- 31 Ekim 2013
- 21.348
- 71.573
- 798
- 40
Sen ne güzel bi rakipsin yaaa, seviliyorsunHayır ben herkesin kilo vermesini istiyorum tabi en çok kırmızi takımın bugün yavaşladı kilom diyince ben biraz takintiyim bütün menüleri okurum kendime göre yorumlarım senin için çıkardığım yorum buydu
Gümbür gümbür geliyoruz
Çok güzel bir menü afiyet olsun canımmCuma menüm
Kahvaltı:10.00
Yarım fırın patates
4 YK menemen
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1ck bal
Ara:1trabzon hurması
Akşam:18.00
Haşlanmış tavuk
4 YK pilav
Salata
19.00
1 bardak süt
Su:2 litre
@Zipzip-
Aynen poldelyam kırmızı takım tozumuzu yutacak
Yaaaa nasıl güzel bi enerjisi var benim takımımın maşallahOlurrrr benim valeybol gecmisimde var ah ah o zamanlar iyi de oynardim yenecegiz bu haftas bomba gibi geliyoruzz
Kalp kalp kalp
Bugün protein ve sebze ağırlıklı olursa dünü şahane dengelersin balimm, afiyet olsun27 Ocak Cuma adım sayısı 5134Cordelia
Kahvaltı yok
Öğle 14:00
1 kase mercimekli kısır
2 kurabiye
Akşam 19:30
1 kepçe şehriye çorbası
4 dilim karnabahar graten
1 küçük kase sarımsaklı yoğurt
Yarım muz
Saat 21:00
1 kase kabak çekirdeği
15 adet antep fıstığı
1 çikolata
Su 1.5 lt
Spor yok
Jasminium84 @Zipzip-
Yarın güzel bi menü ile geleceğim inşAllah kaptanım
Afiyet olsun canimm gayet guzel27 OCAK CUMA
7 .598 adım
##Kahvaltı fotoda
##ikinci ana öğün: 1 lahmacun, (yesillikleriyle ve limon tabi) ve 1 büyük kase şehriyeli tavuk suyunda çorba
##3.ana öğün: patates yemeği +3 y.k ev yoğurdu+ 2 ç.k pul biber.
//ARA ÖĞÜNLER//
2 küçük muz
1 sütlü filtre kahve
Sirkeli su
Elma
Salatalık
TOPLAM KALORİ: 1.536
@Zipzip-
Cordelia
Jasminium84
Eki Görüntüle 3198460
Eki Görüntüle 3198457
Sağol canımmAfiyet olsun
Bu hafta kaçamak yok kaptanım inşallah.Yağlar akıp gitsin.spora tekrar başlıyorum bugünMavi takımımın çiçekleri nasılsınız?
Haftasonuna bomba bir giriş yaptık değil mi??
Menüler nasıl ballarımım, adımlar atılacak değil mi?
Spor ve adımları olabildiğince aç karnına yapalım ki yağlar cozurdasın
Hadi gelin kahvemizi içip başlayalım yeni güne
Eki Görüntüle 3198570
Cordelia
Kinoalihatun
Pnrrr-12
@Willemijn-
@Beyaz leylak
@Fit mutlu anne
@erenmothers
Cicekbocekkaktus
Sağ ol zıpzıpımAfiyet olsun canim❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun kaptanim. Bomba gibiyiz.Mavi takımımın çiçekleri nasılsınız?
Eki Görüntüle 3198570
Cordelia
Kinoalihatun
Pnrrr-12
@Willemijn-
@Beyaz leylak
@Fit mutlu anne
@erenmothers
Cicekbocekkaktus
Sağ olSen ne güzel bi rakipsin yaaa, seviliyorsun
Çok güzel bir menü afiyet olsun canımm
Yaaaa nasıl güzel bi enerjisi var benim takımımın maşallah
Bugün protein ve sebze ağırlıklı olursa dünü şahane dengelersin balimm, afiyet olsun
Afiyet olsun canimm gayet guzel
Sağol canımm
Hadi kinoalı,bu enerjiyi bulmusken degerlendir kız, hadi,hadi, hadiiiiiiiiiiiiiiBu hafta kaçamak yok kaptanım inşallah.Yağlar akıp gitsin.spora tekrar başlıyorum bugün
Afiyet olsun canımmm27 Ocak cuma
10.30
3 dlm TB ekmek
1 dlm peynir
1 domates
Marul maydonoz
4 zeytin
2 YK kuru domates kavurma
17.00
1 portakal
18.30
2 kepçe şehriye çorbası
2 dlm TB ekmek
1 tabak haşlanmış brokoli yoğurtla
Şu 2 lt
@Zipzip-bilgeyogii
Süpersin canımmSabah markettir fırındır derken 2bin adım atmışım hadi açın bakalım adımsayarları
Waow harikasın eşimle bana mantar , çocuklara patates kizarttim.Mavi takımımın çiçekleri nasılsınız?
Eki Görüntüle 3198570
Cordelia
Kinoalihatun
Pnrrr-12
@Willemijn-
@Beyaz leylak
@Fit mutlu anne
@erenmothers
Cicekbocekkaktus
Canim,afiyet olsun.Waow harikasın eşimle bana mantar , çocuklara patates kizarttim.
