Afiyet olsun canim24 Ocak 2023
sabah 10.45
omlet, peynir, 5 zeytin, söğüş salata, çiğ olarak 5 kaju ve 3 badem, şekersiz marmelat
öğlen 15.00
1 kıymalı kapalı pide, salata
ara 17.30
1 fıstıklı baklava, 1/2 cevizli basma kadayıf, 1 kupa americano kahve
akşam 18.50
2 tavuk baget, 4-5 yk nohutlu bulgur pilavı, karışık turşu, ketçap-mayonez
kan şekerim düşerse az ev yoğurdu yerim. şimdi yeşilçay falan içerim.
Afiyet olsun canim24 ocak menü
Sabah 7 buçuk
2 dilim ekmek 1 dilim peynir 7 zeytin 1 tk bal 2 kupa çay
Öğlen 12 45
1 kase ezogelin çorbası
1 tavuk but
1 bardak ayran 4 kaşık ayran
Akşam 18 00
1 tabak fırında mantar 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
Su 1.5
Fit mutlu anne Zipzip- @Poldelya
Geçmiş olsun kaptanım
Gecmis olsun canim
Sağolun kizlarrÇok geçmiş olsun kaptanım
Hemen bol limonlu bir çay ve bol su iç yarın devam et
Bildiğim kadari ile sağlıkla ilgili bir problem yok fitmutluanne de canim. Sadece kp geldi ona bayadir konuşmuyorlar di o yüzden iyi değildi o.Ucmelekannesi cok gecmis oksun canim Fit mutlu anne de kendimi iyi hissetmiyorum yazmis. ikinizde keyifsiz gibisiniz hersey yolunda mi ?
Amann ben 10 TL'ye aldimmKabak alacaktım bugünkilosu 24 TLolmuş
Burası İstanbulSağolun kizlarr
Evet şimdi bı detoks suyu yaptımm içiyorum canim
Bildiğim kadari ile sağlıkla ilgili bir problem yok fitmutluanne de canim. Sadece kp geldi ona bayadir konuşmuyorlar di o yüzden iyi değildi o.
Bende toparlayacagimm inşa
Amann ben 10 TL'ye aldimmniye pahalı o kadar
Nerde yasiyorsun diyecektim yazmissinKabak alacaktım bugünkilosu 24 TLolmuş
evet bugün gerçekten beslenme açısından güzel bir gün olmadı. yürüyüş yaptım canım. bilekliğim takılı değildi ama yürüdüm. keşke kalkıp azcık da oynasam iyi olur.Menüyü görünce gözlerim coştu mide hiç nefes almamış dinlenmemis ne güzel eksin var onu kaybetme kilolarimiz yakın günlük aldığın kalori şeker oranı çok yüksek marmelat şekersiz olsa bile hangi meyveden yapıldıysa zaten onun şekeri var içinde pide baklava kadayıf nohutlu bulgur bunlar ödem yapar üstüne turşu ile ödemin tavanı mayonezi hiç soylemiyorum bile yağ deposu peki neden sor lütfen kendine neden yedim ne sebep oldu diye yedin peki telafi için sporun nerede canim
Ispanak 27 TL olmuş kıvırcık 15 roka 9 TL yakında ot ile beslenemeyecek duruma geleceğiz bakalım ne olacak cidden merak ediyorum ıspanak almadım kabak almadım geri döndüm öyle soğan 13 TL dalga geçer gibiNerde yasiyorsun diyecektim yazmissin
oyyyyy hiç sormaaaAfiyet olsun canim
Kız bu 17.30 dakiler ne
yemekle bir öğütülmüş sinameki yeseydin keşke. geçmiş olsun canım.Hayırlı akşamlar
iftar menüsü atayım
Ne yemekte ne içmekte gözüm var
Annem sağolsun şehriye çorbası ve patates oturtma yapmış. Yarım çorba 1 tabak yemek aldım. Sindiremedim geri çıkardım döndüm durdum evde akşamı kıldım yatsiyi kıldım yok. Geçmedi sıkıntım. Şimdi cay içiyorum. Yine WC sorunum var acaba sinameki yapsam acaba
Gecmis olsun probitotik kullansan ben de işe yarafi bir de öğütülmüs keten tohumu wc sorununa cok iyi geliyor.Diger sıkıntiyi bilmiyorum gecmis mesajlari okuyamadim Allah ferahlik versin kalbineHayırlı akşamlar
iftar menüsü atayım
Ne yemekte ne içmekte gözüm var
Annem sağolsun şehriye çorbası ve patates oturtma yapmış. Yarım çorba 1 tabak yemek aldım. Sindiremedim geri çıkardım döndüm durdum evde akşamı kıldım yatsiyi kıldım yok. Geçmedi sıkıntım. Şimdi cay içiyorum. Yine WC sorunum var acaba sinameki yapsam acaba
Adaçayı, ıhlamur, sirkeli ballı ılık su işe yarar benceKizlar benim sesim gitti öksürmekten 3 gündür bi düzelme yok ya nezaman kendine gelir acaba cok kötü bi durum
Evet kuzum, iyiye gidiyorum inşallah.İyi akşamlarUğrayamadım keyifler yerindedir inşallah
gezegenfeza dün okudum yazamadım. Çok şükür daha iyisin. Tez vakitte ayaklandığın müjdesini de alırız inşallah
23 Ocak Adım 21209 @Poldelya
Eki Görüntüle 3196778
Ayaklarım ağrıyor. Yarım saat kahve molasıHaydin spora
OoooBen bugünu resmen çöpluk gibi geçirdimne bulduysam yedim. Cuma diyetisyen kontrolüm varr.
Zaten kasvetli bir havam vardı akşam üzeri parmağımı kestim baya derindi acile gittik 5 dikiş atıldı. Neyse şu 2 günde toplamam lazim. Kaptan olarak ne bu hareket ne bu mesaj yakışmıyor farkındayım ama toparlayamadim
Çok şükürEvet kuzum, iyiye gidiyorum inşallah.
Hatta bugün spor bile yaptım
ıhlamur, adaçayı, hatmi çiçeği, zencefil çayı falan iç canım. Allah şifa versin.Kizlar benim sesim gitti öksürmekten 3 gündür bi düzelme yok ya nezaman kendine gelir acaba cok kötü bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?