- 14 Şubat 2021
- 1.511
- 9.404
- 108
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzumAfiyet olsun
Afiyet olsun cordiş.
Afiyet olsun
Araba kullanıyor muydunGünaydin kizlar bende oglani okula biraktm saglik ocagina geldim türk ehliyeti cikaricam 7 senedir burda yasiyorm alman ehliyetm gecerli saniyodm oysa cikartmam gerekiyormus![]()
Sağol kuzum.
Selam canımGünaydınlar fit hatunlarım.
Aynen öyle yapmalısin cici kuşumEvet, çok daha iyi uyandımBir kere heryer bembeyaz olmuş, sonunda kara kavuşmak beni çok mutlu etti
Mutluluk arayışıma başlarken önce kendimi buna hazırlamam gerektiğiyle ilgili düşünceler dolaşıyor aklımda. Günlük işlerden kendimi o kadar dinleyemiyorum, o kadar geri plana atıyorum ki yatağımın yanındaki komidinin üzerinde duran bakım kremlerimi bile neredeyse hiç kullanamıyorum. Sanırım artık daha fazla ilgilenmeliyim ruhumla, bedenimle
![]()
O xaman günün en tehlikeli saati. Keyifli zamanlar canım.Veee günün en sevdiğim saati.![]()
Çocuklar ,eşim uyudu. Kendim kendimle oturup sakince TV izlemek. Tabi normaldee atistirmaliklarda olurdu ama artık yok
![]()
Çok geçmiş olsun canımEki Görüntüle 3200248
İlaclarim ve ben
Midemde yara sonrası oluşan iltihaplanmaya karşı( doktorun açıklaması böyleydi) bu ilaçlar verildi. Bir ay sonra test( antijen testi) yapılıp sonuca göre yol izlenecek. Süreç bu şekilde Saracim.
sara_28
Heliko pilori bakteri tıptaki adı.
Afiyet olsun canımMenü
16:40
2 dilim TB ekmegi
Kk peynir
9 zeytin
Sahanda yumurta
Domates salatalık
Ödem atıcı su 1.5
Çay kahve
Su 1.5 2 3 olur
Spor bildirimi yapacağım
bilgeyogii
Zipzip- regl olacağım bu yüzden şahane bir ödem tuttum ödem atıcı içtim de sanki benden 1 tane daha varmış gibi hissediyorum şuan içimde
Afiyet olsun canimmSelamlar kızlar. Menülerimi yazayım fırsatım varken,
31 Ocak Salı menüler
Sabah 10.00
50 gr kavurma ve 2 yumurta ile omlet,
2 badem salatalık,
40 gr peynir, 30 gr zeytin.
Saat 12.30 gibi
40 gr ceviz içi.
Akşam 18.00
1 tabak kıymalı brüksel lahanası (sonunda bitirdim),
2 yk süzme yoğurt,
1 incecik dilim bal kabağı tatlısı(kendi şekeriyle), üstüne 1 yk tahin.
Su: 3 ltye az kaldı.bilgeyogii
Zipzip-
Tebrikler canımEki Görüntüle 3200385 Eki Görüntüle 3200386
30 ocak oazartesi 7591 adım
31 ocak salı 7206 aldım
Cordelia
Önemli bir şey olmamasına sevindim canım ilaçlarımız aynı sadece bizmopen yok bende helico pilori bakteri ortak düşmanımız canım ama benim doktor antijen testi istemediEki Görüntüle 3200248
İlaclarim ve ben
Midemde yara sonrası oluşan iltihaplanmaya karşı( doktorun açıklaması böyleydi) bu ilaçlar verildi. Bir ay sonra test( antijen testi) yapılıp sonuca göre yol izlenecek. Süreç bu şekilde Saracim.
sara_28
Heliko pilori bakteri tıptaki adı.
Kuzucumm annemlerdeysem de bıraktım mi 15 bin adım attım her şeye yetişirim valla