Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
1 bardak ayran sonrasi 4 kaşık ayran degildir sanirim

Geçmiş olsun kaptanım

Gecmis olsun canim

Çok geçmiş olsun kaptanım
Hemen bol limonlu bir çay ve bol su iç yarın devam et
Sağolun kizlarr
Evet şimdi bı detoks suyu yaptımm içiyorum canim
Ucmelekannesi cok gecmis oksun canim Fit mutlu anne de kendimi iyi hissetmiyorum yazmis. ikinizde keyifsiz gibisiniz hersey yolunda mi ?
Bildiğim kadari ile sağlıkla ilgili bir problem yok fitmutluanne de canim. Sadece kp geldi ona bayadir konuşmuyorlar di o yüzden iyi değildi o.
Bende toparlayacagimm inşa
Kabak alacaktım bugünkilosu 24 TL olmuş
Amann ben 10 TL'ye aldimm niye pahalı o kadar

Burası İstanbul

evet bugün gerçekten beslenme açısından güzel bir gün olmadı. yürüyüş yaptım canım. bilekliğim takılı değildi ama yürüdüm. keşke kalkıp azcık da oynasam iyi olur.

Hayırlı akşamlar
iftar menüsü atayım
Ne yemekte ne içmekte gözüm var
Annem sağolsun şehriye çorbası ve patates oturtma yapmış. Yarım çorba 1 tabak yemek aldım. Sindiremedim geri çıkardım döndüm durdum evde akşamı kıldım yatsiyi kıldım yok. Geçmedi sıkıntım. Şimdi cay içiyorum. Yine WC sorunum var acaba sinameki yapsam acaba

yemekle bir öğütülmüş sinameki yeseydin keşke. geçmiş olsun canım.

Gecmis olsun probitotik kullansan ben de işe yarafi bir de öğütülmüs keten tohumu wc sorununa cok iyi geliyor.Diger sıkıntiyi bilmiyorum gecmis mesajlari okuyamadim Allah ferahlik versin kalbine

Oooo , geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…