- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
O zaman şubat başı 59Eki Görüntüle 3197270
Hedef60kgolmak sasirmadim aslinda ama iyi bir adım sayisi hatta çok iyi.
*Benim icin hafta, ikinci ucuncu gunden bitiyor valla, iyi gitmiyorsa, cumaya kadar toparlanamiyorum
Menu yorumlarimiz tutmuyomusseni gidi gidi.
54 ü bosver simdilik kız. Subatta 59 gelsin miiiihep fazla saliyorum, tutmuyor ama kapida insaallah 59.90
Pnrrr-12 sağ ol, cidden tavuk sis guzel bi secenek bizler icin. Calisirken ben habire tavuk sis yiyordum Cordelia
Pnrrr-12 yarin gideceksiniz dimi disari? Tavuk sis ye kesinlikle+sise ayran. Disariya cok uygun ikinci secenek; 1 corba,1 lahmacun ve varsa sise ayran. Tavuk sisin yanindaki pideyi paket yaptir. Ben genelde yemem ama dün aclik kriziyle onu da komple yedim, bir lokma haric(yalan olmasin) cok konustum ama ilgi alanim tavuk sisin yanindaki pilavi ye, bi sey olmaz ondan.
Dur bi hesap yapimO zaman şubat başı 59
Cok gecmis olsun bütün kötülükler arka arkaa gelmis bi sadaka ver cocuk sevindir canim imkanin varsa Allah bidaha yasatmasin insallah2023 başlayalı 25 gün oluyor. İlk 6 gün tatil yaptık eğlendik çok şükür. Bir kaç kilo aldığımı fakedince ‘şunları vereyim de cuma gün döneyim’ diye planlıyordum ama… Peşinden bebem hasta oldu. Aman demeye kalmadan ben hasta oldum, hemde ne hasta olmak… önce domuz gribi dediler, tat koku gidince covid dediler… Elimi kolumu kaldıracak kadar iyi olduğumda, çocuğum tedavi ortasında yine kötüledi. Hastane, eczane panik halde dolaşırken kaza yaptım. Bu sabah arabamı servisten aldım, tartıya çıktım. Çocuğumu 2 haftanın sonunda okula bıraktım. Bütün kötü olayları arkamda bırakmış olmayı dileyerek yeni yıla bugün itibariyle başlıyorum.
Bugun yedik disarda canim iyi atlattigmi düsünüyormEki Görüntüle 3197270
Hedef60kgolmak sasirmadim aslinda ama iyi bir adım sayisi hatta çok iyi.
*Benim icin hafta, ikinci ucuncu gunden bitiyor valla, iyi gitmiyorsa, cumaya kadar toparlanamiyorum
Menu yorumlarimiz tutmuyomusseni gidi gidi.
54 ü bosver simdilik kız. Subatta 59 gelsin miiiihep fazla saliyorum, tutmuyor ama kapida insaallah 59.90
Pnrrr-12 sağ ol, cidden tavuk sis guzel bi secenek bizler icin. Calisirken ben habire tavuk sis yiyordum Cordelia
Pnrrr-12 yarin gideceksiniz dimi disari? Tavuk sis ye kesinlikle+sise ayran. Disariya cok uygun ikinci secenek; 1 corba,1 lahmacun ve varsa sise ayran. Tavuk sisin yanindaki pideyi paket yaptir. Ben genelde yemem ama dün aclik kriziyle onu da komple yedim, bir lokma haric(yalan olmasin) cok konustum ama ilgi alanim tavuk sisin yanindaki pilavi ye, bi sey olmaz ondan.
Umarım aklıma gelen başımı gelmez herkes güzel eksiyle gelirAfiyet olsun canim
Cok gecmis olsun
Bu hafta garip oldu gerçekten bende merak ediyorum cuma tartilarini
İyi akşamlar
İyi yolculuklar. Yolculuk nereye?Slm kızlar nasılsıniz kim var kim yokZipzip- Fit mutlu anne Cordelia ben yarin şehir dışına çıkıyorum yarın sabah tartilip atacağım inşallah size cuma tartimi olur değil mi
Afiyet olsun. Madem yorumumu görmuyosun, yorum yapayimMenü
Sabah 10:30
2 dilim tam buğday ekmeği
Kk peynir süzme
Domatesli yumurta
Domates
Çay kahve
Akşam 18
3 kaşık mantı
2 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
Kahve( açim salatasız doymuyorum net)
Su 2
Spor bildirimi yapacağım
Ucmelekannesi Zipzip-
İyi aksamlar canim.
İstanbula gidiyorum canım ankara dayım ben ara tatil şeysi akraba ziyaretiİyi yolculuklar. Yolculuk nereye?