Mantarı ekmekle yedim ,patatesten az aldım.
Öğleye lahmacun yaptiricaktim
Motive oluyorum sanki
1 bilemedin 2 lahmacunla kapapatabilmem için sebze yemeğim de olması lazımbunun akşamı da var daha . Veya 2 öğün yapmak lazım
Öyle bir şey ki motiveyken açlık beni rahatsız etmiyor değilken ise git gel ye oluyor.
Tamam bugün söz:
2 lahmacundan fazlası yok abur cubur ,arada birşey yemek yok yuruyus öncesi kahve + 6000 adım + 1 beyaz çay içilecek
Evet bugün itibariyle yağlar cazır cuzur yanacakBu hafta kaçamak yok kaptanım inşallah.Yağlar akıp gitsin.spora tekrar başlıyorum bugün
Afiyet şifa olsun kuzumSağ ol zıpzıpım
Afiyet olsun kaptanim. Bomba gibiyiz.Ballı sütümü içiyorum kahveyi de alırım
Sağ ol
İşte budur kendine inanırsan yapabilirsin tabii ki, yapamıyorum diye birşey yok ki yapanlar nasıl yapıyor di mi çiçeğimWaow harikasın eşimle bana mantar , çocuklara patates kizarttim.
Motive oluyorum sanki
1 bilemedin 2 lahmacunla kapapatabilmem için sebze yemeğim de olması lazımbunun akşamı da var daha . Veya 2 öğün yapmak lazım
Öyle bir şey ki motiveyken açlık beni rahatsız etmiyor değilken ise git gel ye oluyor.
Tamam bugün söz:
2 lahmacundan fazlası yok abur cubur ,arada birşey yemek yok yuruyus öncesi kahve + 6000 adım + 1 beyaz çay içilecek
Kısıtlama yok canım zaten, nefsini öldürecek kadar suçluluk hissetmeden tadına vararak ye tamam mı?Annemler kadayif yapacak. Yok böyle bir kadayif ama yedigimde eminim rahat 4-5 gün onun ödemiyle ugrasirim. (1 hafta bile olabilir valla) E yemesen olmaz, aylardir sehirdisindalardi. Diyet mantik cercevesinde gitmeli1 diyet haftam çöp olur, o yuzden yiyecegim gün, 2 ana ögunden fazla yapmicam, tek ödül hakkim o olsun.
-200 güne haftaya merhaba dedimSelamm kızlarrr
Kırmızı takımın savaşçı ruhlu bir o kadar prenses güzelleri bugün bol bol adımlıyoruz. Yağlarımızı yakıyoruz. Hepinizin mükemmel adım sayılarıyla geleceğine şüphe duymuyorum. İradesi çelikten kalbi prensesten takımım sizler harikasınız ve yapamayacağınız hiçbir şey yok. Unutmayın bir başkası yapabiliyorsa bizler alasını yaparız...
E Elif Tolga
Ucmelekannesi
Hallederiz
Mavikus_
fesang
Hedef60kgolmak
aypare ackerman
I Ilyusa
Eki Görüntüle 3198587
Hemen anlatayım canım. Vücudun ana enerji kaynağı karbonhidrat, sonra yağ ve protein geliyor ama biz oldukça karb aldığımız için yağların enerji olarak kullanılmasına fırsat vermiyoruz. Ketojenik diyette karbonhidrat alımını kısıyorsun, oradan alacağın kalori miktarını yağdan alıyorsun.Bı ben anlamadım bu ketejonik diyeti
Canım çok teşekkür ederim. Biraz fazla dombik ve yaralı geldim ama hallederiz beeeHallederiz hoşgeldin tatlım
Kız beni alan yaşadı, dertlerini de boşadı
Miss gibi basladik yeni güne bugun öglen oglani uyutunca spor yapacagm ve yürüyüs planim da var cnkü marketten tavuk alip aksama tavuklu salata yapacagmMavi takımımın çiçekleri nasılsınız?
Eki Görüntüle 3198570
Cordelia
Kinoalihatun
Pnrrr-12
@Willemijn-
@Beyaz leylak
@Fit mutlu anne
@erenmothers
Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun kaptanim cuma menüsü olmus bugun daha iyi olcagina eminim27 Ocak Menüm
13.00
1 kase mercimek çorbası
1 haşlanmış patates
20.30
1 kase acem pilavı
4 sarma
1 kase mevsim salata
Yarım dilim peynirli börek
1 dilim baklava
Su: 2 lt
@Zipzip-
Hersey kafada bitiyor aslinda isteyince oluyor amaan deyince zaten yiyor insanWaow harikasın eşimle bana mantar , çocuklara patates kizarttim.
Motive oluyorum sanki
Tamam bugün söz:
Selammm, bi bosluk bul atil spora yoksa is güc bitmezSelam kızlarbu sabah spor yapayım dedim ama şeytan yok mu o şeytan, birbir türlü iş çıkarıyor karşıma
Banane ben sonra açacamSabah markettir fırındır derken 2bin adım atmışım hadi açın bakalım adımsayarları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?