Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sen ne güzel bi rakipsin yaaa, seviliyorsun

Gümbür gümbür geliyoruz

Cuma menüm

Kahvaltı:10.00
Yarım fırın patates
4 YK menemen
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1ck bal

Ara:1trabzon hurması

Akşam:18.00
Haşlanmış tavuk
4 YK pilav
Salata

19.00
1 bardak süt

Su:2 litre
@Zipzip-
Çok güzel bir menü afiyet olsun canımm

Aynen poldelyam kırmızı takım tozumuzu yutacak

Olurrrr benim valeybol gecmisimde var ah ah o zamanlar iyi de oynardim yenecegiz bu haftas bomba gibi geliyoruzz
Yaaaa nasıl güzel bi enerjisi var benim takımımın maşallah

Bugün protein ve sebze ağırlıklı olursa dünü şahane dengelersin balimm, afiyet olsun

Afiyet olsun canimm gayet guzel

Sağol canımm

Bu hafta kaçamak yok kaptanım inşallah.Yağlar akıp gitsin.spora tekrar başlıyorum bugün

Afiyet olsun canim❤

Afiyet olsun canim ❤
Sağ ol zıpzıpım
Afiyet olsun kaptanim. Bomba gibiyiz. Ballı sütümü içiyorumkahveyi de alırım
Sağ ol

Selamm kızlarrr
Kırmızı takımın savaşçı ruhlu bir o kadar prenses güzelleri bugün bol bol adımlıyoruz. Yağlarımızı yakıyoruz. Hepinizin mükemmel adım sayılarıyla geleceğine şüphe duymuyorum. İradesi çelikten kalbi prensesten takımım sizler harikasınız ve yapamayacağınız hiçbir şey yok. Unutmayın bir başkası yapabiliyorsa bizler alasını yaparız...
E Elif Tolga
Ucmelekannesi
Hallederiz
Mavikus_
fesang
Hedef60kgolmak
aypare ackerman
I Ilyusa

Waow harikasın eşimle bana mantar , çocuklara patates kizarttim.
Mantarı ekmekle yedim ,patatesten az aldım.
Öğleye lahmacun yaptiricaktim
Motive oluyorum sanki
1 bilemedin 2 lahmacunla kapapatabilmem için sebze yemeğim de olması lazım bunun akşamı da var daha . Veya 2 öğün yapmak lazım

Öyle bir şey ki motiveyken açlık beni rahatsız etmiyor değilken ise git gel ye oluyor.

Tamam bugün söz:

2 lahmacundan fazlası yok abur cubur ,arada birşey yemek yok yuruyus öncesi kahve + 6000 adım
+ 1 beyaz çay içilecek

Canim,afiyet olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Annemler kadayif yapacak. Yok böyle bir kadayif ama yedigimde eminim rahat 4-5 gün onun ödemiyle ugrasirim. (1 hafta bile olabilir valla) E yemesen olmaz, aylardir sehirdisindalardi. Diyet mantik cercevesinde gitmeli 1 diyet haftam çöp olur, o yuzden yiyecegim gün, 2 ana ögunden fazla yapmicam, tek ödül hakkim o olsun.

Bu hafta kaçamak yok kaptanım inşallah.Yağlar akıp gitsin.spora tekrar başlıyorum bugün
Evet bugün itibariyle yağlar cazır cuzur yanacak

Sağ ol zıpzıpım

Afiyet olsun kaptanim. Bomba gibiyiz. Ballı sütümü içiyorumkahveyi de alırım

Sağ ol
Afiyet şifa olsun kuzum

İşte budur kendine inanırsan yapabilirsin tabii ki, yapamıyorum diye birşey yok ki yapanlar nasıl yapıyor di mi çiçeğim

Lahmacunun yanına bol bol salata ye tatlım hiç açlık hissetmezsin benim de menüm de lahmacun var bugün

Kısıtlama yok canım zaten, nefsini öldürecek kadar suçluluk hissetmeden tadına vararak ye tamam mı?

Son düzenleme:
-200 güne haftaya merhaba dedim

Bı ben anlamadım bu ketejonik diyeti
Hemen anlatayım canım. Vücudun ana enerji kaynağı karbonhidrat, sonra yağ ve protein geliyor ama biz oldukça karb aldığımız için yağların enerji olarak kullanılmasına fırsat vermiyoruz. Ketojenik diyette karbonhidrat alımını kısıyorsun, oradan alacağın kalori miktarını yağdan alıyorsun.
Bazal metabolizma hesaplayıp kalori eksilttiğimde örneğin 1300 cal almam gerekiyor günlük, bunun %70 ini sağlıklı sağlardan (sızma zeytinyağı, doğal hayvansal yağlar kuzu eti gibi, güvenilirliğinden emin olduğun tereyağı, çiğ kuruyemiş, hindistan cevizi yağı gibi…), %25 ini proteinden ve %5 ini karbdan karşılıyorsun(karbonhidratı da yediğin sebzelerden karşılıyorsun). Bir süre karbonhidrat almayınca vücut depoları bitiriyor ve enerji arayışına giriyor. Bakıyor ki karb yok, bir alt basamağa yağlara iniyor. Yağlar parçalanmaya başlayınca keton cisimcikleri ortaya çıkıyor ve ta daa işte yeni enerji kaynağı. 1 gr karb yakıldığında 4 kcal enerji açığa çıkarken, 1 gr yağ yakıldığında 9kcal enerji açığa çıkıyor yani enerjinde artıyor. Şeker en büyük düşman, kötü hücrelerin çoğalması konusunda da başı çekiyor. Enerji kaynağını değiştirdiğinde şekeri hayatından silip atmış oluyorsun, hele bir de if ile yaparsan inanılmaz etkileri olduğu söyleniyor (maalesef bizim yaşam şartlarımıza çok uygun olmadığı için ben o kadar deneyimleyemedim). Bu yaşam modelini ömür boyu sürdürmek gerektiğini söyleyenler de var, uzun süreli yapıldığında ciddi sağlık sorunlarına yol açacağını savunanlar da var. Sanırım en ideali nefsi dizginleyecek ve istediğin noktaya ulaşacak kadar yapıp sonrasında zaman zaman tekrarlamak olacak.
En büyük sorunu, eğer ketozise girmek ve patır patır yağları yakmak istiyorsan elinde bir uygulamayla ağzına attığın her lokmanın hesabını tutman. Fazla karb almamalısın, fazla protein almamalısın. Sanırım yeterince özetledim

Miss gibi basladik yeni güne bugun öglen oglani uyutunca spor yapacagm ve yürüyüs planim da var cnkü marketten tavuk alip aksama tavuklu salata yapacagm hadi bakalimm
27 Ocak Menüm

13.00
1 kase mercimek çorbası
1 haşlanmış patates

20.30
1 kase acem pilavı
4 sarma
1 kase mevsim salata
Yarım dilim peynirli börek
1 dilim baklava

Su: 2 lt

@Zipzip-
Afiyet olsun kaptanim cuma menüsü olmus bugun daha iyi olcagina eminim
Hersey kafada bitiyor aslinda isteyince oluyor amaan deyince zaten yiyor insan bence istersen basarirsin
Selam kızlar bu sabah spor yapayım dedim ama şeytan yok mu o şeytan, birbir türlü iş çıkarıyor karşıma
Selammm, bi bosluk bul atil spora yoksa is güc bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…