Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

24.1.2023 Menüm:

11:30 kahve, 2 dlm ekmek ile 2 hindifüme salam, 1 biber, domates, 1 kk peynir sandwich yaptim

15:30 1 hurma

17:30 1 kase tarhana corbasi, 150gr et, 5yk patates püresi, 1 kase salata ve Ayran

20:45 1 milchshake ;(

5.320 Adim

Cordelia Zipzip- Ucmelekannesi
2 lt Su

bu hafta biraz iştahım açık ama frenlemeye çalışıyorum kendimi canım kaptanım

çok geçmiş olsun canım
Sagol canim
Benimde eşim gece çalışıyor o ise gedince 9 gibi 1 saatlik daha spor yapıyorum geçmiş olsun iyileşince yaparsın inşallah
Benmki vardiyali ya sürekli dönuyor 2 güne bir cok kötü malesef düzeni, Allah senin esinede kolaylik versin sürekli gece calismak da zor.
Cocugun varmiydi merak ettim :)
insallah canim spor yapmayi özledim leslie severim
Eşimin tek konuda hakkını yiyemem galiba bu hayatta oda benden daha çok kilo vermemi istemesini kalk sporunu yap bundan yemen doğru olmaz o çok olmamış mı porsiyonu düşür salata bol koy tabağına
Her erkek farkli sanirm aslinda destek oluyor bazisi sevmiyebillir tabi böyle davranisi
Yaaa cok üzüldm kaptanim ama sen üzme kendini bugunu olmamis gbi say ve yarn yeniden basla
Sagol canim insallah ya
Yaa neden öyle olduki cok gecmis olsun uzun süreli acliklarda kabizlik getiriyor bende ramazanda oluyorum cünkü bazen
Adaçayı, ıhlamur, sirkeli ballı ılık su işe yarar bence
Allah şifa versin
Amin canim insallah hepsinide iciyorm aslinda insallah fayda eder yakinda
ıhlamur, adaçayı, hatmi çiçeği, zencefil çayı falan iç canım. Allah şifa versin.
Hatmi cicegi bir bakaym gerisni ictim hep canim sagolasin
Masallah masallah

Geçmiş olsun canim ya tüh WC sorunun için doktora gitmiş mıydın canim. Konusulduysada hatırlayamadım. Nicleriniz ancak aklıma kaziniyor kusuruma bakma olurmu
Oooo , geçmiş olsun canım
Sağol canım benim
Maşallah sana. Senin sporun puanı yok çünkü öyle bir değerlendirme yok maşallah
Veee elif yapiyordu yapmak isteğini 30.000 i goruyordu alkışlar Elif eeeee maşallah canim
Allah'ım kıyasıya bir yarış devam ediyordu harikasın kaptanım masallah
Afiyet olsun canim milchshake neli idi sağlıklıdır eminim

Pek saglikli sayilmaz malesef cnm espressoluydu

Maşallah canım çok daha iyi olacaksın Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…