• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu ne böyle kalmiş:işsiz:
24.1.2023 Menüm:

11:30 kahve, 2 dlm ekmek ile 2 hindifüme salam, 1 biber, domates, 1 kk peynir sandwich yaptim

15:30 1 hurma

17:30 1 kase tarhana corbasi, 150gr et, 5yk patates püresi, 1 kase salata ve Ayran

20:45 1 milchshake ;(

5.320 Adim
Eki Görüntüle 3196900
Cordelia Cordelia @Zipzip- @Ucmelekannesi
2 lt Su
Milk şeeeek:KK57::oha:(,valla şaka)
Kizlar gelemedm bu saat oldu artik yatacagiz zaten Allah rahatlik versin hepinize insallah 🌸🥰
Amin. Sana da💖💖
24 ocak 2023 Salı Menüsü
Öğle
2 yumurtalı omlet
2 dilim kepek ekmeği
2 parça peynir
7-8 zeytin
3 çeri domates

1 kupa kahve
1 parça bitter

1 elma
1 mandalina
1 bardak kefir
4 ceviz
5-6 çiğ badem

akşam
bal kabağı çorbası
tavuk göğüslü koca bir tabak salata
@Ucmelekannesi @Zipzip-
Afiyet olsun. Bi parca bitter 👏ben 100 gramlik paketi komple yedim (2 parca cocuklara verdim) benim ki yiyip de kilo almama degil. Zaten bugun kahvaltiyla durdugum icin yememin cok zarari olmaz. (Aksam yemeginde yüklendim. 👍) + %85 kakaolu bitter. Sütlü cikolatadan 45 gram yemis düşün. Ben de gecen bal kabagi corbasi yedim kiz.

Bu ne böyle kalmiş:işsiz:

Milk şeeeek:KK57::oha:(,valla şaka)

Amin. Sana da💖💖

Afiyet olsun. Bi parca bitter 👏ben 100 gramlik paketi komple yedim (2 parca cocuklara verdim) benim ki yiyip de kilo almama degil. Zaten bugun kahvaltiyla durdugum icin yememin cok zarari olmaz. (Aksam yemeginde yüklendim. 👍) + %85 kakaolu bitter. Sütlü cikolatadan 45 gram yemis düşün. Ben de gecen bal kabagi corbasi yedim kiz.
afiyet olsun canımın içi iyi yapmışsın. Sen bence kendini çok güzel ayarlıyorsun 😍😍

Cordelia Cordelia

Hemen hemen 5 ay sonra yedim ilk tavuk sisimi. Eve söyledim. Pideyi komple yedim ve lahmacun🙄😃 her zaman olmuyor kız
Bu tavuk şiş sana gelsin. Aramizdaki espiriden.😃
IMG20230124204551.webp

Sagol canim 🥰

Benmki vardiyali ya sürekli dönuyor 2 güne bir cok kötü malesef düzeni, Allah senin esinede kolaylik versin sürekli gece calismak da zor.
Cocugun varmiydi merak ettim :)
insallah canim spor yapmayi özledim leslie severim

Her erkek farkli sanirm aslinda destek oluyor bazisi sevmiyebillir tabi böyle davranisi 😀

Yaaa cok üzüldm kaptanim ama sen üzme kendini bugunu olmamis gbi say ve yarn yeniden basla ❤️🥰

Sagol canim insallah ya 🤲🤗

Yaa neden öyle olduki cok gecmis olsun 😔 uzun süreli acliklarda kabizlik getiriyor bende ramazanda oluyorum cünkü bazen

Amin canim insallah hepsinide iciyorm aslinda insallah fayda eder yakinda 🥰

Hatmi cicegi bir bakaym gerisni ictim hep canim sagolasin

Masallah masallah 🧿🧿🧿😍🌸
Sanırım açlık durumları normalde de aralıklı yapıyorum ya . Asıl sorun su içmek kendimi zorlayarak anca 5 bardak içtim. Şimdi maden suyu içiyorum mineral kaybı olmasın diye
Geçmiş olsun canim ya tüh😔 WC sorunun için doktora gitmiş mıydın canim. Konusulduysada hatırlayamadım. Nicleriniz ancak aklıma kaziniyor kusuruma bakma olurmu😌

Sağol canım benim🥰

👏👏👏👏👏👏Maşallah sana. Senin sporun puanı yok çünkü öyle bir değerlendirme yok maşallah 🧿🧿🧿

Veee elif yapiyordu yapmak isteğini 30.000 i goruyordu alkışlar Elif eeeee👏👏👏👏 maşallah canim

Allah'ım kıyasıya bir yarış devam ediyordu👏👏👏 harikasın kaptanım 🧿masallah

Afiyet olsun canim milchshake neli idi sağlıklıdır eminim🥰🥰
Yok canım gitmedim susuzluktan oluyor bence
prensesimm Mthn83 Mthn83 iyi geceler ❤️❤️😍😍
Oyy iyi geceler çiçeğim 😘

Doktor Now bizim eve de ugra lütfen🤣

Diyet girmeyen eve Dr now girer 🤣

Back