Afiyet olsun canim25.1.2023 Menüm:
11:30 kahve, 2 dlm ekmek ile 2 hindifüme salam, 1 kk peynir, 1 tavada yumurta
15:30 1 hurma, 1 mandalina
17:30 yarm lahmacun, 1 kaburga sis (oglumla yedik 1/3 o yemistir), avuc ici kadar lavas, Ayran
Cay icerim tek
7.485 Adim
Eki Görüntüle 3197309
Cordelia Zipzip- Ucmelekannesi
2 lt Su
Tamam canim olur hayirli yolculuklarSlm kızlar nasılsıniz kim var kim yokZipzip- Fit mutlu anne Cordelia ben yarin şehir dışına çıkıyorum yarın sabah tartilip atacağım inşallah size cuma tartimi olur değil mi
Afiyet olsun canimMenüm
Sabah : 1 yumurtalı menemen , 2 dilim ekmek , 5 zeytin 1 dilim peynir
Öğlen : 1 dilim kete, ıhlamur
Aksam: 1 kepce sehriye corba , 1 karnıyarık, zeytin.yagli kereviz 2 kaşık, 2 dilim ekmek
Ara: yarım Yeşil elma, avuc ici kadar kuru üzüm
Zipzip- Fit mutlu anne
Afiyet olsun canimMenü
Sabah 10:30
2 dilim tam buğday ekmeği
Kk peynir süzme
Domatesli yumurta
Domates
Çay kahve
Akşam 18
3 kaşık mantı
2 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
Kahve( açim salatasız doymuyorum net)
Su 2
Spor bildirimi yapacağım
Ucmelekannesi Zipzip-
Iyi akşamlar canim
Hayirli akşamlar canimHayırlı aksamlar canlar
Köydeki kız kardeşim geldi . Annemdeyiz gelemiyorum sık. Belki biliyorsunuzdur Konya da yarın sivlilik var. Çocuklar kapı kapı dolanıp şeker toplayıp kandillerin kutlar herkesin. Bizde çocuklar birlikte toplasın diye annemde birleştik.
Sizler neler yaptınız nasılsınız
Ne oldu kaptanimNe güzel birşey. İyi eğlenceler kaptanım. Ben yatıyorum keyfim yok spor yapasim yok. 6000 adım atarim merak etme
Hayır olsun. Neyin var kaptanımNe güzel birşey. İyi eğlenceler kaptanım. Ben yatıyorum keyfim yok spor yapasim yok. 6000 adım atarim merak etme
Bir şey yok canım. Hiç birşey yaomam istemediğim bur gün. Belki bir spor yaparımNe oldu kaptanim
SeviliyorsunBir şey yok canım. Hiç birşey yaomam istemediğim bur gün. Belki bir spor yaparım
Bir şey yok canım enerjim düşük.Hayır olsun. Neyin var kaptanım
Çalışacağım yapmak için. Sağol yıldızımSeviliyorsunKalk biraz ter at. Moralin yerine gelsin
Sıkıntı olmaz kaptanım ben seviyorum açlığı yağ yakıyor yemek olmayınca dün akşam protein ödem yaptı hem o yüzden hem dün akşam protein aldım bu akşam karbon sebze olsun istedim dengeli beslenmeye çalışıyorumAfiyet olsun canim
Geçmiş olsun canim. Diş tedavisi zor gerçekten
Sağol canim
Afiyet olsun canim
Akşam az olsun canim. Mantı var evet ama hem miktar az doyurmamistir. Miktar çok olsada karnonhidrat olduğu için aciktirir hemen zaten. Bu saatten sonra bol bol su ile günü kapat ins. Afiyet olsun
Ne güzel düşünmüşsünüz canımHayırlı aksamlar canlar
Köydeki kız kardeşim geldi . Annemdeyiz gelemiyorum sık. Belki biliyorsunuzdur Konya da yarın sivlilik var. Çocuklar kapı kapı dolanıp şeker toplayıp kandillerin kutlar herkesin. Bizde çocuklar birlikte toplasın diye annemde birleştik.
Sizler neler yaptınız nasılsınız
Afiyet olsun canım25 Mart Çarşamba menüm
Sabah
2 yumurta
2 kk peynir
10 zeytin
Akşam
2 çorba kasesi barbunya
1 kase yoğurt
5 İnegöl köfte
2 litre su kahve yeşilçay
Zipzip- Ucmelekannesi
Afiyet olsun kaptanim25 Mart Çarşamba menüm
Sabah
2 yumurta
2 kk peynir
10 zeytin
Akşam
2 çorba kasesi barbunya
1 kase yoğurt
5 İnegöl köfte
2 litre su kahve yeşilçay
Zipzip- Ucmelekannesi
Bu ara hepimizde var sanirim bende az cok ayni durumdayımBir şey yok canım. Hiç birşey yaomam istemediğim bur gün. Belki bir spor yaparım
Keske bende de dönemsel olsaAfiyet olsun kaptanim
Bu ara hepimizde var sanirim bende az cok ayni durumdayım
Ya maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?