztn cikartma bile bize 3bin üzerine gelck
Cok gecmis olsun Allah sifa versn bazi ilaclar tanidik geldi esimde hep mideden rahatsiz
Afiyet olsun![]()
Canım ben telefon kılıfı ormustum ama mutfakta iş yaparken telefonla konuşabilmek içinDogru durust adımsayamadim. Tel elimde is yapilmiyor ki,hep ayni adimsayar sorunsalibelime taktigima da guvenmiyorum,sifirliyor, emeklerim gidiyor. Cok az ondan devam ettim. Disarda kulaklik kulagimda, tel iyi sayiyor, yuruyus, market falan ama evde,
![]()
Tehlikeli derkenO xaman günün en tehlikeli saati. Keyifli zamanlar canım.![]()
İyi geceler canımHerkese iyi geceler kızlarcım güzel haberler alacağımız bir gün olsun![]()
14 yasinda bir oglum var canim Allah hepimizin yavrularina uzun ömürler versinGecmis olsun cnm kac yasindaydi senin cocuk canim unutmusum, Allah hayirlisiyla nasip eder insallah
Yok tek cikartacagm cnm Allahtan fiyatlar ucukmus ztn cikartma bile bize 3bin üzerine gelck
Cok gecmis olsun Allah sifa versn bazi ilaclar tanidik geldi esimde hep mideden rahatsiz
Afiyet olsun![]()
31.1.2023 Menüm:
10:30 filtre kahve, 1 tane eti form biskuvi
12:00 3dilim tb ekmegi, 2 dilim jampon salam, domates, 1yk sürme peynir, 1tk cemen, 1 hasl yumurta
14:30 kahve ile muzkurusu
18:30 1 kase karnibahar brokkoli corbasi, 1 tabak kurufasulye, 3 yk pilav, cacik, 2 tursu salatalik
Yesilcay, 1 kare bitter
12.059 Adim
Eki Görüntüle 3200395
Cordelia
Zipzip-
Jasminium84
2 lt Su
31 ocak salı menü
Sabah 09.30
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 tane krep
1 tk tahin pekmez
Öğlen12. 30
6 7 kaşık pırasa yemeği
Çeyrek elma
1 avuç leblebi
Akşam 17.00
3 4 yemek kaşığı et kavurma
3 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
Yoğurt
21.00
1 bardak kefir
3 litre su
8000 adım
Zipzip-
Cordelia
Jasminium84
❤❤
Bugün niyetliydim.
Dün gece muz ve elma yedim sahur niyeti e.
Akşam 18.00
Fırında balık 3 çatal.
2 catal sapagetti
Bir kase yoğurt
Yarım ekmek
19.00
Bir avuç kadar kabak çekirdek.
Az şekerli çay
31 Ocak Salı Menüsü
2 yumurta haşlama
2 parça peynir(onsuz yaşayamam)
7-8 yeşil zeytin
3 çeri domates
1 Dilim çavdar ekmeği
1 kupa filtre kahve
2 kare bitter çikolata (günün tebessümü bunda saklı)
Akşam
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
6 yemek kaşığı kuşbaşı (soğanlı yahni)
1 bardak kefir
1 tabak havuç salatası
31 ocak Salı spor
Spor:
Adım: 15.039
Kaptanlarım:
Zipzip-
Cordelia
Eki Görüntüle 3200468
İyi geceler kizlar,.
31 OCAK SALI
6.717 adım
20 dak ev supurme !30 ama 10 dk kesiyorum, cocuklarla kesintiye ugruyor supurge.
Zipzip-
Cordelia
bilgeyogii
kahvalti vb öğün temize gecemedim de daginik olacak. Aceleden anlatamadim
Kuru kayısı 25 gram çerezya
Alpro Almond badem sütü 250 ml
Tat meksika fas.Bowl
Elma pazardangelsin Cuma, yapamicam
Maltana ananas aromalı 250 ml
Karabuğday glutensiz granola (glutensiz fabrika)
Kavrulmuş sarı leblebi Çerezya
Tariş Kuru incir 21 gram
Uno ince galeta mor 33 gram
H.cvz yağ+tarçınlı Türk kahvesi+1 tane daha karisimsiz. Kurukahveci Mehmet Efendi diyormusumtövbe yarabbim.Sesli güldüm kendime. Bugun sacmaladim
Limonlu su
69 gram kasap sucuk
Çokça Hindi fileto 50 gram
Tukaş paprika 61 gram
Susamlı simit 24 gram
Peynirciden Izgara zeytin 12 gram
+__________________________
TOPLAM KALORİ:1.336
1.20o le dengeleyecektim dünü, olmadı.
