• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ablacım östrojen veren bitkiler kadınlara çok faydalı menopozda özellikle 😍
Adaçayı yulaf avokado hormonları düzenliyor
Kolajen ya da kemik suyu tüketiyor musun 😘
Kolajen içtim zaten arada kemik suyuda içiyorum faydası oluyor onlarında.
Yulafıda sabahları yumurta ile pişiriyorum yiyorum onu.

Saatte geçmiş ama olsun yarın halledersin senn bı detoks suyu patlat yarına bol c vitaminli limonlu falan😘
Halledecegm kaptanim limonlu suyla güne basladm yarinda ödemsuyu hazirliycam 😍
Sanırım açlık durumları normalde de aralıklı yapıyorum ya . Asıl sorun su içmek kendimi zorlayarak anca 5 bardak içtim. Şimdi maden suyu içiyorum mineral kaybı olmasın diye

Yok canım gitmedim susuzluktan oluyor bence

Oyy iyi geceler çiçeğim 😘

Diyet girmeyen eve Dr now girer 🤣
Su önemli ya tatlandirma vs yaparak da icemiyormusun canim tarcin, nane vs eklesen
@Willemijn- neye şaşirdin canim spor yapmama mi evet ben de şaşkinim😅 terleten taytimi giydim evlerden irak kimse gormesin o goruntuyu diye colugu cocugu odaya tıktım 🤣salona gelmeyin spor yapacam dedim ve başliyorum hadi bismillah
Oooo leylakcim masallah masallah bu gözler bunlari da mi okuyacakti 🧿😍😂 hadi baslangicin daim olsun haftada en az 3-4 yaparsin artk insallah ❤️
günaydın kızlar :KK60:

ben bu hafta tam anlamıyla bir düzen oturtamadım :KK43:

cumartesi günü diş tedavim başladı ve geçici dişler var ağzımda yemeden yutuyorum kaç gündür, o yüzden de yediğimden birşey anlamadığım için özellikle dün saçma sapan sürekli yiyip duruyorum
ve sbaha da öyle başladım :KK43:

işin kötüsü ya geçicilerden biri ya da hiç tedaviyle ilgisi olmayan dişlerimden biri düştü dün :KK43:

ne zor şu diş işi ya :KK43: canım resmen çatır çutur meyve ve salata yemek istiyorum yumuşak yemekten sıkıldım

bir de dün kızımın doğum günüydü pasta da yedim :KK43:

öfff öfffff :KK43:

@Fit mutlu anne sana mahcubum kaptanım ama bu haftayı batırdım galiba
Yaa cok gecmis olsun yasemincim 🌸
Dünü dünde birak bugun güzel birgün olsun insallah hafif yemeye calis bence basarirsin 😍

Herkese merhaba geciktim. Zipzip- Zipzip- eline sağlık kaptanım.

yorumları tek tek yazamadım. Ama harika gidiyoruz. Masterfit Coşmuş. Cuma Çok daha iyi olacak eminim. :KK200: :KK200:
:KK200:

