• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben bugünu resmen çöpluk gibi geçirdim😔😔😔😤🤢🤢🤢🤢 ne bulduysam yedim. Cuma diyetisyen kontrolüm varr.
Zaten kasvetli bir havam vardı akşam üzeri parmağımı kestim baya derindi acile gittik 5 dikiş atıldı. Neyse şu 2 günde toplamam lazim. Kaptan olarak ne bu hareket ne bu mesaj yakışmıyor farkındayım ama toparlayamadim 😔😔

24 Ocak 2023

sabah 10.45
omlet, peynir, 5 zeytin, söğüş salata, çiğ olarak 5 kaju ve 3 badem, şekersiz marmelat

öğlen 15.00
1 kıymalı kapalı pide, salata

ara 17.30
1 fıstıklı baklava, 1/2 cevizli basma kadayıf, 1 kupa americano kahve

akşam 18.50
2 tavuk baget, 4-5 yk nohutlu bulgur pilavı, karışık turşu, ketçap-mayonez

kan şekerim düşerse az ev yoğurdu yerim. şimdi yeşilçay falan içerim.

Cordelia Cordelia ve E Elif Tolga ya karşı hiç şansım yok. Bugün ve özellikle yarın çok yükleneceğim:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
onlar terminatöre bağladı valla ben yarışmıyorum hobi olarak katıldım diyerek aslında ben varya neler yapardım da sizi üzmeyim dedim falan diyerek konuyu gargara edicem. Anlayacağın sondan birinciliğimi garantiledim astralcım. 🤣🤣
Temsili: Cordelia Cordelia fesang fesang E Elif Tolga
terminator-6-kara-kader-11-1024x722.webp

Ben bugünu resmen çöpluk gibi geçirdim😔😔😔😤🤢🤢🤢🤢 ne bulduysam yedim. Cuma diyetisyen kontrolüm varr.
Zaten kasvetli bir havam vardı akşam üzeri parmağımı kestim baya derindi acile gittik 5 dikiş atıldı. Neyse şu 2 günde toplamam lazim. Kaptan olarak ne bu hareket ne bu mesaj yakışmıyor farkındayım ama toparlayamadim 😔😔
Sen bence duygusal açlık olayına girdin kaptanım. Bir şeyler seni üzmüş canın sağ olsun seni üzen durumlar umarım ortadan kalkar. Seni seviyoruz ailemizin biricik kaptanı canını sıkma çok ama çok geçmiş olsun kıyamam çok üzüldüm . Çok çabuk iyileşir inşallah oldukça derin olmuş dikişlik olduğuna göre. Çok çabuk iyileşmeni diliyoruz canımız kaptanımız ❤️💐💐

24 ocak menü
Sabah 7 buçuk
2 dilim ekmek 1 dilim peynir 7 zeytin 1 tk bal 2 kupa çay
Öğlen 12 45
1 kase ezogelin çorbası
1 tavuk but
1 bardak ayran 4 kaşık ayran
Akşam 18 00
1 tabak fırında mantar 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
Su 1.5
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20230124_192911_Samsung Health.webp
    Screenshot_20230124_192911_Samsung Health.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 28
Olmazmı
Her gün daha çok güçleniyorum
Maşallah canım . Senin ne kadar pozitif olduğun mesajlarindan belli. İyileşecegine olan inancına iyileşme sürecin bağlantılı çünkü. ❤️❤️❤️
Ucmelekannesi Ucmelekannesi kaptanım tebrikler 🤩
E Elif Tolga hoşgeldin kırmızıya canım
@Mavikus_ artının gideceğine eminim cumaya 💘
😘😘 Kaptanın bugün batırdı ama😢
Mübarek 3 Aylar Mübarek Olsun Kızlar ❤️
Hayallerimize sağlıkla huzurla yaklaşalım inşallah dertler sorunlar uzak olsun 🙏
Aminn canım .
Bugün büyük doktor yanımıza geldi, benim durumumun mucize olduğunu söyledi, yüz kişide ancak bir kişi bu kadar çabuk düzelmeye başlardı dedi.
Fizik tedaviye şubat başı gidersin dedi.
Hamdolsun Rabbimin verdiğine 🤲🏼
🤲🤲🤲🤩🤩
İniş okey çıkış yasak hep eksi ufakda olsa büyük de olsa her hafta eksi en kotu sabit inandık başaracağız
Çok haklısın elif. Artık çıkışlar yordu. Spora yazilmayi dusunuyorum. Evde yapamıyorum. Dışarıda çıkamıyorum en azından mecbur olursam giderim ins🤲
Maşallah kuzum. Harikasın sennn🥰
Kizlar hasta oldum🥺burnum tıkalı, her tarafım ağrıyor.En son yazın hasta olmuştum,evde çoluk çocuk hasta olurken beni hep teğet geçmişti. Ne yapsam da çabuk toparlasam her şeyi de yiyip icemiyorum.
Geçmiş olsun canim
23.1.2023 Menüm:

