Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun migim ailene de sana da sağlıklı günler digünlerrabbim sağlık versin gerisi boş bende baya ara vermiştim saglikla ilgili sikintilar en buyuk acinkatlybim halen kabullenemeyisim dayim vefat etti beyin kanamasindan ansizin daha digerine alisamamistik oysaki kovidden kaybetmistik neyse canim yeni döndüm sayılır bende hazır olunca gwlirsin yine de bir yerden tutmak lazım bırakınca tam bırakılıyor malesef

Afiyet olsun kızlar menüleriniz güzel gercekten
Başınız sağ olsun kuzum
Mekanı cennet olsun 🤲🏼

bilgeyogii bilgeyogii 30 Ocak pazartesi 7771 adım😘

Screenshot_2023-01-30-22-34-01-364_cn.xiaofengkj.fitpro.jpg

Geçmiş olsun migim ailene de sana da sağlıklı günler digünlerrabbim sağlık versin gerisi boş bende baya ara vermiştim saglikla ilgili sikintilar en buyuk acinkatlybim halen kabullenemeyisim dayim vefat etti beyin kanamasindan ansizin daha digerine alisamamistik oysaki kovidden kaybetmistik neyse canim yeni döndüm sayılır bende hazır olunca gwlirsin yine de bir yerden tutmak lazım bırakınca tam bırakılıyor malesef
Başınız sagolsun. Rabbim dayanma gücü versin🤲🤲 mekanları cennet olsun

İyi aksamlar kizlarr
En buyyuk takım kırmızı takım❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
bilgeyogii bilgeyogii kaptanım harikasın tebriklerrr💪👏
@Willemijn- canim hosgeldinnn❤️❤️❤️❣️🥰
Hos bulduk, tesekkurler❤️❤️
Şişt demissin ama mavi foto yapmissin, seni gidi gidi. Benden mi kaptin taktiği😀
30 Ocak pazartesi
10.30
1 poğaça
1 dlm peynir
Domates
Zeytin

15.30
1elma
1 bardak süt

18.30
1 tabak ıspanak yemeği
2 dlm ekmek
3 ksk yoğurt

20.00
1 su bardağı patlamış.misir

Su 2 litre
bilgeyogii bilgeyogii Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun🙋🏻‍♀️

Menü bildirimi
Sabah 12:30
2 dilim TB ekmegi
Salatalık
Domates
Kk peynir
Sahanda yumurta 1 adet
Çay kahve
Akşam 18:20
Karışık tost
Salatalık
Peynir
Su 3 4 vardır ip sagolsun

Spor ( adımlara dahil değildir)
30 dk ip atlama 1200 adet
30 dk Lessie 2 mil

Adım:6244 dışarı çıktım yürüyüşe aşırı soğuktu yarım bırakmak zorunda kaldım.

bilgeyogii bilgeyogii Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-30-22-37-49-350_stepcounter.pedometer.stepstracker.jpg
    Screenshot_2023-01-30-22-37-49-350_stepcounter.pedometer.stepstracker.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 24
Hoşbuldum kaptanım estağfurullah yanlış anlamıyorum kim olsa çok vereni kaptırmak istemez çok haklısınız. 15 tatil olması herkesin evde olması hastalık süreci misafirlikler vs derken biraz dengem şaştı. Ama üç gün boyunca elimden geleni yapıp verebileceğim en çok kiloyu vereceğim inşallah kaptanım :dua:
Ben bize inanıyorum cuma günü biz kazanacağız 😍💙
Hoşgeldin tekrar canımm sefalar getirdin 🥰😍💙💙

30.1.2023 Menüm:

10:30 filtre kahve

12:00 3dilim tb ekmegi, 2 dilim jampon salam, domates, 1yk sürme peynir, 1tk cemen

14:30 kahve ile muzkurusu

17:30 1 kase yayla corbasi, tavuksote ve 3yk makarna

Yesilcay

50dk leslie
12.070 Adim
Eki Görüntüle 3199675 Eki Görüntüle 3199676

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Jasminium84 Jasminium84

2 lt Su
Afiyet olsun canım 😍💙

30 ocak pazartesi menüm

Sabah 09.30
10 tane kadar patates
Melemen
1 dilim ekmek
Biraz peynir
2 tane zeytin

Öğlen
13.30
Balık
Salata
1 dilim ekmek
Yarım elma
Yarım ayva
Yarım portakal

Akşam
16.30
2 kaşık pırasa yemeği
15 20 tane kuruyemiş.

