- 20 Mart 2008
- 141.609
- 213.142
- 1.423
- 60
Kolajen içtim zaten arada kemik suyuda içiyorum faydası oluyor onlarında.Ablacım östrojen veren bitkiler kadınlara çok faydalı menopozda özellikle
Adaçayı yulaf avokado hormonları düzenliyor
Kolajen ya da kemik suyu tüketiyor musun
Halledecegm kaptanim limonlu suyla güne basladm yarinda ödemsuyu hazirliycamSaatte geçmiş ama olsun yarın halledersin senn bı detoks suyu patlat yarına bol c vitaminli limonlu falan
Su önemli ya tatlandirma vs yaparak da icemiyormusun canim tarcin, nane vs eklesenSanırım açlık durumları normalde de aralıklı yapıyorum ya . Asıl sorun su içmek kendimi zorlayarak anca 5 bardak içtim. Şimdi maden suyu içiyorum mineral kaybı olmasın diye
Yok canım gitmedim susuzluktan oluyor bence
Oyy iyi geceler çiçeğim
Diyet girmeyen eve Dr now girer
Oooo leylakcim masallah masallah bu gözler bunlari da mi okuyacakti@Willemijn- neye şaşirdin canim spor yapmama mi evet ben de şaşkinimterleten taytimi giydim evlerden irak kimse gormesin o goruntuyu diye colugu cocugu odaya tıktım salona gelmeyin spor yapacam dedim ve başliyorum hadi bismillah
Yaa cok gecmis olsun yasemincimgünaydın kızlar
ben bu hafta tam anlamıyla bir düzen oturtamadım
cumartesi günü diş tedavim başladı ve geçici dişler var ağzımda yemeden yutuyorum kaç gündür, o yüzden de yediğimden birşey anlamadığım için özellikle dün saçma sapan sürekli yiyip duruyorum
ve sbaha da öyle başladım
işin kötüsü ya geçicilerden biri ya da hiç tedaviyle ilgisi olmayan dişlerimden biri düştü dün
ne zor şu diş işi yacanım resmen çatır çutur meyve ve salata yemek istiyorum yumuşak yemekten sıkıldım
bir de dün kızımın doğum günüydü pasta da yedim
öfff öfffff
@Fit mutlu anne sana mahcubum kaptanım ama bu haftayı batırdım galiba
2023 başlayalı 25 gün oluyor. İlk 6 gün tatil yaptık eğlendik çok şükür. Bir kaç kilo aldığımı fakedince ‘şunları vereyim de cuma gün döneyim’ diye planlıyordum ama… Peşinden bebem hasta oldu. Aman demeye kalmadan ben hasta oldum, hemde ne hasta olmak… önce domuz gribi dediler, tat koku gidince covid dediler… Elimi kolumu kaldıracak kadar iyi olduğumda, çocuğum tedavi ortasında yine kötüledi. Hastane, eczane panik halde dolaşırken kaza yaptım. Bu sabah arabamı servisten aldım, tartıya çıktım. Çocuğumu 2 haftanın sonunda okula bıraktım. Bütün kötü olayları arkamda bırakmış olmayı dileyerek yeni yıla bugün itibariyle başlıyorum.Herkese merhaba geciktim.Zipzip- eline sağlık kaptanım.
yorumları tek tek yazamadım. Ama harika gidiyoruz. Masterfit Coşmuş. Cuma Çok daha iyi olacak eminim.
