Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Salı menüm
10.00
Omlet,yesillek,3 dilim sucuk,1 slm ekmek,3 bakım tahin pekmez
13.30 yoğurt içine üç incir
14.30 ballı içecek
16.00 filitre kahve
20.10 salata,tavuk sote
1,5-2 lt su 6000 adim Zipzip- @fesang
Afiyet olsun canim
Günaydın kızlar
Günaydın kaptanim
Herkese günaydın bugün Çarşamba işleri sıkı tutalım cumaya harika olalım inşallah,
Günaydın kaptanim
Günaydınlar hanımlar
Günaydın ablacim
Günaydın herkese
Günaydın fesangim
Kızlar günaydın nasılsınız?
Kusura bakmayın ben bu hafta yazamadım. Diyet yürüyüş sporum devam ama yazmaya zamanım olmadı. Cumadan itibaren yeniden gelirim artık
Günaydın canim
Günaydin kizlar
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Kızının doğum günü kutlu olsun
Diş icinde cok gecmis olsun
Günaydın canim

Günaydınlar canısı

24 Aralik Sali Menüm

12:30 Kahvalti
1 haşlanmis yumurta
Yarim krep (tb unu)
Peynir domates (krebin icine koyup sardim yani azdi )
4 zeytin
Yeşillik

16:00 Ara
Filtre Kahve + 3 hurma +10 findik

18:30 Aksam
Yogurt çorbasi (bugday) 2 kepce
7 -8 kasik mantar sote

Fit mutlu anne Zipzip-
Cordelia Lesli 3 mil

Almamyadayım canım
Tek sebep omurilikte az bi iltihap görülmüş, başka bişey yok.
Bugün de momografi yapacaklar, bakmadıkları bir tek orası kalmış, tüm vücut taramasından geçmişim, oraya da bakalım dedi doktor

Son düzenleme:
Hayırlı, sağlıklı, mutlu yaşları olsun kızının

sağol canımm

evet haklısın, zaten aslında motivasyon kaybım yok sadece istediğimi yiyemediğim için ve sadece yunuşak yiyabildiğim için hep hamur hep sıvı besleniyorum o da canımı sıkıyor
Sabret biraz canım, inşallah kısa sürer, ben 2 haftadır kuru kuru yiyorum.
Kahvaltı 1 dilim ekmek, peynir çeşitleri, bal, meyvalı yoğurt
Öğlen etsiz istediğim içim ya hamur, ya sebze geliyor, bizim damak zevkimize uymuyor
Akşam kahvaltının aynısı+ çok az salata türü geliyor
İki haftadır aynı
Daha iki hafta burdayım
En az 3 hafta fizik tedaviye gideceğim, ne kadar daha böyle besleneceğim Allah bilir
Ama geçecek biliyorum, kendim yiyebiliyorum, çok şükür yemek için yardım almıyorum

Kızınızın doğum günü kutlu olsun,nice sağlıklı huzurlu mutlu yaşları olsun.
Diş kötü 7haftadır bende öyleyim,implantlar takıldı,7 tne çekim var üstte hiç diş yok,bugün yarın gideeğim haber bekliyorum geçiciler takılacak banada,yemek işi sıkıntı zaten direk çiğnemeden yutuyorum bende.
Bitincede güzel olacak aslında daha sağlıklı olacağız kısmetse.
Çok şükür, çok daha iyiyim
Hep iyi ol arkadaşım.
Hayırlı sabahlar kızlar
Pollyanna nız geldii
Günaydınlar feacım

Eşim Boğa. Ona desem ki al 1.000 0000 gez dolaş 1 ay tatil yap. Sırf ben dedim diye yapmaz.
ayyy ben de boğayım, ve kızdığımda bu tarz bir inat bende de tutuyor

Selam kızlar ben çok keyifsizim iştahım bile kapalı adımı tamamlayacağım ama üstü i ih
nedenki canım ya

çok geçmiş olsun canım

Günaydın canim
Kızının doğum günü kutlu olsun
Diş icinde cok gecmis olsun
teşekkürler kaptanım

Hayırlı, sağlıklı, mutlu yaşları olsun kızının
amiinnn çok teşekkür ederim

siz böyle bahsedince utandım kendimden

Allah yardımcınız olsun sizin de inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz

aminn çok teşekkür ederim

evet diş zor gerçekten de, gerçi insanın neresi ağrırsa canı orada olur derler :)

inşallah geçecek evet bunlar da inşallah sağlıkla atlatırız

sağol canımm

evet haklısın, zaten aslında motivasyon kaybım yok sadece istediğimi yiyemediğim için ve sadece yunuşak yiyabildiğim için hep hamur hep sıvı besleniyorum o da canımı sıkıyor
Nice yaşlara olsun kuzuzun geçmiş olsun sanada tam sıvı detoksu zamanı aslında şöyle bir vicdan çorbası detoksu yapsan ufff ne güzel olur

Ben rahat geçirdim aslında ilk dikişler alınana kadar büskivi çorba ikilisi oldu hep,sonra hafifen yemeğe başladım direk yutma olayı sıkıntı boğazım acımaya başlamıştı şimdi daha rahatımda gene sıkıntı oluyor tabi.
Bende birde kemik yoğunluğuda yoktu,kemik grefti yapıldı 2 tane,birde menapoz var benim.

Utanacak bişey yok canım, insanız sonuçta, ben çoğu olaylara böyle bakıyorum, bazen kızım bana kızıyor, aç gözünü, gerçekleri gör diye .
Elimde deyil, önce iyisini düşüneyim, kötüsü hep en sona( insanlardan gelen)
Allah tan kötüsü gelmez

Nice yaşlara olsun kuzuzun geçmiş olsun sanada tam sıvı detoksu zamanı aslında şöyle bir vicdan çorbası detoksu yapsan ufff ne güzel olur
teşekkürler canımm

evet aslında ya iki gün çorba detoksu yapayım gitsin di mi

çok çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce tamamen iyileşir ve biter diş tedaviniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…