E ben simdi kırmızı takım, gümbür gümbür geliyor diye mi slogan atıcam
Atlama ipi yerine ince çamaşır iplerinden çift kat yapıp deneyebilirsin birde aklıma gelmişken söyleyeyim ip atlama ipi ben yapamamistimBir ara bir daha deniyim dediğin gibi her sporun olduğu gibi ip atlama inşa tekniği var bilmek lazım. Doğru nefes önemli tabi.
Uzun uzun yazmışsın sağolasın
Ip atlarken üst üste en fazla kaç atlayabiliyirsun? Gecen sefer kilo verdigimde ben de atliyirdjm ama nefes problemim oluyordu astimim var ama tabiki kondisyon eksikliginin büyük payi da var bununda farkindayim zamanla açilacak cigerlerim alışacak dedim ama en fazla 50 atlayabiliyordum.Yine de faydasini cok gordum nabiz muthis yukseliyor ve tüm kaslarimin calistigini hissediyordum.İp atlarken dikkatli olmak şart canım 3 stil ile atlıyorum ben tek ayak çapraz çift ayakla nefes kontrolü çok önemli ayak bileklerine çok yük biniyor karın kaslarindan destek almazsan bacakları kitlersin kasmaya karın kasindan başlayıp baldırları öyle kas bu şekilde hem atlayanilirsin hem o sorun ortadan kalkar ve mutlaka yemek üstünde en az 2 buçuk saat geçmiş olsun yada aç karına yaparsan daha çok faydasını görürsün
Kücük bi operesyon gecirdim canim bi tane daha olacak ama kesin tarih vermediler .Bugûn tartilmaya korktum valla pek bakamadim diyete.Biliyirsun bitane daha bebegim olsun istiyorum önce jinokolojik tüm problemleri çözmeli sonra acil kilo vermeliyim.ama diyet tam tekmil yapsam da istedigim hizda gitmiyor kilolarBeyaz leylak canım nasılsın hastane işlerin bittimi. Sonuçlar nasil
Polip vs mi alındı canım. Geçmiş olsun. Allah gönlüne göre versinKücük bi operesyon gecirdim canim bi tane daha olacak ama kesin tarih vermediler .Bugûn tartilmaya korktum valla pek bakamadim diyete.Biliyirsun bitane daha bebegim olsun istiyorum önce jinokolojik tüm problemleri çözmeli sonra acil kilo vermeliyim.ama diyet tam tekmil yapsam da istedigim hizda girmiyor kilolarsordugun icin sogol
Evet canim ama doktorun dedigine gore omrunde gordugu en buyuk polip daha da varmis icerde tam temizlemediler yaniPolip vs mi alındı canım. Geçmiş olsun. Allah gönlüne göre versin
Merak etme hallolur canım. Çok geçmiş olsun. Hamilelik için sağlıklı beslenmek çok önemli. İnşallah güzel haberler verirsin bize.Evet canim ama doktorun dedigine gore omrunde gordugu en buyuk polip daha da varmis icerde tam temizlemediler yani
Ayy inşallah Poldelyam sağolasınMerak etme hallolur canım. Çok geçmiş olsun. Hamilelik için sağlıklı beslenmek çok önemli. İnşallah güzel haberler verirsin bize.