MasterFit Yarışması 60. Hafta 13.01.2023 Cuma 16.01.2023 P.tesi Fark yorumum Kırmızı Takım Kırmızı Takım @erenmothers Kırmızı Kaptan 64,25 62,00 2,25Harikasın kaptanım Hedef60kgolmak Kırmızı 76,60 75,40 1,20Harikasın tatlım Cordelia Kırmızı 81,45 81,7 -0,25Cumaya eksi gel yoksa ölürsün Zipzip- Kırmızı 64,90 64,40 0,50üpersin kaptanım @minerva1988 Kırmızı 60,30 60,30 0,00Çok iyi sabittt @kayipdunya Kırmızı 79,95 79,8 0,15Muhteşem @Mavikus_ Kırmızı 75,1 74,2 0,90Muhteşem @aypare ackerman Kırmızı 61,3 61,3 0,00Niye sabit Sen eksi olmalıydın @Göklerce Kırmızı 70 69,7 0,30Harikasın canım @belmayne Kırmızı Sarı Sporcu prenseslerim @D U T Kırmızı Sarı Sporcu prenseslerim Mavi Takım Pnrrr-12 Mavi Kaptan 78,3 78,05 0,25Harikasın kaptanım @Ucmelekannesi Mavi 85,9 83,7 2,20vavvv bu neee @Mthn83 Mavi 80,4 81,8 -1,40bekliyorsu artık bozma canım @Beyaz leylak Mavi 78,3 78,30kanada nedeniyle gecikti sanırım @Kinoalihatun Mavi 82 82 0,00harika sabit @Karamellim Mavi 80,2 80,3 -0,10sabit sayılır güzel @Fit mutlu anne Mavi 75,35 75,1 0,25Harikasın @succulentaski Mavi 62,2 62,20bildirim neden yok canım Jasminium84 Mavi 66,75 67,2 -0,45Neden artı gekdin kuzum @Ilazram Mavi 80,2 79,9 0,30Muhteşemsin fesang Mavi Sarı 66,60Sporcu prenseslerim Yeşil Takım @kelebek19 Yeşil Kaptan 57,80 58,50 -0,70Hımm Yeşil kaptan farkı @Willemijn- Yeşil 63,30 62,30 1,00Bunu beklemiyordum harikaaa sara_28 Yeşil 94,6 94,6 0,00Muhteşem canımmm cumaya eksi olur , kayıp balıklar özledik @Bar_na izinli Hallederiz izinli @pastelfit izinli @Nikinik izinli @Kmsl Hnd izinli @gezegenfeza izinli @_ASTRAL_ @Bal0ncuk izinli
Eşine hak veriyorum
doğru diyorsun canım fırsat bu fırsat değerlendireyim bence deBide şöyle düşün bütün detoks programları sıvı ve yumuşak gıda üstüne(lahana yemeği kabak yemeği haşlanmış patates haşlanmış yumurta) süreç uzun değilse hem sağlıklı hem fit olmanı destekler. Böylece bu beslenmeye mahkum olmuş hissetmezsin. Detoks yapıyorum dersin
çoookkkk saçma da işte yemeye bahane ararken benAynen canım,tedavi bitene kadar bol tatlı börek yemeyi hakettim cümlesi bile saçma gelmiyor mu
Ben de öyle yaptım biraktım o yüzden diyorum sana canım yapma ömründen o birkaç ayı atma bence daha da tutun sağlıklı beslenmeye
Ödül olarak da 1-1.5 kiloda bir vier mesela
bakayım bi netten tarifine canım sağolCidden vicdan çorbası hem doyurucu hem sağlam ödem atıcı hemde vicdani rahatlatan bir çorba tertemiz yapar vucudu
şükür o zamanBilmiyorum canım öyle bir geldi geçti bugün daha iyiyim
inşallah canımm, teşekkür ederimYaa cok gecmis olsun yasemincim
Dünü dünde birak bugun güzel birgün olsun insallah hafif yemeye calis bence basarirsin
Sen şaşırmadın mı
Canım kilosu sana yakın biriyle kapış bence
Bu hafta neden bitmiş olsun? Sen düzeni oturttun bence gitmeye devam eder .66 mıydı takıldığın onu da aştın
O yüzden düzenin sana has olduğu için menü yorumlarımız tutmuyor tatlım.
Ama şöyle destek olabilirim hadi devam yaza 54 olacaksın
Marketteyim, cevaplicam insaallah. Burada kalsinMerhabaaaa kizlar bu saat oldu anca geliyorm biraz kendmi iyi hissedince hemen evi topladm kahvalti yaptk sonra pazara gittim geldm balik sosladm vs derken oglanin uyku saati geldi smdi onu uyuttm bende uzanip dinlencem biraz insallah. Esim disarda yiyelim diyor bsligi yarn yeriz dedik. Ama kesin hafif tutacagm belki tavuk sis yerm ne güzel görnuyodu @Willemijn-
Şifa olsunKolajen içtim zaten arada kemik suyuda içiyorum faydası oluyor onlarında.
Yulafıda sabahları yumurta ile pişiriyorum yiyorum onu.
İnşallah kuzum hepinize çok geçmiş olsun2023 başlayalı 25 gün oluyor. İlk 6 gün tatil yaptık eğlendik çok şükür. Bir kaç kilo aldığımı fakedince ‘şunları vereyim de cuma gün döneyim’ diye planlıyordum ama… Peşinden bebem hasta oldu. Aman demeye kalmadan ben hasta oldum, hemde ne hasta olmak… önce domuz gribi dediler, tat koku gidince covid dediler… Elimi kolumu kaldıracak kadar iyi olduğumda, çocuğum tedavi ortasında yine kötüledi. Hastane, eczane panik halde dolaşırken kaza yaptım. Bu sabah arabamı servisten aldım, tartıya çıktım. Çocuğumu 2 haftanın sonunda okula bıraktım. Bütün kötü olayları arkamda bırakmış olmayı dileyerek yeni yıla bugün itibariyle başlıyorum.
