Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaaa diyorumm çok tuhaf değişik bi salgın yaa benim arkadaşıminda dün ateşi çıktı oğlanın birden oda şaşkın noluyo diye okullumu seninkiler öyleyse bu okullu olmakta hasta olmakla hal oldu

Evet kuzum büyük okula gidiyor

Kızlar bu arada dün eve dönünce yine çok hasta oldum. doktora gittim influenza dedi, ilaçlar verdi rapor verdi evde yatıyorum. Henüz tartilmadim bilginiz olsun.
arkecim çokk geçmiş olsun nassıl bir hastalık bu ya çocuk yetişkin demiyor herkesi kırıp geçiriyor dinlen bol bol olur mu

Kızlar bu arada dün eve dönünce yine çok hasta oldum. doktora gittim influenza dedi, ilaçlar verdi rapor verdi evde yatıyorum. Henüz tartilmadim bilginiz olsun.

Ahh canım çok çok geçmiş olsun bol bol dinlen . Ekinezya çayıda iyi deniyor . Midelerimiz çöplüğe döndü. Ben açıkçası ilaçlardan hiç fayda görmedim umarım sana yarar. Sen takviye yap bol bol.

Vaaaay parti yapma fikri çık aklımdan

Arkadaşlar bu 4. Defadır 78 kilo civariyim. (Aralıkta bu kilodan düşüp çıktığımi saymıyorum.)

2018-2022-2023 ve 2025 . Tam 4 defadır.
Yani 78 kiloyum resmen...

2018-2022 arası 68-69a dustum ve bu kiloya takıldım bir türlü aşağı inemedim diyordum.
O da bir nimetmiş !

Hadi bakalım yine o günleri iple çekiyorum. 68 olup 67e ne zaman düşeceğim diye bekleyeceğim günler sizi seviyorum

Canım çok geçmiş olsun, inşallah emar sonucun çok iyi gelir. Umarım öncekiyle hiç bağlantısı olmayan basit kas ağrıları falandır, yüreğini ferah tut. İnşallah güzel haberler alacaksın.

Afiyet olsun canım, menüler çok güzel, su çok çok az.
Kahvaltı 10.41
Eki Görüntüle 3553029

13.20
tarçınlı kahve

18.00
Pazı kavurma
YArım kepçe ezogelin çorba
Eki Görüntüle 3553030

2 litre su

arke Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun canım çok güzel menü.
Afiyet olsun canım çok güzel.
Afiyet olsun canım, günün toplamında karbohhidrat miktarı biraz fazla olmuş.
Afiyet olsun canım, spor olduğu için güllaç çok sorun olmayacaktır.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel.

Bunca şeyden sonra sen bi de iyi anne değilsin dimi, daha ne yapacaksın sen bu yavrulara. İyileşecekler inşallah.

Ahhh güzel kuzuya geçmiş olsun, size de Allah kolaylıklar versin canım. O nasıl hastaneymiş öyle. İnsanlar nasıl her vakit dışarıdan yiyecek bulsun da yesin. İnşallah en kısa zamanda iyileşip evinize dönün.

Allah korsun kaptanım içini ferah tut inşallah sadece normal bir kas veya fıtık ağrısıdır. İnşallah mr sonuçların da güzel çıkar dualarımız seninle
Valla çiçeğim benim de kimseye kızmaya hakkım yok aşırı derecede çıktım diyet kafasından verdiklerimi geri alacağım. Spor yapamıyorum zaten çok etkiliyor oruç. Menüler güzel aslında ama sahura kadar bekleyince ister istemez acıkıyorum kör olası boğazımı tutamıyorum maalesef. Her ramazan böyle oluyor kendime de sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…