Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tatlım şimdilik biz varız ama bugunler geçecek. Yaşanmayi bekleyen çok güzel bir sosyal hayatın olur inşallah.

Elifcimm menü güzel sporda bence iyi biraz hem dinlenmiş olursun ❤❤

Hallederiz 'umm cok guzel bir adim atmissin kendi içine bakmışsın ne güzel bir farkındalık olusturmussun kendi ic dunyanda uyuyan bir sen uyanmissin. Hayatına sadece fiziksel değil ruhsal da büyük bir değişim getiriyorsun bence sonuçları da çok güzel olacaktır eminim. ❤❤

Elifcimm menü güzel sporda bence iyi biraz hem dinlenmiş olursun ❤❤
Valla ip 30 bin adima bedel bir haftadır yapmayınca vücut hemen unutmuş lessie ile zor açtım kasları karın kaslarım dahil kitlendi ipi bırakmamak gerekiyormuş bırakınca da bir anda bu kadar çok atlamamak ayağım altı ıslandı dedim su döküldü galiba yok valla terim damlamis

Okucam insaallah cocuklar uyuyunca
Ben hepinizi tebrik ederim canimlar ❤
Tesekkurler,ben de seni
Saatimi kurdum kalkabilirsem sabah 7de yürüyüşe gideceğim öptüm herkesi
İnsaallah,öptüm

Afiyet olsun canim
Ne güzel kendin için bir adım atmışsın. Yarın sabah kendini daha iyi hissederek uyanacaksin belkide.
Yaa sonuna gülümsedim resmen harikasin
Ben ip atlayamiyorum hiç. Gittim sayaçlı ip falan aldım bir heves yok olmuyor. Hem çok yoruluyorum hemde ip atlarken biseyi tutamiyorum. Bunun içinde doktora gitmem gerek ama bı dikkate alıp gitmedim

İp atlarken dikkatli olmak şart canım 3 stil ile atlıyorum ben tek ayak çapraz çift ayakla nefes kontrolü çok önemli ayak bileklerine çok yük biniyor karın kaslarindan destek almazsan bacakları kitlersin kasmaya karın kasindan başlayıp baldırları öyle kas bu şekilde hem atlayanilirsin hem o sorun ortadan kalkar ve mutlaka yemek üstünde en az 2 buçuk saat geçmiş olsun yada aç karına yaparsan daha çok faydasını görürsün

Bir ara bir daha deniyim dediğin gibi her sporun olduğu gibi ip atlama inşa tekniği var bilmek lazım. Doğru nefes önemli tabi.
Uzun uzun yazmışsın sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…