Anladım canım deneyecegimAtlama ipi yerine ince çamaşır iplerinden çift kat yapıp deneyebilirsin birde aklıma gelmişken söyleyeyim ip atlama ipi ben yapamamistim
Afiyet olsun canim30 Ocak menüm
Sabah
3 yumurtali omlet
5 zeytin
1 kk peynir
Ara
1 avuç fındık
Akşam
1 kase mercimek çorbası
15 adet hamsi
Salata
2 litre su
Yeşil çay
Kahve
15 016 adım
Jasminium84 Zipzip-
Geçmiş olsun canim. İns rabbim gönlüne göre versin canım. İns önce tedavin sonuclansin ins havyirlisiyla kucağına al bir bebisteKücük bi operesyon gecirdim canim bi tane daha olacak ama kesin tarih vermediler .Bugûn tartilmaya korktum valla pek bakamadim diyete.Biliyirsun bitane daha bebegim olsun istiyorum önce jinokolojik tüm problemleri çözmeli sonra acil kilo vermeliyim.ama diyet tam tekmil yapsam da istedigim hizda gitmiyor kilolarsordugun icin sogol
100 120 çıkabiliyorum fakat nabız çok yükseliyor o yüzden 50 atlayıp nabizi dusurmeyecek kadar dinlenmek iyi geliyor sonra tekrar dinlenirken yürüyorum asla oturup vücudu soğutmamak gerekiyor hem bacakları kastigin için atlarken yurursen açılıyor 5 10 adım atıyorum sonra tekrar devamlı still değiştiriyorum çapraz tek ayak çift ayak bu şekilde hem daha fazla etki ediyorIp atlarken üst üste en fazla kaç atlayabiliyirsun? Gecen sefer kilo verdigimde ben de atliyirdjm ama nefes problemim oluyordu astimim var ama tabiki kondisyon eksikliginin büyük payi da var bununda farkindayim zamanla açilacak cigerlerim alışacak dedim ama en fazla 50 atlayabiliyordum.Yine de faydasini cok gordum nabiz muthis yukseliyor ve tüm kaslarimin calistigini hissediyordum.
Geçmiş olsun canım diyeti tam tekmil yapiyorsundur ama spor egzersiz eksik kalırsa ne yazık ki kilo verimi az oluyorKücük bi operesyon gecirdim canim bi tane daha olacak ama kesin tarih vermediler .Bugûn tartilmaya korktum valla pek bakamadim diyete.Biliyirsun bitane daha bebegim olsun istiyorum önce jinokolojik tüm problemleri çözmeli sonra acil kilo vermeliyim.ama diyet tam tekmil yapsam da istedigim hizda gitmiyor kilolarsordugun icin sogol
Afiyet olsun dombili. Aynen es gectin, zor olmaz mı hiçKahvemi yaptım, attım kendimi balkona. Kandırırcasına kar yağmış, buna da şükür ne diyimBugün içim biraz buruk. Şu kiloyu takıyordum kafama. Bu yeme problemini, istikrarsızlığı (vücudumla mutlu olmamama rağmen), bir zaman başarıp şimdi her denememde vermeyi bırak üstüne ekleyerek gitmemi biraz araştırdım bugün. Hep duygusal açlıkla alakalı yazılara denk geldim. Kendimi yoklayınca ki objektif yaklaşırım (hatta biraz acımasız) duygusal ya da psikolojik bir sıkıntım yokmuş gibi geliyordu ama tanıyı kendim koymak istemedim. Anında online bir psikolog araştırdım ve ilk seansıma girdim. Tamamında kendimi anlattım, öznemiz yeme bozukluğuydu. Ayrılık sürecini burada bir çırpıda es geçtim ama aslında uzun ve köklü bir süreçti. Duygusal olarak değilse bile iş yükümü arttırarak beni yoran, tüm enerjimi çocuğuma vererek kolaylıkla atlattığımı düşündüğüm 1 yıl. Seansın bitmesine 1 dk kala kadın bana ‘etrafında seni mutlu eden başka bir durum/kişi/olay olmadığı için mutluluk olgusunu yemekle bütünleştirmişsin’ dedi. Haklılığına şok oldum. Neredeyse bütün arkadaşlarım şehir dışında, çocuğumda çoğunlukla benim yanımda. Hadi çıkayım da bir kahve içip iki lafın belini kıralım diye iletişim kurabileceğim biri var mı diye düşünüyorum, var olanlar da evli barklı insanlar. Kadın çok haklıydı, senelerdir işten eve evden işe durağan bir hayat yaşıyorum. Konuşma sonlandığından bu yana, uzun zamandır bilinç altımın aradığı ama benim düşündüğümü bile unuttuğum bir şeyi hatırlamış gibi hissediyorum. Sanırım bu güzel birşey… öyle işte
Fotoda yanlislikla 30 OCAK İCİN PAZAR demisim, pazartesi olacakİyi geceler kızlar;
Zipzip-
Cordelia
bilgeyogii
30 OCAK PAZARTESİ
9.772 ADIM
Eki Görüntüle 3199842 Eki Görüntüle 3199843
Evet, çok daha iyi uyandımNe güzel kendin için bir adım atmışsın. Yarın sabah kendini daha iyi hissederek uyanacaksin belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?