- 18 Mart 2018
- 30.752
- 122.302
- 598
- 35
Kemikleri güçlendirelim hanımcımBen rahat geçirdim aslında ilk dikişler alınana kadar büskivi çorba ikilisi oldu hep,sonra hafifen yemeğe başladım direk yutma olayı sıkıntı boğazım acımaya başlamıştı şimdi daha rahatımda gene sıkıntı oluyor tabi.
Bende birde kemik yoğunluğuda yoktu,kemik grefti yapıldı 2 tane,birde menapoz var benim.
doğru diyorsunuz, eşim de bana aksi yönde kızar kötüyü çağırma iyi düşün diyeUtanacak bişey yok canım, insanız sonuçta, ben çoğu olaylara böyle bakıyorum, bazen kızım bana kızıyor, aç gözünü, gerçekleri gör diye.
Elimde deyil, önce iyisini düşüneyim, kötüsü hep en sona( insanlardan gelen)
Allah tan kötüsü gelmez
Eşine hak veriyorumdoğru diyorsunuz, eşim de bana aksi yönde kızar kötüyü çağırma iyi düşün diye
Sen şaşırmadın mı
Hahaha alemsin kız@Willemijn- neye şaşirdin canim spor yapmama mi evet ben de şaşkinimterleten taytimi giydim evlerden irak kimse gormesin o goruntuyu diye colugu cocugu odaya tıktım salona gelmeyin spor yapacam dedim ve başliyorum hadi bismillah
Aynen kıymetini bilelimm hemenKemikleri güçlendirelim hanımcım
Canım çok geçmiş olsun ama tadını almazsan nasıl yiyorsun :)günaydın kızlar
ben bu hafta tam anlamıyla bir düzen oturtamadım
cumartesi günü diş tedavim başladı ve geçici dişler var ağzımda yemeden yutuyorum kaç gündür, o yüzden de yediğimden birşey anlamadığım için özellikle dün saçma sapan sürekli yiyip duruyorum
ve sbaha da öyle başladım
işin kötüsü ya geçicilerden biri ya da hiç tedaviyle ilgisi olmayan dişlerimden biri düştü dün
ne zor şu diş işi yacanım resmen çatır çutur meyve ve salata yemek istiyorum yumuşak yemekten sıkıldım
bir de dün kızımın doğum günüydü pasta da yedim
öfff öfffff
@Fit mutlu anne sana mahcubum kaptanım ama bu haftayı batırdım galiba
Ooh bu vesileyle 10 bin bakımı da yaptırdınAlmamyadayım canım
Tek sebep omurilikte az bi iltihap görülmüş, başka bişey yok.
Bugün de momografi yapacaklar, bakmadıkları bir tek orası kalmış, tüm vücut taramasından geçmişim, oraya da bakalım dedi doktor
Ablacım östrojen veren bitkiler kadınlara çok faydalı menopozda özellikleAynen kıymetini bilelimm hemen
işte boğa kadını olarak inat edip o yemek yenecek modunda hırsla yiyorumCanım çok geçmiş olsun ama tadını almazsan nasıl yiyorsun :)
Yumuşak sağlıklı şeyler ye canım
Demek ki iyi yapıştırmadılar canım
Yok mu benle kapisacak, cengaver, baba yiğit.
EskidenHedef60kgolmak imle desteklesirdik. Çizkekim ne varsa eskilerde var
diyomusumsaka ya, su zayiflama camiasinda, motiveci, destekci, yok denecek kadar az. Yani teke tek, bireyselde. 2 gün kapissak 500 gram veririm len.
Zaten bu hafta da bitti benim icin . Haftaya cumadan gecerli bodyboy araniyor. Ne diyorum ben ya. Ne bicim ifade salladim
Bide şöyle düşün bütün detoks programları sıvı ve yumuşak gıda üstüne(lahana yemeği kabak yemeği haşlanmış patates haşlanmış yumurta) süreç uzun değilse hem sağlıklı hem fit olmanı destekler. Böylece bu beslenmeye mahkum olmuş hissetmezsin. Detoks yapıyorum dersinsağol canımm
evet haklısın, zaten aslında motivasyon kaybım yok sadece istediğimi yiyemediğim için ve sadece yunuşak yiyabildiğim için hep hamur hep sıvı besleniyorum o da canımı sıkıyor
Aynen canım,tedavi bitene kadar bol tatlı börek yemeyi hakettim cümlesi bile saçma gelmiyor muişte boğa kadını olarak inat edip o yemek yenecek modunda hırsla yiyorum
doğru diyorsun canım biraz sabredip çorbayla devam edeyim
Cidden vicdan çorbası hem doyurucu hem sağlam ödem atıcı hemde vicdani rahatlatan bir çorba tertemiz yapar vucuduteşekkürler canımm
evet aslında ya iki gün çorba detoksu yapayım gitsin di mi
çok çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce tamamen iyileşir ve biter diş tedaviniz
Biseylerin adının konmasida güzel. Bununla geçmiş olsun inşallahAlmamyadayım canım
Tek sebep omurilikte az bi iltihap görülmüş, başka bişey yok.
Bugün de momografi yapacaklar, bakmadıkları bir tek orası kalmış, tüm vücut taramasından geçmişim, oraya da bakalım dedi doktor
Bilmiyorum canım öyle bir geldi geçti bugün daha iyiyimayyy ben de boğayım, ve kızdığımda bu tarz bir inat bende de tutuyor
nedenki canım ya
çok geçmiş olsun canım
teşekkürler kaptanım
amiinnn çok teşekkür ederim
siz böyle bahsedince utandım kendimden
Allah yardımcınız olsun sizin de inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz
aminn çok teşekkür ederim
evet diş zor gerçekten de, gerçi insanın neresi ağrırsa canı orada olur derler :)
inşallah geçecek evet bunlar da inşallah sağlıkla atlatırız
El muayenesi ve ultrason la baktılar, herşey yolundaOoh bu vesileyle 10 bin bakımı da yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?