Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O zaman şubat başı 59

Cok gecmis olsun bütün kötülükler arka arkaa gelmis bi sadaka ver cocuk sevindir canim imkanin varsa Allah bidaha yasatmasin insallah
Bugun yedik disarda canim iyi atlattigmi düsünüyorm tavsiyelern icin cok sagol

25.1.2023 Menüm:

11:30 kahve, 2 dlm ekmek ile 2 hindifüme salam, 1 kk peynir, 1 tavada yumurta

15:30 1 hurma, 1 mandalina

17:30 yarm lahmacun, 1 kaburga sis (oglumla yedik 1/3 o yemistir), avuc ici kadar lavas, Ayran

Cay icerim tek

7.485 Adim

Cordelia Zipzip- Ucmelekannesi
2 lt Su

Slm kızlar nasılsıniz kim var kim yok Zipzip- Fit mutlu anne Cordelia ben yarin şehir dışına çıkıyorum yarın sabah tartilip atacağım inşallah size cuma tartimi olur değil mi
İyi yolculuklar. Yolculuk nereye?
Afiyet olsun. Madem yorumumu görmuyosun, yorum yapayim aksam yemegi icin, 3 ve +2 kasik yemekle ömür gecer mi diyecektim ama manti oldugu icin mantikli yemissin. Manti ve mantikli
İyi aksamlar canim.

İstanbula gidiyorum canım ankara dayım ben ara tatil şeysi akraba ziyareti

Afiyet olsun canim

Geçmiş olsun canim. Diş tedavisi zor gerçekten
Sağol canim
Afiyet olsun canim
Akşam az olsun canim. Mantı var evet ama hem miktar az doyurmamistir. Miktar çok olsada karnonhidrat olduğu için aciktirir hemen zaten. Bu saatten sonra bol bol su ile günü kapat ins. Afiyet olsun

Hayırlı aksamlar canlar
Köydeki kız kardeşim geldi . Annemdeyiz gelemiyorum sık. Belki biliyorsunuzdur Konya da yarın sivlilik var. Çocuklar kapı kapı dolanıp şeker toplayıp kandillerin kutlar herkesin. Bizde çocuklar birlikte toplasın diye annemde birleştik.

Sizler neler yaptınız nasılsınız

Hepsi geçmişte kalmış, yeni güne bismillah

Ne güzel birşey. İyi eğlenceler kaptanım. Ben yatıyorum keyfim yok spor yapasim yok. 6000 adım atarim merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…