- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ayy bulgur olacaktıAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
1 bardak ayran sonrasi 4 kaşık ayran degildir sanirim
Slm canım iyi çok şükür bende yine hastanede annemin kontrolü falan ama menülerim iyi gidiyor birazdan adım a devam edeceğim haftaya eksiyle başladım insallah öyle devam eder Perşembe sehirdisina çıkıyorum bu arada sabah tartilip giderim inşallahTünaydın kızlarbi kaç gündür çok aktif değildim dün de kp gelecekti yemeğe modum hep düşüktü adam hertürlü geriyo beni için huzursuz oluyor neyse bugün açlık yapmaya karar verdim biraz midem rahatlasin dün bi takım kaçamaklar yapıldı kaldığım yerden devam artı başladım haftaya ama eksiyle bitirmek için cabaliycam tabiki sizler nasılsınız kızlar @Mavikus_ hoşgeldin canım takıma fesang @Kinoalihatun aypare ackerman @Jasminium84 Hedef65tir @Beyaz leylak @ifdiyetim @Willemijn-
Ben o arkada yatanlardanımonlar terminatöre bağladı valla ben yarışmıyorum hobi olarak katıldım diyerek aslında ben varya neler yapardım da sizi üzmeyim dedim falan diyerek konuyu gargara edicem. Anlayacağın sondan birinciliğimi garantiledim astralcım.
Temsili:Cordelia fesang E Elif Tolga
Eki Görüntüle 3196786
Ay ne bileyim nedensiz bir keyifsizlikAfiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Selam canim ne oldu bir sorun yoktur insallah
Afiyet olsun canim
Canım bı bahane oldu bana spora ara vermiştim. Ufak ufak dönüyorum.
Nasılsin ortim bitanem sensiz yarış mi olur? Keyfinil neden yokBen o arkada yatanlardanım
SüpersinBen yaptım bile, yeter bugünlük
Yaptım bitti daha da yapardım da koşu bandından yanık kokusu geliyorAyaklarım ağrıyor. Yarım saat kahve molası
Ayy inanmıyoruuumBende sporumu yazayım mı
Dizlere destek veren aletle bikaç sefer kalkıp oturdum (yatağa)
Ayaktayken dizleri geriye çekip popoyu sağa sola çevirdim
Yine ayaktayken dizleri geri çekip aşağı yukarı eğilir gibi yaptım
Yaptım yani, ben yaptım bunları
Dizlerim tir tir titredi
Aman ne bileyim şımarıklık mı anlamadım yani bir keyifsizlik varNasılsin ortim bitanem sensiz yarış mi olur? Keyfinil neden yok
Hey maşallah
Sindirim sıkıntım geçmedi namazın arkasına yazıncaGecmis olsun probitotik kullansan ben de işe yarafi bir de öğütülmüs keten tohumu wc sorununa cok iyi geliyor.Diger sıkıntiyi bilmiyorum gecmis mesajlari okuyamadim Allah ferahlik versin kalbine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?