- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Canim zipzipim.Tamam canim cuma yazarsin
Merhaba canim
Iyi akşamlar canım
Maşallah çok güzel sporların var
Sagol canimbu hafta biraz iştahım açık ama frenlemeye çalışıyorum kendimi canım kaptanım
çok geçmiş olsun canım
Benmki vardiyali ya sürekli dönuyor 2 güne bir cok kötü malesef düzeni, Allah senin esinede kolaylik versin sürekli gece calismak da zor.Benimde eşim gece çalışıyor o ise gedince 9 gibi 1 saatlik daha spor yapıyorum geçmiş olsun iyileşince yaparsın inşallah
Her erkek farkli sanirm aslinda destek oluyor bazisi sevmiyebillir tabi böyle davranisiEşimin tek konuda hakkını yiyemem galiba bu hayatta oda benden daha çok kilo vermemi istemesini kalk sporunu yap bundan yemen doğru olmaz o çok olmamış mı porsiyonu düşür salata bol koy tabağına
Yaaa cok üzüldm kaptanim ama sen üzme kendini bugunu olmamis gbi say ve yarn yeniden baslaBen bugünu resmen çöpluk gibi geçirdimne bulduysam yedim. Cuma diyetisyen kontrolüm varr.
Zaten kasvetli bir havam vardı akşam üzeri parmağımı kestim baya derindi acile gittik 5 dikiş atıldı. Neyse şu 2 günde toplamam lazim. Kaptan olarak ne bu hareket ne bu mesaj yakışmıyor farkındayım ama toparlayamadim
Sagol canim insallah yaMaşallah canım . Senin ne kadar pozitif olduğun mesajlarindan belli. İyileşecegine olan inancına iyileşme sürecin bağlantılı çünkü.
Kaptanın bugün batırdı ama
Aminn canım .
Çok haklısın elif. Artık çıkışlar yordu. Spora yazilmayi dusunuyorum. Evde yapamıyorum. Dışarıda çıkamıyorum en azından mecbur olursam giderim ins
Maşallah kuzum. Harikasın sennn
Geçmiş olsun canim
3 çatalla durmuş olman bile süper Pınar. Afiyet oslun canim
Hadi hemen topalanin gidelim
Sen çok yaşa yaa
Ses telleri zarar görüyor sanırım. Uzun süreli öksürükte. Biraz zaman alıyor geri gelmesi benim öyle olmustu yıllar önce. Zencefil bal genelde iyi gelir ins faydası olur canım. Geçmiş olsun
Canım
Bende o bana yeme dese daha çok yiyesim gelir
Süpersin seni takımıma alarak güzel karar verdigimi biliyordum
İns canim
Süper menü canım afiyet olsun
Köfte daha çok olabilirmiş buçukta sıkıntı yok bence canım. Afiyet olsun
Amannin mavi kaptana bak bana bakk
Maşallah bacım
Yaa neden öyle olduki cok gecmis olsunHayırlı akşamlar
iftar menüsü atayım
Ne yemekte ne içmekte gözüm var
Annem sağolsun şehriye çorbası ve patates oturtma yapmış. Yarım çorba 1 tabak yemek aldım. Sindiremedim geri çıkardım döndüm durdum evde akşamı kıldım yatsiyi kıldım yok. Geçmedi sıkıntım. Şimdi cay içiyorum. Yine WC sorunum var acaba sinameki yapsam acaba
Amin canim insallah hepsinide iciyorm aslinda insallah fayda eder yakindaAdaçayı, ıhlamur, sirkeli ballı ılık su işe yarar bence
Allah şifa versin
Hatmi cicegi bir bakaym gerisni ictim hep canim sagolasinıhlamur, adaçayı, hatmi çiçeği, zencefil çayı falan iç canım. Allah şifa versin.
Masallah masallahBende sporumu yazayım mı
Dizlere destek veren aletle bikaç sefer kalkıp oturdum (yatağa)
Ayaktayken dizleri geriye çekip popoyu sağa sola çevirdim
Yine ayaktayken dizleri geri çekip aşağı yukarı eğilir gibi yaptım
Yaptım yani, ben yaptım bunları
Dizlerim tir tir titredi
Geçmiş olsun canim ya tühHayırlı akşamlar
iftar menüsü atayım
Ne yemekte ne içmekte gözüm var
Annem sağolsun şehriye çorbası ve patates oturtma yapmış. Yarım çorba 1 tabak yemek aldım. Sindiremedim geri çıkardım döndüm durdum evde akşamı kıldım yatsiyi kıldım yok. Geçmedi sıkıntım. Şimdi cay içiyorum. Yine WC sorunum var acaba sinameki yapsam acaba
Sağol canım benimOooo, geçmiş olsun canım
Bende sporumu yazayım mı
Dizlerim tir tir titredi
Veee elif yapiyordu yapmak isteğini 30.000 i goruyordu alkışlar Elif eeeee
Allah'ım kıyasıya bir yarış devam ediyordu
Afiyet olsun canim milchshake neli idi sağlıklıdır eminim24.1.2023 Menüm:
11:30 kahve, 2 dlm ekmek ile 2 hindifüme salam, 1 biber, domates, 1 kk peynir sandwich yaptim
15:30 1 hurma
17:30 1 kase tarhana corbasi, 150gr et, 5yk patates püresi, 1 kase salata ve Ayran
20:45 1 milchshake ;(
5.320 Adim
Eki Görüntüle 3196900
Cordelia Zipzip- Ucmelekannesi
2 lt Su
Sağol canım tesekkurlerYaaa cok üzüldm kaptanim ama sen üzme kendini bugunu olmamis gbi say ve yarn yeniden basla
Pek saglikli sayilmaz malesef cnm espressoluyduGeçmiş olsun canim ya tühWC sorunun için doktora gitmiş mıydın canim. Konusulduysada hatırlayamadım. Nicleriniz ancak aklıma kaziniyor kusuruma bakma olurmu
Sağol canım benim
Maşallah sana. Senin sporun puanı yok çünkü öyle bir değerlendirme yok maşallah
Veee elif yapiyordu yapmak isteğini 30.000 i goruyordu alkışlar Elif eeeeemaşallah canim
Allah'ım kıyasıya bir yarış devam ediyorduharikasın kaptanım masallah
Afiyet olsun canim milchshake neli idi sağlıklıdır eminim
İyi geceler canimKizlar gelemedm bu saat oldu artik yatacagiz zaten Allah rahatlik versin hepinize insallah
Saatte geçmiş ama olsun yarın halledersin senn bı detoks suyu patlat yarına bol c vitaminli limonlu falanPek saglikli sayilmaz malesef cnm espressoluydu
Maşallah canım çok daha iyi olacaksın Allah'ın izniyleBende sporumu yazayım mı
Dizlerim tir tir titredi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?