10:30 filtre kahve, ceyrek simit, yarim hasl. Yumurta

15:30 2 kase acili tarhana corbasi

17:30 1 kase salata, 1kk peynir, avuc ici kadar kirmizi et, 5yk haslanmis brokkoli ve karninahar yogurtlu, 3yk kabak yemegi

20:30 cay ile 3 catal cheescake ( bu olmamaliyd biliyorm kizlar nefsime yenik düstüm iyilesiyorm ya istah da geliyor hemen o kalsa iyidi ama 😂)

8.911 Adim
Eki Görüntüle 3196309
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi
2 lt Su
3 çatalla durmuş olman bile süper Pınar. Afiyet oslun canim 🥰
Canım kaptanımm Ucmelekannesi Ucmelekannesi çok geçmiş olsun..❤️❤️💐 Sen bizim liderimiz büyük başkanımızsın senin canını sıkanın gözlerini mil çekeriz. 🤣
Eki Görüntüle 3196506
Hadi hemen topalanin gidelim 🥰🥰
Sen çok yaşa yaa😘
Kizlar benim sesim gitti öksürmekten 3 gündür bi düzelme yok ya nezaman kendine gelir acaba cok kötü bi durum 😢
Ses telleri zarar görüyor sanırım. Uzun süreli öksürükte. Biraz zaman alıyor geri gelmesi benim öyle olmustu yıllar önce. Zencefil bal genelde iyi gelir ins faydası olur canım. Geçmiş olsun 😌
Cok gecmis olsun Rabbim şifa versin Ailene ve sana bolca sabır 🤲🌸

😍süpersinn gelsin 7lerrr

Bizimde azalma var böyle giderse 2 güne biter insallah 😍

Yaa cok gecmis olsun kaptanim aman dikkat et kendine 😍

Delisin 🤣🤣
Canım🥰😘
Elifcim çok güzel ama ben uyuz bir tipim hiç bana göre değil kocam bana yeme dese çok güzel yerim ben hatta inadına onu bile yiyebilirim. Çünkü ben mis gibi bir boğa burcuyum 🤣🤣
Bende o bana yeme dese daha çok yiyesim gelir 😂😂
Menüm de sıkıntı yok eksideyim sporda da sıkıntı yok inşallah neye daraldiysan biran önce duzelir
Süpersin seni takımıma alarak güzel karar verdigimi biliyordum😘🥰
İns canim
Sabah 14.00
2 yumurta
1 avuç fındık
5 zeytin
1 kk peynir

Akşam 17.45
1 kepçe nohut
1 servis kaşığı bulgur pilavı
4 kasik patlıcan biber kavurma
Salata

2 litre su

Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Süper menü canım afiyet olsun 🥰
Menü
Sabah 10:30
2 dilim tam buğday ekmeği
Kk süzme peynir
3 zeytin
Domates salatalık çatalladim
Sahanda yumurta 1 adet
Çay kahve
Akşam 18:00
Spagetti makarna 3 4 çatal
2 buçuk köfte( o buçuk neden oldu anlamadım
1 bardak ayran salata
Şimdi de kahve
Su1.5 ama 2.5 olur
Sporum var ekleme yapacağım o yüzden yazmadım
Köfte daha çok olabilirmiş buçukta sıkıntı yok bence canım. Afiyet olsun 🥰
21 saat açlıkla tamamladım 😎🙄
Amannin mavi kaptana bak bana bakk😢😢😢🙄🙄🙄

Maşallah bacım🥰🤩😍

24 Ocak 2023

sabah 10.45
omlet, peynir, 5 zeytin, söğüş salata, çiğ olarak 5 kaju ve 3 badem, şekersiz marmelat

öğlen 15.00

ara 17.30

akşam 18.50

Afiyet olsun canim🥰
Kız bu 17.30 dakiler ne 😋😋
Sen bence duygusal açlık olayına girdin kaptanım. Bir şeyler seni üzmüş canın sağ olsun seni üzen durumlar umarım ortadan kalkar. Seni seviyoruz ailemizin biricik kaptanı canını sıkma çok ama çok geçmiş olsun kıyamam çok üzüldüm . Çok çabuk iyileşir inşallah oldukça derin olmuş dikişlik olduğuna göre. Çok çabuk iyileşmeni diliyoruz canımız kaptanımız ❤️💐💐
Hemde nasıl canim. Doymadım resmen.

Sagol güzel dileklerin için canim🥰
24 ocak menü
Sabah 7 buçuk
2 dilim ekmek 1 dilim peynir 7 zeytin 1 tk bal 2 kupa çay
Öğlen 12 45
1 kase ezogelin çorbası
1 tavuk but
1 bardak ayran 4 kaşık ayran
Akşam 18 00
1 tabak fırında mantar 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
Su 1.5
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim 🥰

Maşallah canım . Senin ne kadar pozitif olduğun mesajlarindan belli. İyileşecegine olan inancına iyileşme sürecin bağlantılı çünkü. ❤️❤️❤️

😘😘 Kaptanın bugün batırdı ama😢

Aminn canım .

