Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım bu saatte yaparsan kasların ödem yapar Perşembe günü yapma iyimi.
Emeklerin seni hayal kırıklığına ugratmasin.

Canım bu saatte yaparsan kasların ödem yapar Perşembe günü yapma iyimi.
Emeklerin seni hayal kırıklığına ugratmasin.
Bizde saat 4 buçuk canim ama uyardigin icin tesekkurker genelde kahve ictikten yarim saat sonra yapiyorum bi enerji geliyor bana

Bizde saat 4 buçuk canim ama uyardigin icin tesekkurker genelde kahve ictikten yarim saat sonra yapiyorum bi enerji geliyor bana
Aa doğru
YouTube da evde fit diye bı adam var . Vaktin olursa ona bı göz at. Isınma ve ziplamadan yağ yakma diyor. 2 gün yaptım ama bugün biraz halsizim.
Hadi bakalım walk walk walk

Ay ya yok spora değil. Neye sasirdigimi unuttumdur mesajima bakayim. Milk shake icen sensen,tamam

Bu arada yarin öbür gün cok adimsayarsam, bilinki gaza geldigimden degil, adim sayar degisikliginden. Cunku benim o attigim 8 bin degil *2 16.000 hadi garanti 14.000
Ben bazen gece yerime oturuyorum. Ben bugun 2 kere oturdum diyorum. Adimsayar sorunlu ama ben kendimi biliyorum.8 bin bana cok az. Yuruyen Bozayim ben
Cocuklardan önce oturan boğaydim resmen

Uzaklara gitmen lazım canım,
yarın 2 hafta olacak, birden alt tarafa felç geldi ama Rabbim yardım ediyor, günden güne hareketlerim artıyor. Hala sıcak, soğuk hissetmiyorum, yavaş yavaş o da gelecek inşallah
Çok geçmiş olsun canım,Rabbim beterinden korusun sebebini bulabildiler mi peki?yurt dışındaydın diye hatırlıyorum
Teşekkür ederim bugün daha iyiyim şükür.Bal,limon,zencefil,zerdeçal ve karabiberi ılık suya katıp içiyorum.Bauya fark etti.Bi de ter attım dün gece(beş kat giyindim,5 kat da ortundun sıcak su tirbasiyla sauna gibiydi)

Yok mu benle kapisacak, cengaver, baba yiğit.

Eskiden Hedef60kgolmak imle desteklesirdik. Çizkekim ne varsa eskilerde var
diyomusum saka ya, su zayiflama camiasinda, motiveci, destekci, yok denecek kadar az. Yani teke tek, bireyselde. 2 gün kapissak 500 gram veririm len.

Zaten bu hafta da bitti benim icin . Haftaya cumadan gecerli bodyboy araniyor. Ne diyorum ben ya. Ne bicim ifade salladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…