- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım buda geçecek inan buraya gekemesemde hep aklımda ve duamdasın Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah![]()
Okudum sonradan canim. Regl ve WC sıkıntısı etkiler etkilemez mi hallolur ins.Beğenmiyorum değilim begenilmez mi beklentim farklıydı![]()
Başınız sağ olsun kuzumGeçmiş olsun migim ailene de sana da sağlıklı günler digünlerrabbim sağlık versin gerisi boş bende baya ara vermiştim saglikla ilgili sikintilar en buyuk acinkatlybim halen kabullenemeyisim dayim vefat etti beyin kanamasindan ansizin daha digerine alisamamistik oysaki kovidden kaybetmistik neyse canim yeni döndüm sayılır bende hazır olunca gwlirsin yine de bir yerden tutmak lazım bırakınca tam bırakılıyor malesef
Afiyet olsun kızlar menüleriniz güzel gercekten
Farkeder biraz![]()
Afiyet olsun canim❤30 Ocak pazartesi
10.30
1 poğaça
1 dlm peynir
Domates
Zeytin
15.30
1elma
1 bardak süt
18.30
1 tabak ıspanak yemeği
2 dlm ekmek
3 ksk yoğurt
20.00
1 su bardağı patlamış.misir
Su 2 litre
bilgeyogii
Zipzip-
Afiyet olsun canim ❤30.ocak pqzratesi
06.00 sahur
2dlm ekmek
2kk peynir
Iftar 06.00
2servis kasigi pirasa yemegi
4yk bulgur pilavi
4yk et sote
Salata
Suyu 2 ye tamamlarim
Zipzip-
bilgeyogii
Başınız sagolsun. Rabbim dayanma gücü versinGeçmiş olsun migim ailene de sana da sağlıklı günler digünlerrabbim sağlık versin gerisi boş bende baya ara vermiştim saglikla ilgili sikintilar en buyuk acinkatlybim halen kabullenemeyisim dayim vefat etti beyin kanamasindan ansizin daha digerine alisamamistik oysaki kovidden kaybetmistik neyse canim yeni döndüm sayılır bende hazır olunca gwlirsin yine de bir yerden tutmak lazım bırakınca tam bırakılıyor malesef
Hos bulduk, tesekkurlerİyi aksamlar kizlarr
En buyyuk takım kırmızı takım
bilgeyogii kaptanım harikasın tebriklerrr
@Willemijn- canim hosgeldinnn![]()
Şişt demissin ama mavi foto yapmissin, seni gidi gidi. Benden mi kaptin taktiği
Afiyet olsun30 Ocak pazartesi
10.30
1 poğaça
1 dlm peynir
Domates
Zeytin
15.30
1elma
1 bardak süt
18.30
1 tabak ıspanak yemeği
2 dlm ekmek
3 ksk yoğurt
20.00
1 su bardağı patlamış.misir
Su 2 litre
bilgeyogii
Zipzip-
Ben bize inanıyorum cuma günü biz kazanacağızHoşbuldum kaptanım estağfurullah yanlış anlamıyorum kim olsa çok vereni kaptırmak istemez çok haklısınız. 15 tatil olması herkesin evde olması hastalık süreci misafirlikler vs derken biraz dengem şaştı. Ama üç gün boyunca elimden geleni yapıp verebileceğim en çok kiloyu vereceğim inşallah kaptanım![]()
Afiyet olsun canım30.1.2023 Menüm:
10:30 filtre kahve
12:00 3dilim tb ekmegi, 2 dilim jampon salam, domates, 1yk sürme peynir, 1tk cemen
14:30 kahve ile muzkurusu
17:30 1 kase yayla corbasi, tavuksote ve 3yk makarna
Yesilcay
50dk leslie
12.070 Adim
Eki Görüntüle 3199675 Eki Görüntüle 3199676
Cordelia
Zipzip-
Jasminium84
2 lt Su
Afiyet olsun canım30 ocak pazartesi menüm
Sabah 09.30
10 tane kadar patates
Melemen
1 dilim ekmek
Biraz peynir
2 tane zeytin
Öğlen
13.30
Balık
Salata
1 dilim ekmek
Yarım elma
Yarım ayva
Yarım portakal
Akşam
16.30
2 kaşık pırasa yemeği
15 20 tane kuruyemiş.
2litre su
Zipzip-
Jasminium84
Ayaklarına sağlık kuzum
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim ❤
Ben de seni unutmayacağım, şahane bi yol arkadaşısin sen, ben de enerjin için çok teşekkür ederimHoş bulduk şişkopat kaptanimçok teşekkür ederim, simdi sorumluluk duygusu daha cok arttigindan, daha iyi bir is ya da ayni isten cikarsam da olur
İyi olan kazansin,hayırlısı olsun
Jasminium84 canim kaptanim, seni unutmucam, 5 günlük böyle kısmet oldu, desteklerin icin tesekkur ederim çok. Bu hafta seninle kapisacaktik, sonra tesaduf kaptanligin oldu, simdi de benim transferim, bence hayırlı, uğurlu oldu.
![]()
Sagol canimAfiyet olsun kaptanim
tekrardan hosgeldin
Afiyet olsun bulgur zaten cokmus ekmege gerek yokmus bence
HoşbuldumBen yine de vurucam sanaşaka şaka. Dur sarilayim
Hos geldiniz, demin etiketlixektim unutmusum.
Ay çok teşekkür ederim, insaallahBen bize inanıyorum cuma günü biz kazanacağız
Hoşgeldin tekrar canımm sefalar getirdin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ayaklarına sağlık kuzum
Teşekkürler kaptanım
Ben de seni unutmayacağım, şahane bi yol arkadaşısin sen, ben de enerjin için çok teşekkür ederim
Gönüller bir olsun, bol ve kalıcı kilolar verelim inşallah hepimiz
Sagol canim![]()