MasterFit Yarışması 60. Hafta13.01.2023 Cuma16.01.2023 P.tesiFarkyorumum
Kırmızı Takım
Kırmızı Takım
@erenmothersKırmızı Kaptan
64,25​
62,00​
2,25​
Harikasın kaptanım
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Kırmızı
76,60​
75,40​
1,20​
Harikasın tatlım
Cordelia Cordelia Kırmızı
81,45​
81,7​
-0,25​
Cumaya eksi gel yoksa ölürsün
Zipzip- Zipzip- Kırmızı
64,90​
64,40​
0,50​
üpersin kaptanım
@minerva1988Kırmızı
60,30​
60,30​
0,00​
Çok iyi sabittt
@kayipdunyaKırmızı
79,95​
79,8​
0,15​
Muhteşem
@Mavikus_Kırmızı
75,1​
74,2​
0,90​
Muhteşem
@aypare ackermanKırmızı
61,3​
61,3​
0,00​
Niye sabit Sen eksi olmalıydın
@GöklerceKırmızı
70​
69,7​
0,30​
Harikasın canım
@belmayneKırmızı SarıSporcu prenseslerim
@D U TKırmızı SarıSporcu prenseslerim
Mavi Takım
Pnrrr-12 Pnrrr-12 Mavi Kaptan
78,3​
78,05​
0,25​
Harikasın kaptanım
@UcmelekannesiMavi
85,9​
83,7​
2,20​
vavvv bu neee
@Mthn83Mavi
80,4​
81,8​
-1,40​
bekliyorsu artık bozma canım
@Beyaz leylakMavi
78,3​
78,30​
kanada nedeniyle gecikti sanırım
@KinoalihatunMavi
82​
82​
0,00​
harika sabit
@KaramellimMavi
80,2​
80,3​
-0,10​
sabit sayılır güzel
@Fit mutlu anneMavi
75,35​
75,1​
0,25​
Harikasın
@succulentaskiMavi
62,2​
62,20​
bildirim neden yok canım
Jasminium84 Jasminium84 Mavi
66,75​
67,2​
-0,45​
Neden artı gekdin kuzum
@IlazramMavi
80,2​
79,9​
0,30​
Muhteşemsin
fesang fesang Mavi Sarı
66,60​
Sporcu prenseslerim
Yeşil Takım
@kelebek19Yeşil Kaptan
57,80​
58,50​
-0,70​
Hımm Yeşil kaptan farkı
@Willemijn-Yeşil
63,30​
62,30​
1,00​
Bunu beklemiyordum harikaaa
sara_28 sara_28 Yeşil
94,6​
94,6​
0,00​
Muhteşem canımmm cumaya eksi olur
,
kayıp balıklar özledik
@Bar_naizinli
Hallederiz Hallederiz izinli
@pastelfitizinli
@Nikinikizinli
@Kmsl Hndizinli
@gezegenfezaizinli
@_ASTRAL_
@Bal0ncukizinli
2023 başlayalı 25 gün oluyor. İlk 6 gün tatil yaptık eğlendik çok şükür. Bir kaç kilo aldığımı fakedince ‘şunları vereyim de cuma gün döneyim’ diye planlıyordum ama… Peşinden bebem hasta oldu. Aman demeye kalmadan ben hasta oldum, hemde ne hasta olmak… önce domuz gribi dediler, tat koku gidince covid dediler… Elimi kolumu kaldıracak kadar iyi olduğumda, çocuğum tedavi ortasında yine kötüledi. Hastane, eczane panik halde dolaşırken kaza yaptım. Bu sabah arabamı servisten aldım, tartıya çıktım. Çocuğumu 2 haftanın sonunda okula bıraktım. Bütün kötü olayları arkamda bırakmış olmayı dileyerek yeni yıla bugün itibariyle başlıyorum.

Eşine hak veriyorum 👍🏼
:KK23:

Bide şöyle düşün bütün detoks programları sıvı ve yumuşak gıda üstüne(lahana yemeği kabak yemeği haşlanmış patates haşlanmış yumurta) süreç uzun değilse hem sağlıklı hem fit olmanı destekler. Böylece bu beslenmeye mahkum olmuş hissetmezsin. Detoks yapıyorum dersin ❤️
doğru diyorsun canım fırsat bu fırsat değerlendireyim bence de :KK19::KK200:

Aynen canım,tedavi bitene kadar bol tatlı börek yemeyi hakettim cümlesi bile saçma gelmiyor mu 😂
Ben de öyle yaptım biraktım o yüzden diyorum sana canım yapma ömründen o birkaç ayı atma bence daha da tutun sağlıklı beslenmeye 💪
Ödül olarak da 1-1.5 kiloda bir vier mesela
çoookkkk saçma da işte yemeye bahane ararken ben :D
tamamdır kuzum 2 günü detoksla geçireceğim

Cidden vicdan çorbası hem doyurucu hem sağlam ödem atıcı hemde vicdani rahatlatan bir çorba tertemiz yapar vucudu
bakayım bi netten tarifine canım sağol :KK60:

Bilmiyorum canım öyle bir geldi geçti bugün daha iyiyim😘😘😘
şükür o zaman :KK60:

Sen şaşırmadın mı 😂

Canım kilosu sana yakın biriyle kapış bence 😉

Bu hafta neden bitmiş olsun? Sen düzeni oturttun bence gitmeye devam eder .66 mıydı takıldığın onu da aştın 😍

O yüzden düzenin sana has olduğu için menü yorumlarımız tutmuyor tatlım.