Çok sağol kekimmŞifa olsun
Afiyet olsun canim24 Aralik Sali Menüm
12:30 Kahvalti
1 haşlanmis yumurta
Yarim krep (tb unu)
Peynir domates (krebin icine koyup sardim yani azdi )
4 zeytin
Yeşillik
16:00 Ara
Filtre Kahve + 3 hurma +10 findik
18:30 Aksam
Yogurt çorbasi (bugday) 2 kepce
7 -8 kasik mantar sote
@Fit mutlu anneZipzip-
Cordelia Lesli 3 mil
Hayırlı sabahlar kızlar
Pollyanna nız geldii
Günaydın musmutlu sabahlar
Selam kızlarrr herkese güzel bir çarşamba diliyorum.. Yoruldum ya benim gibi bir boğaya hiç olmuyor. Kahvaltıda bugün ilk kez fazla abarttım aşırı yorulunca aşırı açlık olarak dönüyor o yüzden yarışma sonrası 10bin civarlara sabitlerim kendimi yeter.
Merhabaaaa kizlar bu saat oldu anca geliyorm biraz kendmi iyi hissedince hemen evi topladm kahvalti yaptk sonra pazara gittim geldm balik sosladm vs derken oglanin uyku saati geldi smdi onu uyuttm bende uzanip dinlencem biraz insallah. Esim disarda yiyelim diyor bsligi yarn yeriz dedik. Ama kesin hafif tutacagm belki tavuk sis yerm ne güzel görnuyodu @Willemijn-
Cok gecmis olsun2023 başlayalı 25 gün oluyor. İlk 6 gün tatil yaptık eğlendik çok şükür. Bir kaç kilo aldığımı fakedince ‘şunları vereyim de cuma gün döneyim’ diye planlıyordum ama… Peşinden bebem hasta oldu. Aman demeye kalmadan ben hasta oldum, hemde ne hasta olmak… önce domuz gribi dediler, tat koku gidince covid dediler… Elimi kolumu kaldıracak kadar iyi olduğumda, çocuğum tedavi ortasında yine kötüledi. Hastane, eczane panik halde dolaşırken kaza yaptım. Bu sabah arabamı servisten aldım, tartıya çıktım. Çocuğumu 2 haftanın sonunda okula bıraktım. Bütün kötü olayları arkamda bırakmış olmayı dileyerek yeni yıla bugün itibariyle başlıyorum.
Bu hafta garip oldu gerçekten bende merak ediyorum cuma tartilariniGrup çok sessiz cuma günü tartıları beni korkutuyor
Başınız sağolsun canım. Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin
Başın sağolsun canim
başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin. Bugün vefat haberleri aldığımız bir gün oldu. Allah mekanlarını cennet etsin.
Basiniz sagolsun. Nur icinde yatsin insallah
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun rabbim geride kalanlara sabır versin inşallah
Başınız sağ olsun
Başın sağ olsun canım
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Yaa tüh keşke kendini çok yormasaydin canım
Afiyet olsun canım sağlık olsun bugün atarsın inşAllah
Wc bile çok etkiler canım sıkma canını cumaya kadar eksiye geçersin insAllah
Geçmiş olsun canım
Cumaya telafi edersin canm inşAllah
Afiyet olsun canım
Çok değil cumaya halledersin canım
Tebrikler canım çok güzel eksi cumaya daha güzel eksi gelecek inşAllah
Çok güzel canım tebrikler cumaya eksin daha da artar inşAllah
Geçmiş olsun canım kısa sürede gece insAllah benim kız da olmuştu küçükken
Tebrikler canım
Tebrikler canım
İnsAllah canım
Allah rahmet eylesin canım
Cumaya kadar eksiye geçeceğiz inşAllah canım
Allah rahmet eylesin canım
Çok değil cumaya kadar telafi edersin bence canım
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağolun Allah hepinizden razı olsunBaşınız sağolsun saracım,mekanı cennet olsun.
Çok teşekkürler sağolun.
Çok teşekkürler sağol
Olsun bir an önce fezacım sende en azından daha rahat edersin
Çok teşekkürler.
Çok teşekkürler.
Sende sağol saracım.Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağolun Allah hepinizden razı olsun
Benim de dikkatimi cekmisti, pazartesi tartiları.
Cok gecmis olsun
Bu hafta garip oldu gerçekten bende merak ediyorum cuma tartilarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?