• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben rahat geçirdim aslında ilk dikişler alınana kadar büskivi çorba ikilisi oldu hep,sonra hafifen yemeğe başladım direk yutma olayı sıkıntı boğazım acımaya başlamıştı şimdi daha rahatımda gene sıkıntı oluyor tabi.
Bende birde kemik yoğunluğuda yoktu,kemik grefti yapıldı 2 tane,birde menapoz var benim.:KK200:
Kemikleri güçlendirelim hanımcım 👍🏼

Utanacak bişey yok canım, insanız sonuçta, ben çoğu olaylara böyle bakıyorum, bazen kızım bana kızıyor, aç gözünü, gerçekleri gör diye 😂😂.
Elimde deyil, önce iyisini düşüneyim, kötüsü hep en sona( insanlardan gelen)
Allah tan kötüsü gelmez🥰
doğru diyorsunuz, eşim de bana aksi yönde kızar kötüyü çağırma iyi düşün diye :D

günaydın kızlar :KK60:

ben bu hafta tam anlamıyla bir düzen oturtamadım :KK43:

cumartesi günü diş tedavim başladı ve geçici dişler var ağzımda yemeden yutuyorum kaç gündür, o yüzden de yediğimden birşey anlamadığım için özellikle dün saçma sapan sürekli yiyip duruyorum
ve sbaha da öyle başladım :KK43:

işin kötüsü ya geçicilerden biri ya da hiç tedaviyle ilgisi olmayan dişlerimden biri düştü dün :KK43:

ne zor şu diş işi ya :KK43: canım resmen çatır çutur meyve ve salata yemek istiyorum yumuşak yemekten sıkıldım

bir de dün kızımın doğum günüydü pasta da yedim :KK43:

öfff öfffff :KK43:

@Fit mutlu anne sana mahcubum kaptanım ama bu haftayı batırdım galiba
Canım çok geçmiş olsun ama tadını almazsan nasıl yiyorsun :)
Yumuşak sağlıklı şeyler ye canım
Demek ki iyi yapıştırmadılar canım

Almamyadayım canım
Tek sebep omurilikte az bi iltihap görülmüş, başka bişey yok.
Bugün de momografi yapacaklar, bakmadıkları bir tek orası kalmış, tüm vücut taramasından geçmişim, oraya da bakalım dedi doktor
Ooh bu vesileyle 10 bin bakımı da yaptırdın 😘

Canım çok geçmiş olsun ama tadını almazsan nasıl yiyorsun :)
Yumuşak sağlıklı şeyler ye canım
Demek ki iyi yapıştırmadılar canım
işte boğa kadını olarak inat edip o yemek yenecek modunda hırsla yiyorum :D

doğru diyorsun canım biraz sabredip çorbayla devam edeyim

Yok mu benle kapisacak, cengaver, baba yiğit.😃

Eskiden Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak imle desteklesirdik. Çizkekim♥️ ne varsa eskilerde var
diyomusum😃 saka ya, su zayiflama camiasinda, motiveci, destekci, yok denecek kadar az. Yani teke tek, bireyselde. 2 gün kapissak 500 gram veririm len. En Büyük KK

Zaten bu hafta da bitti benim icin . Haftaya cumadan gecerli bodyboy araniyor. Ne diyorum ben ya. Ne bicim ifade salladim:oha:

Canım kilosu sana yakın biriyle kapış bence 😉

Bu hafta neden bitmiş olsun? Sen düzeni oturttun bence gitmeye devam eder .66 mıydı takıldığın onu da aştın 😍

O yüzden düzenin sana has olduğu için menü yorumlarımız tutmuyor tatlım.

Ama şöyle destek olabilirim hadi devam yaza 54 olacaksın :KK9:

sağol canımm :KK60:

evet haklısın, zaten aslında motivasyon kaybım yok sadece istediğimi yiyemediğim için ve sadece yunuşak yiyabildiğim için hep hamur hep sıvı besleniyorum o da canımı sıkıyor
Bide şöyle düşün bütün detoks programları sıvı ve yumuşak gıda üstüne(lahana yemeği kabak yemeği haşlanmış patates haşlanmış yumurta) süreç uzun değilse hem sağlıklı hem fit olmanı destekler. Böylece bu beslenmeye mahkum olmuş hissetmezsin. Detoks yapıyorum dersin ❤️

işte boğa kadını olarak inat edip o yemek yenecek modunda hırsla yiyorum :KK70:

doğru diyorsun canım biraz sabredip çorbayla devam edeyim
Aynen canım,tedavi bitene kadar bol tatlı börek yemeyi hakettim cümlesi bile saçma gelmiyor mu 😂
Ben de öyle yaptım biraktım o yüzden diyorum sana canım yapma ömründen o birkaç ayı atma bence daha da tutun sağlıklı beslenmeye 💪
Ödül olarak da 1-1.5 kiloda bir vier mesela

teşekkürler canımm :KK60:

evet aslında ya iki gün çorba detoksu yapayım gitsin di mi

çok çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce tamamen iyileşir ve biter diş tedaviniz
Cidden vicdan çorbası hem doyurucu hem sağlam ödem atıcı hemde vicdani rahatlatan bir çorba tertemiz yapar vucudu

Almamyadayım canım
Tek sebep omurilikte az bi iltihap görülmüş, başka bişey yok.
Bugün de momografi yapacaklar, bakmadıkları bir tek orası kalmış, tüm vücut taramasından geçmişim, oraya da bakalım dedi doktor
Biseylerin adının konmasida güzel. Bununla geçmiş olsun inşallah 🥰

ayyy ben de boğayım, ve kızdığımda bu tarz bir inat bende de tutuyor :KK53:

nedenki canım ya :KK43:

çok geçmiş olsun canım

teşekkürler kaptanım :KK60:

amiinnn çok teşekkür ederim :KK60::KK200:

siz böyle bahsedince utandım kendimden :KK22:

Allah yardımcınız olsun sizin de inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz :dua::KK200:

aminn çok teşekkür ederim :KK60:

evet diş zor gerçekten de, gerçi insanın neresi ağrırsa canı orada olur derler :)

inşallah geçecek evet bunlar da inşallah sağlıkla atlatırız
Bilmiyorum canım öyle bir geldi geçti bugün daha iyiyim😘😘😘

Selam kızlarrr herkese güzel bir çarşamba diliyorum.. Yoruldum ya benim gibi bir boğaya hiç olmuyor. Kahvaltıda bugün ilk kez fazla abarttım aşırı yorulunca aşırı açlık olarak dönüyor o yüzden yarışma sonrası 10bin civarlara sabitlerim kendimi yeter. :confused:

Merhabaaaa kizlar bu saat oldu anca geliyorm biraz kendmi iyi hissedince hemen evi topladm kahvalti yaptk sonra pazara gittim geldm balik sosladm vs derken oglanin uyku saati geldi smdi onu uyuttm bende uzanip dinlencem biraz insallah. Esim disarda yiyelim diyor bsligi yarn yeriz dedik. Ama kesin hafif tutacagm belki tavuk sis yerm ne güzel görnuyodu @Willemijn- 😜😍

Back