Ama şöyle destek olabilirim hadi devam yaza 54 olacaksın :KK9:

Merhabaaaa kizlar bu saat oldu anca geliyorm biraz kendmi iyi hissedince hemen evi topladm kahvalti yaptk sonra pazara gittim geldm balik sosladm vs derken oglanin uyku saati geldi smdi onu uyuttm bende uzanip dinlencem biraz insallah. Esim disarda yiyelim diyor bsligi yarn yeriz dedik. Ama kesin hafif tutacagm belki tavuk sis yerm ne güzel görnuyodu @Willemijn- 😜😍
Marketteyim, cevaplicam insaallah. Burada kalsin🙋🏻‍♀️

2023 başlayalı 25 gün oluyor. İlk 6 gün tatil yaptık eğlendik çok şükür. Bir kaç kilo aldığımı fakedince ‘şunları vereyim de cuma gün döneyim’ diye planlıyordum ama… Peşinden bebem hasta oldu. Aman demeye kalmadan ben hasta oldum, hemde ne hasta olmak… önce domuz gribi dediler, tat koku gidince covid dediler… Elimi kolumu kaldıracak kadar iyi olduğumda, çocuğum tedavi ortasında yine kötüledi. Hastane, eczane panik halde dolaşırken kaza yaptım. Bu sabah arabamı servisten aldım, tartıya çıktım. Çocuğumu 2 haftanın sonunda okula bıraktım. Bütün kötü olayları arkamda bırakmış olmayı dileyerek yeni yıla bugün itibariyle başlıyorum.
İnşallah kuzum hepinize çok geçmiş olsun❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏

24 Aralik Sali Menüm

12:30 Kahvalti
1 haşlanmis yumurta
Yarim krep (tb unu)
Peynir domates (krebin icine koyup sardim yani azdi )
4 zeytin
Yeşillik

16:00 Ara
Filtre Kahve + 3 hurma +10 findik

18:30 Aksam
Yogurt çorbasi (bugday) 2 kepce
7 -8 kasik mantar sote

@Fit mutlu anne Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia Lesli 3 mil
Afiyet olsun canim ♥️
Hayırlı sabahlar kızlar
Pollyanna nız geldii 🥰🥰🥰
♥️♥️
Günaydın musmutlu sabahlar
♥️♥️
Selam kızlarrr herkese güzel bir çarşamba diliyorum.. Yoruldum ya benim gibi bir boğaya hiç olmuyor. Kahvaltıda bugün ilk kez fazla abarttım aşırı yorulunca aşırı açlık olarak dönüyor o yüzden yarışma sonrası 10bin civarlara sabitlerim kendimi yeter. :confused:
♥️♥️
Merhabaaaa kizlar bu saat oldu anca geliyorm biraz kendmi iyi hissedince hemen evi topladm kahvalti yaptk sonra pazara gittim geldm balik sosladm vs derken oglanin uyku saati geldi smdi onu uyuttm bende uzanip dinlencem biraz insallah. Esim disarda yiyelim diyor bsligi yarn yeriz dedik. Ama kesin hafif tutacagm belki tavuk sis yerm ne güzel görnuyodu @Willemijn- 😜😍
♥️♥️
Cok gecmis olsun 😔😔😔
Grup çok sessiz cuma günü tartıları beni korkutuyor :işsiz:
Bu hafta garip oldu gerçekten bende merak ediyorum cuma tartilarini🙈🙈

Başınız sağolsun canım. Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin 🙏🙏🙏

Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🤲🤲

başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin :KK43:

Başın sağolsun canim😔

başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin. Bugün vefat haberleri aldığımız bir gün oldu. Allah mekanlarını cennet etsin.

