• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eki Görüntüle 3197270

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak sasirmadim aslinda ama iyi bir adım sayisi😚 hatta çok iyi.
*Benim icin hafta, ikinci ucuncu gunden bitiyor valla, iyi gitmiyorsa, cumaya kadar toparlanamiyorum🤭
Menu yorumlarimiz tutmuyomus 🤭seni gidi gidi.
54 ü bosver simdilik kız. Subatta 59 gelsin miiii:rolleyes::rolleyes: hep fazla saliyorum, tutmuyor ama kapida insaallah 59.90 🤠

Pnrrr-12 Pnrrr-12 sağ ol, cidden tavuk sis guzel bi secenek bizler icin. Calisirken ben habire tavuk sis yiyordum🤠 Cordelia Cordelia

Pnrrr-12 Pnrrr-12 yarin gideceksiniz dimi disari? Tavuk sis ye kesinlikle+sise ayran. Disariya cok uygun🤠🤠 ikinci secenek; 1 corba,1 lahmacun ve varsa sise ayran. Tavuk sisin yanindaki pideyi paket yaptir. Ben genelde yemem ama dün aclik kriziyle onu da komple yedim, bir lokma haric(yalan olmasin) cok konustum ama ilgi alanim🤠 tavuk sisin yanindaki pilavi ye, bi sey olmaz ondan.
O zaman şubat başı 59 😘

2023 başlayalı 25 gün oluyor. İlk 6 gün tatil yaptık eğlendik çok şükür. Bir kaç kilo aldığımı fakedince ‘şunları vereyim de cuma gün döneyim’ diye planlıyordum ama… Peşinden bebem hasta oldu. Aman demeye kalmadan ben hasta oldum, hemde ne hasta olmak… önce domuz gribi dediler, tat koku gidince covid dediler… Elimi kolumu kaldıracak kadar iyi olduğumda, çocuğum tedavi ortasında yine kötüledi. Hastane, eczane panik halde dolaşırken kaza yaptım. Bu sabah arabamı servisten aldım, tartıya çıktım. Çocuğumu 2 haftanın sonunda okula bıraktım. Bütün kötü olayları arkamda bırakmış olmayı dileyerek yeni yıla bugün itibariyle başlıyorum.
Cok gecmis olsun bütün kötülükler arka arkaa gelmis bi sadaka ver cocuk sevindir canim imkanin varsa Allah bidaha yasatmasin insallah
Eki Görüntüle 3197270

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak sasirmadim aslinda ama iyi bir adım sayisi😚 hatta çok iyi.
*Benim icin hafta, ikinci ucuncu gunden bitiyor valla, iyi gitmiyorsa, cumaya kadar toparlanamiyorum🤭
Menu yorumlarimiz tutmuyomus 🤭seni gidi gidi.
54 ü bosver simdilik kız. Subatta 59 gelsin miiii:rolleyes::rolleyes: hep fazla saliyorum, tutmuyor ama kapida insaallah 59.90 🤠

Pnrrr-12 Pnrrr-12 sağ ol, cidden tavuk sis guzel bi secenek bizler icin. Calisirken ben habire tavuk sis yiyordum🤠 Cordelia Cordelia

Pnrrr-12 Pnrrr-12 yarin gideceksiniz dimi disari? Tavuk sis ye kesinlikle+sise ayran. Disariya cok uygun🤠🤠 ikinci secenek; 1 corba,1 lahmacun ve varsa sise ayran. Tavuk sisin yanindaki pideyi paket yaptir. Ben genelde yemem ama dün aclik kriziyle onu da komple yedim, bir lokma haric(yalan olmasin) cok konustum ama ilgi alanim🤠 tavuk sisin yanindaki pilavi ye, bi sey olmaz ondan.
Bugun yedik disarda canim iyi atlattigmi düsünüyorm 😍😂 tavsiyelern icin cok sagol 😍

25.1.2023 Menüm:

11:30 kahve, 2 dlm ekmek ile 2 hindifüme salam, 1 kk peynir, 1 tavada yumurta

15:30 1 hurma, 1 mandalina

17:30 yarm lahmacun, 1 kaburga sis (oglumla yedik 1/3 o yemistir), avuc ici kadar lavas, Ayran

Cay icerim tek

7.485 Adim
5A441865-9AF6-413B-9EAB-7AEC3F9E3805.webp
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi
2 lt Su

Slm kızlar nasılsıniz kim var kim yok Zipzip- Zipzip- Fit mutlu anne Fit mutlu anne Cordelia Cordelia ben yarin şehir dışına çıkıyorum yarın sabah tartilip atacağım inşallah size cuma tartimi olur değil mi
İyi yolculuklar. Yolculuk nereye?
Menü
Sabah 10:30
2 dilim tam buğday ekmeği
Kk peynir süzme
Domatesli yumurta
Domates
Çay kahve
Akşam 18
3 kaşık mantı
2 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
Kahve( açim salatasız doymuyorum net)
Su 2
Spor bildirimi yapacağım
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun. Madem yorumumu görmuyosun, yorum yapayim 😇 aksam yemegi icin, 3 ve +2 kasik yemekle ömür gecer mi diyecektim ama manti oldugu icin mantikli yemissin. Manti ve mantikli 😀
İyi aksamlar canim.

İyi yolculuklar. Yolculuk nereye?

