• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende sporumu yazayım mı 🤣🤣
Dizlere destek veren aletle bikaç sefer kalkıp oturdum (yatağa)
Ayaktayken dizleri geriye çekip popoyu sağa sola çevirdim
Yine ayaktayken dizleri geri çekip aşağı yukarı eğilir gibi yaptım
Yaptım yani, ben yaptım bunları
Dizlerim tir tir titredi

Tünaydın kızlar 🤗 bi kaç gündür çok aktif değildim dün de kp gelecekti yemeğe modum hep düşüktü :KK43: adam hertürlü geriyo beni için huzursuz oluyor neyse bugün açlık yapmaya karar verdim biraz midem rahatlasin dün bi takım kaçamaklar yapıldı kaldığım yerden devam artı başladım haftaya ama eksiyle bitirmek için cabaliycam tabiki sizler nasılsınız kızlar @Mavikus_ hoşgeldin canım takıma fesang fesang @Kinoalihatun aypare ackerman aypare ackerman @Jasminium84 Hedef65tir Hedef65tir @Beyaz leylak @ifdiyetim @Willemijn-
Slm canım iyi çok şükür bende yine hastanede annemin kontrolü falan ama menülerim iyi gidiyor birazdan adım a devam edeceğim haftaya eksiyle başladım insallah öyle devam eder Perşembe sehirdisina çıkıyorum bu arada sabah tartilip giderim inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-24-21-42-01-848_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    Screenshot_2023-01-24-21-42-01-848_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 32
Slm kızlar bugünün menüsü
Sabah: Yumurta salatası, 2 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 dilim peynir
Öğlen: yarım simit 1 ince dilim kaşar
Aksam : Etli nohut, 3 4 kaşık pilav, salata, 1 dilim ekmek
Zipzip- Zipzip- Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Cordelia Cordelia Canım adım 7168

Eklentiler

• Screenshot_20230124_230941_Samsung Health.webp
    Screenshot_20230124_230941_Samsung Health.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 41
Gecmis olsun probitotik kullansan ben de işe yarafi bir de öğütülmüs keten tohumu wc sorununa cok iyi geliyor.Diger sıkıntiyi bilmiyorum gecmis mesajlari okuyamadim Allah ferahlik versin kalbine
Sindirim sıkıntım geçmedi namazın arkasına yazınca 😅😅
Hareket ettim geçmedi manasinda 😅😅❤️❤️

Back