Basiniz sagolsun. Nur icinde yatsin insallah 🙏

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun rabbim geride kalanlara sabır versin inşallah

Başınız sağ olsun

Başın sağ olsun canım
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun 🤲🏼

Yaa tüh keşke kendini çok yormasaydin canım

Afiyet olsun canım sağlık olsun bugün atarsın inşAllah

Wc bile çok etkiler canım sıkma canını cumaya kadar eksiye geçersin insAllah

Geçmiş olsun canım

Cumaya telafi edersin canm inşAllah

Afiyet olsun canım

Çok değil cumaya halledersin canım

😍Tebrikler canım çok güzel eksi cumaya daha güzel eksi gelecek inşAllah

Çok güzel canım tebrikler cumaya eksin daha da artar inşAllah

Geçmiş olsun canım kısa sürede gece insAllah benim kız da olmuştu küçükken

Tebrikler canım

Tebrikler canım

İnsAllah canım

Allah rahmet eylesin canım

Cumaya kadar eksiye geçeceğiz inşAllah canım

Allah rahmet eylesin canım

Çok değil cumaya kadar telafi edersin bence canım

Başınız sağolsun saracım,mekanı cennet olsun.

Çok teşekkürler sağolun.

Çok teşekkürler sağol

Olsun bir an önce fezacım sende en azından daha rahat edersin

Çok teşekkürler.

Çok teşekkürler.
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağolun Allah hepinizden razı olsun

Screenshot_2023-01-25-17-59-26-35_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak sasirmadim aslinda ama iyi bir adım sayisi😚 hatta çok iyi.
*Benim icin hafta, ikinci ucuncu gunden bitiyor valla, iyi gitmiyorsa, cumaya kadar toparlanamiyorum🤭
Menu yorumlarimiz tutmuyomus 🤭seni gidi gidi.
54 ü bosver simdilik kız. Subatta 59 gelsin miiii:rolleyes::rolleyes: hep fazla saliyorum, tutmuyor ama kapida insaallah 59.90 🤠

Pnrrr-12 Pnrrr-12 sağ ol, cidden tavuk sis guzel bi secenek bizler icin. Calisirken ben habire tavuk sis yiyordum🤠 Cordelia Cordelia

Pnrrr-12 Pnrrr-12 yarin gideceksiniz dimi disari? Tavuk sis ye kesinlikle+sise ayran. Disariya cok uygun🤠🤠 ikinci secenek; 1 corba,1 lahmacun ve varsa sise ayran. Tavuk sisin yanindaki pideyi paket yaptir. Ben genelde yemem ama dün aclik kriziyle onu da komple yedim, bir lokma haric(yalan olmasin) cok konustum ama ilgi alanim🤠 tavuk sisin yanindaki pilavi ye, bi sey olmaz ondan.

Mesela simdi olsa yanindaki pideyi yemem. Su aralikli neden bana uymuyor anlamadim, dun tesaduf yiyemedim.ama hazir yiyememisken, dedim biraz daha bekleyeyim. Evdeki brokoliyi (cok severim) yemeden, disardan tavuk sis, lahmacun soyledim. O aclikla beni sebze kesmez ki. Bugun bir suru ara ogun yaptim, rahatim valla. Yine de sunu merak ediyorum hep, acaba 2 gun dayansam, bana da iyi gelir mi aralikli ama dayanamiyorum. Obezlikten degil cidden ama az az yiyince rahatliyorum, diger turlu halatla baglasalar da çözüp yerim gibi:oha:

Yarin persembe. Yarin kilo durumuma göre sarı ya da masterfit secicem. Son kilolarda da masterda biraz stres oluyorum acikcasi. Sanki resmi yaris. Tövbe ya. Gözümde büyüyor günler😵‍💫
Yesil zaten olmaz, menulerim cok farkli. Masterda menu yazmaya, yorumlara vb degiyor da, yesil de moralim bozulabiliyor yazinca.
Yarin ola hayrola:KK30:

Back