Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ablacım östrojen veren bitkiler kadınlara çok faydalı menopozda özellikle
Adaçayı yulaf avokado hormonları düzenliyor
Kolajen ya da kemik suyu tüketiyor musun
Kolajen içtim zaten arada kemik suyuda içiyorum faydası oluyor onlarında.
Yulafıda sabahları yumurta ile pişiriyorum yiyorum onu.

Saatte geçmiş ama olsun yarın halledersin senn bı detoks suyu patlat yarına bol c vitaminli limonlu falan
Halledecegm kaptanim limonlu suyla güne basladm yarinda ödemsuyu hazirliycam
Su önemli ya tatlandirma vs yaparak da icemiyormusun canim tarcin, nane vs eklesen
Oooo leylakcim masallah masallah bu gözler bunlari da mi okuyacakti hadi baslangicin daim olsun haftada en az 3-4 yaparsin artk insallah
Yaa cok gecmis olsun yasemincim
Dünü dünde birak bugun güzel birgün olsun insallah hafif yemeye calis bence basarirsin

2023 başlayalı 25 gün oluyor. İlk 6 gün tatil yaptık eğlendik çok şükür. Bir kaç kilo aldığımı fakedince ‘şunları vereyim de cuma gün döneyim’ diye planlıyordum ama… Peşinden bebem hasta oldu. Aman demeye kalmadan ben hasta oldum, hemde ne hasta olmak… önce domuz gribi dediler, tat koku gidince covid dediler… Elimi kolumu kaldıracak kadar iyi olduğumda, çocuğum tedavi ortasında yine kötüledi. Hastane, eczane panik halde dolaşırken kaza yaptım. Bu sabah arabamı servisten aldım, tartıya çıktım. Çocuğumu 2 haftanın sonunda okula bıraktım. Bütün kötü olayları arkamda bırakmış olmayı dileyerek yeni yıla bugün itibariyle başlıyorum.

Eşine hak veriyorum

doğru diyorsun canım fırsat bu fırsat değerlendireyim bence de

çoookkkk saçma da işte yemeye bahane ararken ben
tamamdır kuzum 2 günü detoksla geçireceğim

Cidden vicdan çorbası hem doyurucu hem sağlam ödem atıcı hemde vicdani rahatlatan bir çorba tertemiz yapar vucudu
bakayım bi netten tarifine canım sağol

Bilmiyorum canım öyle bir geldi geçti bugün daha iyiyim
şükür o zaman

Sen şaşırmadın mı

Marketteyim, cevaplicam insaallah. Burada kalsin

İnşallah kuzum hepinize çok geçmiş olsun

Afiyet olsun canim
Hayırlı sabahlar kızlar
Pollyanna nız geldii

Günaydın musmutlu sabahlar

Cok gecmis olsun
Grup çok sessiz cuma günü tartıları beni korkutuyor
Bu hafta garip oldu gerçekten bende merak ediyorum cuma tartilarini

Başınız sağolsun canım. Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin

Başın sağolsun canim

başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin. Bugün vefat haberleri aldığımız bir gün oldu. Allah mekanlarını cennet etsin.

Basiniz sagolsun. Nur icinde yatsin insallah

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun rabbim geride kalanlara sabır versin inşallah

Başınız sağ olsun

Başın sağ olsun canım
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağolun Allah hepinizden razı olsun

Hedef60kgolmak sasirmadim aslinda ama iyi bir adım sayisi hatta çok iyi.
*Benim icin hafta, ikinci ucuncu gunden bitiyor valla, iyi gitmiyorsa, cumaya kadar toparlanamiyorum
Menu yorumlarimiz tutmuyomus seni gidi gidi.
54 ü bosver simdilik kız. Subatta 59 gelsin miiii hep fazla saliyorum, tutmuyor ama kapida insaallah 59.90

Pnrrr-12 sağ ol, cidden tavuk sis guzel bi secenek bizler icin. Calisirken ben habire tavuk sis yiyordum Cordelia

Pnrrr-12 yarin gideceksiniz dimi disari? Tavuk sis ye kesinlikle+sise ayran. Disariya cok uygun ikinci secenek; 1 corba,1 lahmacun ve varsa sise ayran. Tavuk sisin yanindaki pideyi paket yaptir. Ben genelde yemem ama dün aclik kriziyle onu da komple yedim, bir lokma haric(yalan olmasin) cok konustum ama ilgi alanim tavuk sisin yanindaki pilavi ye, bi sey olmaz ondan.

Mesela simdi olsa yanindaki pideyi yemem. Su aralikli neden bana uymuyor anlamadim, dun tesaduf yiyemedim.ama hazir yiyememisken, dedim biraz daha bekleyeyim. Evdeki brokoliyi (cok severim) yemeden, disardan tavuk sis, lahmacun soyledim. O aclikla beni sebze kesmez ki. Bugun bir suru ara ogun yaptim, rahatim valla. Yine de sunu merak ediyorum hep, acaba 2 gun dayansam, bana da iyi gelir mi aralikli ama dayanamiyorum. Obezlikten degil cidden ama az az yiyince rahatliyorum, diger turlu halatla baglasalar da çözüp yerim gibi

Yarin persembe. Yarin kilo durumuma göre sarı ya da masterfit secicem. Son kilolarda da masterda biraz stres oluyorum acikcasi. Sanki resmi yaris. Tövbe ya. Gözümde büyüyor günler
Yesil zaten olmaz, menulerim cok farkli. Masterda menu yazmaya, yorumlara vb degiyor da, yesil de moralim bozulabiliyor yazinca.
Yarin ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…