🤲🤲🤲🤩🤩

Çok haklısın elif. Artık çıkışlar yordu. Spora yazilmayi dusunuyorum. Evde yapamıyorum. Dışarıda çıkamıyorum en azından mecbur olursam giderim ins🤲

Maşallah kuzum. Harikasın sennn🥰

Geçmiş olsun canim

3 çatalla durmuş olman bile süper Pınar. Afiyet oslun canim 🥰

Hadi hemen topalanin gidelim 🥰🥰
Sen çok yaşa yaa😘

Ses telleri zarar görüyor sanırım. Uzun süreli öksürükte. Biraz zaman alıyor geri gelmesi benim öyle olmustu yıllar önce. Zencefil bal genelde iyi gelir ins faydası olur canım. Geçmiş olsun 😌

Canım🥰😘

Bende o bana yeme dese daha çok yiyesim gelir 😂😂

Süpersin seni takımıma alarak güzel karar verdigimi biliyordum😘🥰
İns canim

Süper menü canım afiyet olsun 🥰

Köfte daha çok olabilirmiş buçukta sıkıntı yok bence canım. Afiyet olsun 🥰

Amannin mavi kaptana bak bana bakk😢😢😢🙄🙄🙄

Maşallah bacım🥰🤩😍
Buçuk takıntım var biraz ya 3 ya 2 olmalıydı 2 ile doymedim 3 de çok geldi buçuk kaldı öyle salata çok yedim sisirdi önce salatayı yiyorum sonra yemeğe geçiyorum salatadan yer ne kadar artarsa o kadar mideye yukleniyorum o yüzden hep tokum:dondurma::dondurma::eek:

24 Ocak 2023

sabah 10.45

öğlen 15.00

ara 17.30

akşam 18.50

Menüyü görünce gözlerim coştu mide hiç nefes almamış dinlenmemis ne güzel eksin var onu kaybetme kilolarimiz yakın günlük aldığın kalori şeker oranı çok yüksek marmelat şekersiz olsa bile hangi meyveden yapıldıysa zaten onun şekeri var içinde pide baklava kadayıf nohutlu bulgur bunlar ödem yapar üstüne turşu ile ödemin tavanı mayonezi hiç soylemiyorum bile yağ deposu peki neden sor lütfen kendine neden yedim ne sebep oldu diye yedin peki telafi için sporun nerede canim

23 Ocak Pazertesi Menüm

18:30 İftar
3 biber dolmasi
2 kepce mercimek corbasi
Salata

21:00 iki dilim kek
Iki mandalina

Fit mutlu anne Fit mutlu anne Zipzip- Zipzip-
Eki Görüntüle 3196749
Cordelia Cordelia 6039 adım
Afiyet olsun canim♥️
Sabah 14.00
2 yumurta
1 avuç fındık
5 zeytin
1 kk peynir

Akşam 17.45
1 kepçe nohut
1 servis kaşığı bulgur pilavı
4 kasik patlıcan biber kavurma
Salata

2 litre su

Afiyet olsun kaptanim ♥️
Selam kızlar ben çok keyifsizim iştahım bile kapalı 😱 adımı tamamlayacağım ama üstü i ih
Selam canim ne oldu bir sorun yoktur insallah 😔
Menü
Sabah 10:30
2 dilim tam buğday ekmeği
Kk süzme peynir
3 zeytin
Domates salatalık çatalladim
Sahanda yumurta 1 adet
Çay kahve
Akşam 18:00
Spagetti makarna 3 4 çatal
2 buçuk köfte( o buçuk neden oldu anlamadım
1 bardak ayran salata
Şimdi de kahve
Su1.5 ama 2.5 olur
Sporum var ekleme yapacağım o yüzden yazmadım
Afiyet olsun canim ♥️

Geçmiş olsun kaptanım

Cuma günü ya masterfit ya da yine sarı isticem. Yeşil istemiyorum.
Zipzip- Zipzip- 🤔
Tamam canim cuma yazarsin ♥️
Merhaba canim♥️
İyi akşamlar 🥰 Uğrayamadım keyifler yerindedir inşallah☘️

@gezegenfeza dün okudum yazamadım. Çok şükür daha iyisin. Tez vakitte ayaklandığın müjdesini de alırız inşallah💜

23 Ocak Adım 21209 Cordelia Cordelia
Eki Görüntüle 3196778
Iyi akşamlar canım ♥️🧿

Gecmis olsun canim 😔😔

Çok geçmiş olsun kaptanım
Hemen bol limonlu bir çay ve bol su iç yarın devam et 😍

Back