2litre su
Zipzip- Zipzip- Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun canım 💙💙🥰

Ayaklarına sağlık kuzum 💙🥰

Afiyet olsun kaptanim 💙

Afiyet olsun canim ❤
Teşekkürler kaptanım 💙🥰

Hoş bulduk şişkopat kaptanim❤️❤️ çok teşekkür ederim, simdi sorumluluk duygusu daha cok arttigindan, daha iyi bir is ya da ayni isten cikarsam da olur 🤭🤲🤲

İyi olan kazansin,🤭hayırlısı olsun🤲

Jasminium84 Jasminium84 canim kaptanim, seni unutmucam, 5 günlük böyle kısmet oldu, desteklerin icin tesekkur ederim çok. Bu hafta seninle kapisacaktik, sonra tesaduf kaptanligin oldu, simdi de benim transferim, bence hayırlı, uğurlu oldu. ❤️💙
Ben de seni unutmayacağım, şahane bi yol arkadaşısin sen, ben de enerjin için çok teşekkür ederim 💙🥰🥰

Gönüller bir olsun, bol ve kalıcı kilolar verelim inşallah hepimiz 🤸‍♀️🥰😍
Afiyet olsun kaptanim

🤗 tekrardan hosgeldin

Afiyet olsun bulgur zaten cokmus ekmege gerek yokmus bence
Sagol canim 💙🥰

Ben bize inanıyorum cuma günü biz kazanacağız 😍💙
Hoşgeldin tekrar canımm sefalar getirdin 🥰😍💙💙

Afiyet olsun canım 😍💙

Afiyet olsun canım 💙💙🥰

Ayaklarına sağlık kuzum 💙🥰

Teşekkürler kaptanım 💙🥰

Ben de seni unutmayacağım, şahane bi yol arkadaşısin sen, ben de enerjin için çok teşekkür ederim 💙🥰🥰

Gönüller bir olsun, bol ve kalıcı kilolar verelim inşallah hepimiz 🤸‍♀️🥰😍

Sagol canim 💙🥰
Ay çok teşekkür ederim, insaallah💙💙 aminn🤲🤲

Kahvemi yaptım, attım kendimi balkona. Kandırırcasına kar yağmış, buna da şükür ne diyim ☺️ Bugün içim biraz buruk. Şu kiloyu takıyordum kafama. Bu yeme problemini, istikrarsızlığı (vücudumla mutlu olmamama rağmen), bir zaman başarıp şimdi her denememde vermeyi bırak üstüne ekleyerek gitmemi biraz araştırdım bugün. Hep duygusal açlıkla alakalı yazılara denk geldim. Kendimi yoklayınca ki objektif yaklaşırım (hatta biraz acımasız) duygusal ya da psikolojik bir sıkıntım yokmuş gibi geliyordu ama tanıyı kendim koymak istemedim. Anında online bir psikolog araştırdım ve ilk seansıma girdim. Tamamında kendimi anlattım, öznemiz yeme bozukluğuydu. Ayrılık sürecini burada bir çırpıda es geçtim ama aslında uzun ve köklü bir süreçti. Duygusal olarak değilse bile iş yükümü arttırarak beni yoran, tüm enerjimi çocuğuma vererek kolaylıkla atlattığımı düşündüğüm 1 yıl. Seansın bitmesine 1 dk kala kadın bana ‘etrafında seni mutlu eden başka bir durum/kişi/olay olmadığı için mutluluk olgusunu yemekle bütünleştirmişsin’ dedi. Haklılığına şok oldum. Neredeyse bütün arkadaşlarım şehir dışında, çocuğumda çoğunlukla benim yanımda. Hadi çıkayım da bir kahve içip iki lafın belini kıralım diye iletişim kurabileceğim biri var mı diye düşünüyorum, var olanlar da evli barklı insanlar. Kadın çok haklıydı, senelerdir işten eve evden işe durağan bir hayat yaşıyorum. Konuşma sonlandığından bu yana, uzun zamandır bilinç altımın aradığı ama benim düşündüğümü bile unuttuğum bir şeyi hatırlamış gibi hissediyorum. Sanırım bu güzel birşey… öyle işte ☺️

Back