Afiyet olsun. Madem yorumumu görmuyosun, yorum yapayim 😇 aksam yemegi icin, 3 ve +2 kasik yemekle ömür gecer mi diyecektim ama manti oldugu icin mantikli yemissin. Manti ve mantikli 😀

İyi aksamlar canim.
İstanbula gidiyorum canım ankara dayım ben ara tatil şeysi akraba ziyareti 😊

24 ocak 2023 Salı Menüsü
Öğle
2 yumurtalı omlet
2 dilim kepek ekmeği
2 parça peynir
7-8 zeytin
3 çeri domates

1 kupa kahve
1 parça bitter

1 elma
1 mandalina
1 bardak kefir
4 ceviz
5-6 çiğ badem

akşam
bal kabağı çorbası
tavuk göğüslü koca bir tabak salata
Afiyet olsun canim 🥰
👏👏👏
günaydın kızlar :KK60:

ben bu hafta tam anlamıyla bir düzen oturtamadım :KK43:

cumartesi günü diş tedavim başladı ve geçici dişler var ağzımda yemeden yutuyorum kaç gündür, o yüzden de yediğimden birşey anlamadığım için özellikle dün saçma sapan sürekli yiyip duruyorum
ve sbaha da öyle başladım :KK43:

işin kötüsü ya geçicilerden biri ya da hiç tedaviyle ilgisi olmayan dişlerimden biri düştü dün :KK43:

ne zor şu diş işi ya :KK43: canım resmen çatır çutur meyve ve salata yemek istiyorum yumuşak yemekten sıkıldım

bir de dün kızımın doğum günüydü pasta da yedim :KK43:

öfff öfffff :KK43:

Fit mutlu anne Fit mutlu anne sana mahcubum kaptanım ama bu haftayı batırdım galiba
Geçmiş olsun canim. Diş tedavisi zor gerçekten😔
ayyy ben de boğayım, ve kızdığımda bu tarz bir inat bende de tutuyor :KK53:

nedenki canım ya :KK43:

çok geçmiş olsun canım

teşekkürler kaptanım :KK60:

amiinnn çok teşekkür ederim :KK60::KK200:

siz böyle bahsedince utandım kendimden :KK22:

Allah yardımcınız olsun sizin de inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz :dua::KK200:

aminn çok teşekkür ederim :KK60:

evet diş zor gerçekten de, gerçi insanın neresi ağrırsa canı orada olur derler :)

inşallah geçecek evet bunlar da inşallah sağlıkla atlatırız
Sağol canim
25.1.2023 Menüm:

11:30 kahve, 2 dlm ekmek ile 2 hindifüme salam, 1 kk peynir, 1 tavada yumurta

15:30 1 hurma, 1 mandalina

17:30 yarm lahmacun, 1 kaburga sis (oglumla yedik 1/3 o yemistir), avuc ici kadar lavas, Ayran

Cay icerim tek

7.485 Adim
Eki Görüntüle 3197309
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi
2 lt Su
Afiyet olsun canim🥰
Menü
Sabah 10:30
2 dilim tam buğday ekmeği
Kk peynir süzme
Domatesli yumurta
Domates
Çay kahve
Akşam 18
3 kaşık mantı
2 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
Kahve( açim salatasız doymuyorum net)
Su 2
Spor bildirimi yapacağım
Akşam az olsun canim. Mantı var evet ama hem miktar az doyurmamistir. Miktar çok olsada karnonhidrat olduğu için aciktirir hemen zaten. Bu saatten sonra bol bol su ile günü kapat ins. Afiyet olsun 🥰

Hayırlı aksamlar canlar🥰
Köydeki kız kardeşim geldi . Annemdeyiz gelemiyorum sık. Belki biliyorsunuzdur Konya da yarın sivlilik var. Çocuklar kapı kapı dolanıp şeker toplayıp kandillerin kutlar herkesin. Bizde çocuklar birlikte toplasın diye annemde birleştik.

Sizler neler yaptınız nasılsınız

2023 başlayalı 25 gün oluyor. İlk 6 gün tatil yaptık eğlendik çok şükür. Bir kaç kilo aldığımı fakedince ‘şunları vereyim de cuma gün döneyim’ diye planlıyordum ama… Peşinden bebem hasta oldu. Aman demeye kalmadan ben hasta oldum, hemde ne hasta olmak… önce domuz gribi dediler, tat koku gidince covid dediler… Elimi kolumu kaldıracak kadar iyi olduğumda, çocuğum tedavi ortasında yine kötüledi. Hastane, eczane panik halde dolaşırken kaza yaptım. Bu sabah arabamı servisten aldım, tartıya çıktım. Çocuğumu 2 haftanın sonunda okula bıraktım. Bütün kötü olayları arkamda bırakmış olmayı dileyerek yeni yıla bugün itibariyle başlıyorum.
Hepsi geçmişte kalmış, yeni güne bismillah 🥰

Hayırlı aksamlar canlar🥰
Köydeki kız kardeşim geldi . Annemdeyiz gelemiyorum sık. Belki biliyorsunuzdur Konya da yarın sivlilik var. Çocuklar kapı kapı dolanıp şeker toplayıp kandillerin kutlar herkesin. Bizde çocuklar birlikte toplasın diye annemde birleştik.

Sizler neler yaptınız nasılsınız
Ne güzel birşey. İyi eğlenceler kaptanım. Ben yatıyorum keyfim yok spor yapasim yok. 6000 adım atarim merak etme ❤️

Back