- 12 Mart 2022
- 822
- 4.300
- 33
- 37
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canımiyi olmana çok sevindim.
İnsanlar çok acımasız özellikle bayramlarda birlikte olduğun zamanlarda ne psikolojini anlıyorlar nede başka bir halt bütün herkesin ağzında bir kilodur gidiyor o yüzden gerçektende bu bayram kimseden kilomla ilgili tek kelime duymak istemiyorum bu yüzden istesemde istemesem de yorulsamda bazen sıkılsamda hem diyete hem spora elinden geldiğince dikkat ediyorum çok fazla etrafımda ne yazık ki kendini bilmez kafaya birini takmasan birini takıyorsun bu yüzden biraz zorluyorum kendimiYa maşallah sana
Süpersin
Hastaysan Allah şifa versinNe güzel birşey. İyi eğlenceler kaptanım. Ben yatıyorum keyfim yok spor yapasim yok. 6000 adım atarim merak etme
Allah razı olsun canım benimHastaysan Allah şifa versin
Canın sıkkınsa Allah ferahlık versin
Tamam canim sariya ekliyorumCordelia Zipzip- Ucmelekannesi
Canlar cuma günü de girmeyebilirim sarı takımayazın beni e mi
Pazartesi 9.628
Salı 6.760
Çarşamba 6.801
Eki Görüntüle 3197408
Ufff gerçekten insanlar bazen çok saçmalıyorİnsanlar çok acımasız özellikle bayramlarda birlikte olduğun zamanlarda ne psikolojini anlıyorlar nede başka bir halt bütün herkesin ağzında bir kilodur gidiyor o yüzden gerçektende bu bayram kimseden kilomla ilgili tek kelime duymak istemiyorum bu yüzden istesemde istemesem de yorulsamda bazen sıkılsamda hem diyete hem spora elinden geldiğince dikkat ediyorum çok fazla etrafımda ne yazık ki kendini bilmez kafaya birini takmasan birini takıyorsun bu yüzden biraz zorluyorum kendimi
Aslında onay değil kuzum inan bazı insanlar vardır hani lafa bakarsın birde dönüp ona ama susmaz ya her ortamda konusur konuşur böyle en son illallah edersin işte öyle tipler mevcut ne yazık ki çevremde sus desen anlamaz aile içinde olunca da mecburiyet girer araya aman neyse işteUfff gerçekten insanlar bazen çok saçmalıyor
Her ne kadar önemli olan bizim kendimizi nasıl hissettiğimiz olsa da ister istemez çevrenin de onayını alma ihtiyacımız oluyor anlıyorum. Umarım istediğin vücuda bir an önce kavuşursun canım
Sağol kaptancımTamam canim sariya ekliyorum
Sağol canımNe güzel birşey. İyi eğlenceler kaptanım. Ben yatıyorum keyfim yok spor yapasim yok. 6000 adım atarim merak etme
Canım Konya nin her ilçesinde yok. Merkezdeki 3 ilçede vardı. Yeni yeni bazı ilçelerde de basliyorlarmis dağıtmaya . Çocuklar çıktıkça yaygınlaşır sanırım.Afiyet olsun canim
Tamam canim olur hayirli yolculuklar
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Iyi akşamlar canim
Hayirli akşamlar canim
Ne guzelmis daha once duymadim kardesim ve ablamda Konyada okudular ama
Afiyet olsun canim25 Mart Çarşamba menüm
Sabah
2 yumurta
2 kk peynir
10 zeytin
Akşam
2 çorba kasesi barbunya
1 kase yoğurt
5 İnegöl köfte
2 litre su kahve yeşilçay
Zipzip- Ucmelekannesi
Afiyet olsun canim25 ocak çarşamba Menüsü
2 yumurta omlet
3 çeri domates
2 parça peynir
1 dilim kepek ekmeği
7-8 zeytin
1 kupa filtre kahve
2 kare bitter
4 ceviz
1 elma
1 bardak kefir
akşam:
1 tabak köfteli patates yemeği
2 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
1 tabak havuç salata
spor:
adım: 10206
Zipzip- Ucmelekannesi Cordelia
Selam kızlarr bugün çok yorucu bir gün oldu. Koşturmacam hiç bitmedi valla keyfim de pek yok yarına toparlarım.
Hepinize çok kalp.Birinciyi şimdiden çok tebrik ediyorumm. Görüşürüz kızlar yarın gelirim bugün bana müsaade yarın okurum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?