Afiyet olsun. Madem yorumumu görmuyosun, yorum yapayimaksam yemegi icin, 3 ve +2 kasik yemekle ömür gecer mi diyecektim ama manti oldugu icin mantikli yemissin. Manti ve mantikli
İyi aksamlar canim.
Afiyet olsun canim24 ocak 2023 Salı Menüsü
Öğle
2 yumurtalı omlet
2 dilim kepek ekmeği
2 parça peynir
7-8 zeytin
3 çeri domates
1 kupa kahve
1 parça bitter
1 elma
1 mandalina
1 bardak kefir
4 ceviz
5-6 çiğ badem
akşam
bal kabağı çorbası
tavuk göğüslü koca bir tabak salata
Ucmelekannesi Zipzip-
Geçmiş olsun canim. Diş tedavisi zor gerçektengünaydın kızlar
ben bu hafta tam anlamıyla bir düzen oturtamadım
cumartesi günü diş tedavim başladı ve geçici dişler var ağzımda yemeden yutuyorum kaç gündür, o yüzden de yediğimden birşey anlamadığım için özellikle dün saçma sapan sürekli yiyip duruyorum
ve sbaha da öyle başladım
işin kötüsü ya geçicilerden biri ya da hiç tedaviyle ilgisi olmayan dişlerimden biri düştü dün
ne zor şu diş işi yacanım resmen çatır çutur meyve ve salata yemek istiyorum yumuşak yemekten sıkıldım
bir de dün kızımın doğum günüydü pasta da yedim
öfff öfffff
Fit mutlu anne sana mahcubum kaptanım ama bu haftayı batırdım galiba
Sağol canimayyy ben de boğayım, ve kızdığımda bu tarz bir inat bende de tutuyor
nedenki canım ya
çok geçmiş olsun canım
teşekkürler kaptanım
amiinnn çok teşekkür ederim
siz böyle bahsedince utandım kendimden
Allah yardımcınız olsun sizin de inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz
aminn çok teşekkür ederim
evet diş zor gerçekten de, gerçi insanın neresi ağrırsa canı orada olur derler :)
inşallah geçecek evet bunlar da inşallah sağlıkla atlatırız
Afiyet olsun canim25.1.2023 Menüm:
11:30 kahve, 2 dlm ekmek ile 2 hindifüme salam, 1 kk peynir, 1 tavada yumurta
15:30 1 hurma, 1 mandalina
17:30 yarm lahmacun, 1 kaburga sis (oglumla yedik 1/3 o yemistir), avuc ici kadar lavas, Ayran
Cay icerim tek
7.485 Adim
Eki Görüntüle 3197309
Cordelia Zipzip- Ucmelekannesi
2 lt Su
Akşam az olsun canim. Mantı var evet ama hem miktar az doyurmamistir. Miktar çok olsada karnonhidrat olduğu için aciktirir hemen zaten. Bu saatten sonra bol bol su ile günü kapat ins. Afiyet olsunMenü
Sabah 10:30
2 dilim tam buğday ekmeği
Kk peynir süzme
Domatesli yumurta
Domates
Çay kahve
Akşam 18
3 kaşık mantı
2 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
Kahve( açim salatasız doymuyorum net)
Su 2
Spor bildirimi yapacağım
Ucmelekannesi Zipzip-
Hepsi geçmişte kalmış, yeni güne bismillah2023 başlayalı 25 gün oluyor. İlk 6 gün tatil yaptık eğlendik çok şükür. Bir kaç kilo aldığımı fakedince ‘şunları vereyim de cuma gün döneyim’ diye planlıyordum ama… Peşinden bebem hasta oldu. Aman demeye kalmadan ben hasta oldum, hemde ne hasta olmak… önce domuz gribi dediler, tat koku gidince covid dediler… Elimi kolumu kaldıracak kadar iyi olduğumda, çocuğum tedavi ortasında yine kötüledi. Hastane, eczane panik halde dolaşırken kaza yaptım. Bu sabah arabamı servisten aldım, tartıya çıktım. Çocuğumu 2 haftanın sonunda okula bıraktım. Bütün kötü olayları arkamda bırakmış olmayı dileyerek yeni yıla bugün itibariyle başlıyorum.
Ne güzel birşey. İyi eğlenceler kaptanım. Ben yatıyorum keyfim yok spor yapasim yok. 6000 adım atarim merak etmeHayırlı aksamlar canlar
Köydeki kız kardeşim geldi . Annemdeyiz gelemiyorum sık. Belki biliyorsunuzdur Konya da yarın sivlilik var. Çocuklar kapı kapı dolanıp şeker toplayıp kandillerin kutlar herkesin. Bizde çocuklar birlikte toplasın diye annemde birleştik.
Sizler neler yaptınız nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?