- 18 Mart 2018
- 30.752
- 122.302
- 598
- 35
Normalde yaptığımızın farkına bile varmadığımız hareketler için seviniyorum, meğer ne büyük nimetmiş, ne kadar şükretsek az
Parmakların çalışıyor, niye sayılmasınBen
Mesaj yazıyorum spor sayılır mı?
Afiyet olsun canimSlm kızlar bugünün menüsü
Sabah: Yumurta salatası, 2 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 dilim peynir
Öğlen: yarım simit 1 ince dilim kaşar
Aksam : Etli nohut, 3 4 kaşık pilav, salata, 1 dilim ekmek
Zipzip- Fit mutlu anne
Cordelia Canım adım 7168
Afiyet olsun canim24.1.2023 Menüm:
11:30 kahve, 2 dlm ekmek ile 2 hindifüme salam, 1 biber, domates, 1 kk peynir sandwich yaptim
15:30 1 hurma
17:30 1 kase tarhana corbasi, 150gr et, 5yk patates püresi, 1 kase salata ve Ayran
20:45 1 milchshake ;(
5.320 Adim
Eki Görüntüle 3196900
Cordelia Zipzip- @Ucmelekannesi
2 lt Su
Afiyet olsun canim24 ocak 2023 Salı Menüsü
Öğle
2 yumurtalı omlet
2 dilim kepek ekmeği
2 parça peynir
7-8 zeytin
3 çeri domates
1 kupa kahve
1 parça bitter
1 elma
1 mandalina
1 bardak kefir
4 ceviz
5-6 çiğ badem
akşam
bal kabağı çorbası
tavuk göğüslü koca bir tabak salata
@UcmelekannesiZipzip-
Afiyet olsun canim
Günaydın kaptanimGünaydın kızlar
Günaydın kaptanimHerkese günaydın bugün Çarşamba işleri sıkı tutalım cumaya harika olalım inşallah,
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar
Günaydın fesangimGünaydın herkese
Günaydın canimKızlar günaydın nasılsınız?
Kusura bakmayın ben bu hafta yazamadım. Diyet yürüyüş sporum devam ama yazmaya zamanım olmadı. Cumadan itibaren yeniden gelirim artık
Günaydın canimGünaydin kizlar
Günaydın canim
Günaydın canimgünaydın kızlar
ben bu hafta tam anlamıyla bir düzen oturtamadım
cumartesi günü diş tedavim başladı ve geçici dişler var ağzımda yemeden yutuyorum kaç gündür, o yüzden de yediğimden birşey anlamadığım için özellikle dün saçma sapan sürekli yiyip duruyorum
ve sbaha da öyle başladım
işin kötüsü ya geçicilerden biri ya da hiç tedaviyle ilgisi olmayan dişlerimden biri düştü dün
ne zor şu diş işi yacanım resmen çatır çutur meyve ve salata yemek istiyorum yumuşak yemekten sıkıldım
bir de dün kızımın doğum günüydü pasta da yedim
öfff öfffff
Fit mutlu anne sana mahcubum kaptanım ama bu haftayı batırdım galiba
Günaydın canimGünaydın
Günaydınlar canısıAfiyet olsun canim
Günaydın kaptanim
Günaydın kaptanim
Günaydın ablacim
Günaydın fesangim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Kızının doğum günü kutlu olsun
Diş icinde cok gecmis olsun
Günaydın canim
Almamyadayım canımÇok geçmiş olsun canım,Rabbim beterinden korusunsebebini bulabildiler mi peki?yurt dışındaydın diye hatırlıyorum
Teşekkür ederim bugün daha iyiyim şükür.Bal,limon,zencefil,zerdeçal ve karabiberi ılık suya katıp içiyorum.Bauya fark etti.Bi de ter attım dün gece(beş kat giyindim,5 kat da ortundun sıcak su tirbasiyla sauna gibiydi)
Bugün nasılsın iyisin demi.Almamyadayım canım
Tek sebep omurilikte az bi iltihap görülmüş, başka bişey yok.
Bugün de monografi yapacaklar, bakmadıkları bir tek orası kalmış, tüm vücut taramasından geçmişim, oraya da bakalım dedi doktor
Hayırlı, sağlıklı, mutlu yaşları olsun kızınıngünaydın kızlar
cumartesi günü diş tedavim başladı ve geçici dişler var ağzımda yemeden yutuyorum kaç gündür, o yüzden de yediğimden birşey anlamadığım için özellikle dün saçma sapan sürekli yiyip duruyorum
işin kötüsü ya geçicilerden biri ya da hiç tedaviyle ilgisi olmayan dişlerimden biri düştü dün
ne zor şu diş işi yacanım resmen çatır çutur meyve ve salata yemek istiyorum yumuşak yemekten sıkıldım
öfff öfffff
Sabret biraz canım, inşallah kısa sürer, ben 2 haftadır kuru kuru yiyorum.sağol canımm
evet haklısın, zaten aslında motivasyon kaybım yok sadece istediğimi yiyemediğim için ve sadece yunuşak yiyabildiğim için hep hamur hep sıvı besleniyorum o da canımı sıkıyor
Çok şükür, çok daha iyiyimBugün nasılsın iyisin demi.