Cocuklar uyudu ben iki saat detayli yaziyorumgununde yazmayinca kaptanlara zorluk oluyor, bi kere kordis uyarmisti, gunu gunune yazilmiyor diye valla kulagima kupe oldu. Karsilikli fedakarlik yapmaliyiz. Cocuklar icin oncelikle kendimi dusunup uyuyup dinlenmeliydim ama olsun yazmam lazim. Uykusuz her gece.
Bu sefer menumu gun icinde yazicam kagida. Cok uzattim cunku suan sersem gibi yorgunum. Alintilara sabah bakicam. Öptüm canlarim. Son 2 gün![]()
Eki Görüntüle 3200490
Afiyet olsun kizlar❤❤❤Iyi geceler kizlar
Giremedin bugun hic halim yoktu cocuklardan firsat buldukca biraz koltukta yattim
Gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun
31 ocak sali menum
11.00
2 mandalina
1 avuc leblebi
15.30
1 lokma ekmek
1yk et sote
Spor yok
saatimin sarji bitmis aksama kadar farketmedim hic
REsim cekmek icin baktigimda gordum aksam
Zaten genelde yattim firsat buldukca
Adimida tamamlayamamisimdir
Zipzip-
bilgeyogii
Cordelia
Afiyet olsun.Iyi geceler kizlar
Giremedin bugun hic halim yoktu cocuklardan firsat buldukca biraz koltukta yattim
Gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun
31 ocak sali menum
11.00
2 mandalina
1 avuc leblebi
15.30
1 lokma ekmek
1yk et sote
Spor yok
saatimin sarji bitmis aksama kadar farketmedim hic
REsim cekmek icin baktigimda gordum aksam
Zaten genelde yattim firsat buldukca
Adimida tamamlayamamisimdir
Zipzip-
bilgeyogii
Cordelia
Oh mis ellerin dert görmesin,tertemiz olmuş buralar
Zor geliyor bana uzerimde tasimak kiz tasisam da garanti saymiyor. Neyse bu isin cozumu yok gibiGeçmiş olsun hemen zencefilli su kekik çayı vs yap ,bak kendine
Bardak çok hoş tam benlik
Geçmiş olsun . Bir sürü ilaç yahu
Afiyet olsun
Afiyet olsun. Karbonhidrat mi sayiyorsun neden besinler gram gram
Afiyet olsungünün en diyet menülerinden biri
Afiyet olsun
Aynı sorun bende de var. Daha önce adımsayar saat kullandım. Bele takılan adımsayarlardan da kullandım. Evde hiç yap iş yapmadim dediğim gün bile en az 2.500 adım atmıştım. WC ye git , su içmeye kalk.iyi kötü bir yemek yap vs 2500 adım ediyor zaten. Benim de adımlarım genelde dışarıdaki adımlar. Sadece telefondan adım takip edenlerin 6000 adımı saat ile takip edenlerin 8500 adimna eşittir bence . Fakat bu ayrımı nasıl yapacağız orası belirsiz. Ya adımsayar kol saati alacağız ya da telefonu sürekli üzerimizde taşıyacağız![]()
Oy oy cizkekimİyi cnm sen
Hakettin bebişimgüçlü kadın
![]()
![]()
O anlamda demedim kız, yogunsun ya orada, aktif olamadin pek burada diyeKuzucumm annemlerdeysem de bıraktım mi 15 bin adım attım her şeye yetişirim valla![]()
Benzerini denedim, sadece telefonu kapsayacak cantayi boynuma takip dolaniyorum evde, o da zorMuz kurusu mumuz kadar tatlı mı
Çıkartması bile ne kadar pahalı ya
Canım ben telefon kılıfı ormustum ama mutfakta iş yaparken telefonla konuşabilmek içinhamileyken kıyafetlerinde cep yoktu,şimdi de eski kiyafetlerime hala giremedigim için taylarla idare ediyorum
örmek istersen ordugumun linkini atabilirim,mutfakta ya da iş yaparken büyük kolaylık oldu benim için
Tehlikeli derken![]()
Sağ ol zipizpim❤❤
Afiyet olsun kizlar❤❤❤
Sağ olOh mis ellerin dert görmesin,tertemiz olmuş buralarcümleten günaydın
![]()