- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
Canım bu saatte yaparsan kasların ödem yapar Perşembe günü yapma iyimi.@Willemijn- neye şaşirdin canim spor yapmama mi evet ben de şaşkinimterleten taytimi giydim evlerden irak kimse gormesin o goruntuyu diye colugu cocugu odaya tıktım salona gelmeyin spor yapacam dedim ve başliyorum hadi bismillah
Bizde saat 4 buçuk canim ama uyardigin icin tesekkurker genelde kahve ictikten yarim saat sonra yapiyorum bi enerji geliyor banaCanım bu saatte yaparsan kasların ödem yapar Perşembe günü yapma iyimi.
Emeklerin seni hayal kırıklığına ugratmasin.
İyi sporlar.harikasin canım
Hangi saatte yapıyor canımCanım bu saatte yaparsan kasların ödem yapar Perşembe günü yapma iyimi.
Aa doğruBizde saat 4 buçuk canim ama uyardigin icin tesekkurker genelde kahve ictikten yarim saat sonra yapiyorum bi enerji geliyor bana
Geçe demek istemiştim ama diyememisimHangi saatte yapıyor canım
Ulen, nasi bi espiri buBen
Mesaj yazıyorum spor sayılır mı?
Ay ya yok spora değil. Neye sasirdigimi unuttum@Willemijn- neye şaşirdin canim spor yapmama mi evet ben de şaşkinimterleten taytimi giydim evlerden irak kimse gormesin o goruntuyu diye colugu cocugu odaya tıktım salona gelmeyin spor yapacam dedim ve başliyorum hadi bismillah
Hee buldum,buna sasirmisim
Daha yeni saliya gectikCanım bu saatte yaparsan kasların ödem yapar Perşembe günü yapma iyimi.
Çok geçmiş olsun canım,Rabbim beterinden korusunUzaklara gitmen lazım canım,
yarın 2 hafta olacak, birden alt tarafa felç geldi ama Rabbim yardım ediyor, günden güne hareketlerim artıyor. Hala sıcak, soğuk hissetmiyorum, yavaş yavaş o da gelecek inşallah
Teşekkür ederim bugün daha iyiyim şükür.Bal,limon,zencefil,zerdeçal ve karabiberi ılık suya katıp içiyorum.Bauya fark etti.Bi de ter attım dün gece(beş kat giyindim,5 kat da ortundun sıcak su tirbasiyla sauna gibiydi)Cok iyi tebrikler
Aminn insallah
Gecmis olsun ya hafif atlatirsun insallah bana balli limonlu ilik su ve ihlamur cayi cok iyi geldi bol bol ictim balli zencefil yaptm yedim bogazi hafif yakiyor iyi oluyor sonra karbonat tuz ve su ile gargara istersen sirke de ekle yada tek sirkeylede olur. Buhar yaptim pspatyalara kaynar su döküp bi legende üzerinde havluyla gavayi soludum. Hamilelik vs yoksa adacayi ic bogaz icin iyi geliyor
Masallah cok iYi yasemin
Insallah canim
yani ben kendimi bildigm icin bi ayda verebilcegm max kilo 4 yani tas catlasn 5 ama genelde 3-4 arasi gidiyor o yüzden 62 bana ucuk yanlis anlama senide tanidim biraz sanada ucuk bence 65 de bari
Ay ya , hangi kafayla yazdim, hatirlamiyorum. Sacmaladim. Pardon.Yok Çarşamba oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?