Kızınızın doğum günü kutlu olsun,nice sağlıklı huzurlu mutlu yaşları olsun.günaydın kızlar
öfff öfffff
Hep iyi ol arkadaşım.Çok şükür, çok daha iyiyim
Günaydınlar feacımHayırlı sabahlar kızlar
Pollyanna nız geldii
ayyy ben de boğayım, ve kızdığımda bu tarz bir inat bende de tutuyorEşim Boğa. Ona desem ki al 1.000 0000 gez dolaş 1 ay tatil yap. Sırf ben dedim diye yapmaz.
nedenki canım yaSelam kızlar ben çok keyifsizim iştahım bile kapalıadımı tamamlayacağım ama üstü i ih
çok geçmiş olsun canımBen bugünu resmen çöpluk gibi geçirdimne bulduysam yedim. Cuma diyetisyen kontrolüm varr.
Zaten kasvetli bir havam vardı akşam üzeri parmağımı kestim baya derindi acile gittik 5 dikiş atıldı. Neyse şu 2 günde toplamam lazim. Kaptan olarak ne bu hareket ne bu mesaj yakışmıyor farkındayım ama toparlayamadim
teşekkürler kaptanımGünaydın canim
Kızının doğum günü kutlu olsun
Diş icinde cok gecmis olsun
amiinnn çok teşekkür ederimHayırlı, sağlıklı, mutlu yaşları olsun kızının
siz böyle bahsedince utandım kendimdenİki haftadır aynı
Daha iki hafta burdayım
En az 3 hafta fizik tedaviye gideceğim, ne kadar daha böyle besleneceğim Allah bilir
Ama geçecek biliyorum, kendim yiyebiliyorum, çok şükür yemek için yardım almıyorum
aminn çok teşekkür ederimKızınızın doğum günü kutlu olsun,nice sağlıklı huzurlu mutlu yaşları olsun.
Diş kötü 7haftadır bende öyleyim,implantlar takıldı,7 tne çekim var üstte hiç diş yok,bugün yarın gideeğim haber bekliyorum geçiciler takılacak banada,yemek işi sıkıntı zaten direk çiğnemeden yutuyorum bende.
Bitincede güzel olacak aslında daha sağlıklı olacağız kısmetse.
Sen atmazsinHavlu atıyorum
Nice yaşlara olsun kuzuzun geçmiş olsun sanada tam sıvı detoksu zamanı aslında şöyle bir vicdan çorbası detoksu yapsan ufff ne güzel olursağol canımm
evet haklısın, zaten aslında motivasyon kaybım yok sadece istediğimi yiyemediğim için ve sadece yunuşak yiyabildiğim için hep hamur hep sıvı besleniyorum o da canımı sıkıyor
Ben rahat geçirdim aslında ilk dikişler alınana kadar büskivi çorba ikilisi oldu hep,sonra hafifen yemeğe başladım direk yutma olayı sıkıntı boğazım acımaya başlamıştı şimdi daha rahatımda gene sıkıntı oluyor tabi.ayyy ben de boğayım, ve kızdığımda bu tarz bir inat bende de tutuyor
nedenki canım ya
çok geçmiş olsun canım
teşekkürler kaptanım
amiinnn çok teşekkür ederim
siz böyle bahsedince utandım kendimden
Allah yardımcınız olsun sizin de inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz
aminn çok teşekkür ederim
evet diş zor gerçekten de, gerçi insanın neresi ağrırsa canı orada olur derler :)
inşallah geçecek evet bunlar da inşallah sağlıkla atlatırız
Utanacak bişey yok canım, insanız sonuçta, ben çoğu olaylara böyle bakıyorum, bazen kızım bana kızıyor, aç gözünü, gerçekleri gör diyeayyy ben de boğayım, ve kızdığımda bu tarz bir inat bende de tutuyor
nedenki canım ya
çok geçmiş olsun canım
teşekkürler kaptanım
amiinnn çok teşekkür ederim
siz böyle bahsedince utandım kendimden
Allah yardımcınız olsun sizin de inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz
aminn çok teşekkür ederim
evet diş zor gerçekten de, gerçi insanın neresi ağrırsa canı orada olur derler :)
inşallah geçecek evet bunlar da inşallah sağlıkla atlatırız
teşekkürler canımmNice yaşlara olsun kuzuzun geçmiş olsun sanada tam sıvı detoksu zamanı aslında şöyle bir vicdan çorbası detoksu yapsan ufff ne güzel olur
çok çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce tamamen iyileşir ve biter diş tedavinizBen rahat geçirdim aslında ilk dikişler alınana kadar büskivi çorba ikilisi oldu hep,sonra hafifen yemeğe başladım direk yutma olayı sıkıntı boğazım acımaya başlamıştı şimdi daha rahatımda gene sıkıntı oluyor tabi.
Bende birde kemik yoğunluğuda yoktu,kemik grefti yapıldı 2 tane,birde menapoz var benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?