Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşbuldum kaptanım maalesef ben de bu hafta aktif değilim keşke yeşil yada sarı takım olsaydım. Size zararım oluyor çok üzgünüm.

Elifcim çok güzel ama ben uyuz bir tipim hiç bana göre değil kocam bana yeme dese çok güzel yerim ben hatta inadına onu bile yiyebilirim. Çünkü ben mis gibi bir boğa burcuyum
Yok kuzum önceden kendi çok kiloluymus bu yüzden onun korkusu çok sağlık sorunu çekmiş 50 kilo üstü vermiş eski resimleri var evde görünce tanıyamadım aşırı kiloluymus şimdi 10 yıldır standart kiloda 1 kilo bile almıyor sabitledi dikkat eder kek poğaça çikolata ıvır zıvır hayatta yemez çayın yanına birşey yemez ben anlıyorum onu korkuyor

Çok güzel bir şey aslında iyiye teşvik etmek ben espri yapıyorum canım. Eleştirilmek daha iyiye yönlendirilmek boş verilmekten çok çok daha güzel ve sevildiğini gösteren bir şey kesinlikle.

Çok güzel bir şey aslında iyiye teşvik etmek ben espri yapıyorum canım. Eleştirilmek daha iyiye yönlendirilmek boş verilmekten çok çok daha güzel ve sevildiğini gösteren bir şey kesinlikle.
Kesinlikle bazen taraltiyor ama astım hastası kilo ile birlikte ciğerlere baskı oluşmuş uyku aknesi ve beyin oksijensiz kalmış kilo sebebiyle bununla beraber 3 aya yakın komada kalmış bu onda çok büyük bir korku oluşturmuş

Selam kızlar
Dünün menüsü
Sabah 9
2 dil tam buğday ekmeği
1 dil kaşar
6 zeytin
Öğlen 13 00
1 kase mercimek çorbası
4 yk pilav 3 kaşık et
salata
Akşam 18 00
1 kaşık kadar et 4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran 1 kaşık muhallebi
1.5lt su

Zipzip-
Cordelia Fit mutlu anne

Eklentiler

• Screenshot_20230124_165134_Samsung Health.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 29
Bu hafta izinli ol istersen canim cumadan sonra yeniden ekleriz takimlara
Cok gecmis olsun tekrardan Allah sifa versin

Eşimin tek konuda hakkını yiyemem galiba bu hayatta oda benden daha çok kilo vermemi istemesini kalk sporunu yap bundan yemen doğru olmaz o çok olmamış mı porsiyonu düşür salata bol koy tabağına
Bizimki de hem kilo vermemi ister hem de diyete basladigim gunlerde elinde çikolatalar pastalarla gelir adını diyet katili koydum

Elifcim çok güzel ama ben uyuz bir tipim hiç bana göre değil kocam bana yeme dese çok güzel yerim ben hatta inadına onu bile yiyebilirim. Çünkü ben mis gibi bir boğa burcuyum
Eşim Boğa. Ona desem ki al 1.000 0000 gez dolaş 1 ay tatil yap. Sırf ben dedim diye yapmaz.

Menü
Sabah 10:30
2 dilim tam buğday ekmeği
Kk süzme peynir
3 zeytin
Domates salatalık çatalladim
Sahanda yumurta 1 adet
Çay kahve
Akşam 18:00
Spagetti makarna 3 4 çatal
2 buçuk köfte( o buçuk neden oldu anlamadım
1 bardak ayran salata
Şimdi de kahve
Su1.5 ama 2.5 olur
Sporum var ekleme yapacağım o yüzden yazmadım
Zipzip- Ucmelekannesi

Sağ ol kaptanım,İyiyim şükür. Ben de eksi gelecegim Cuma ya evet. (İnsaallah tabi ki)
Merhaba kizlar ben dünden beri siteye girmedim sizde de aynı problem oldu mu?
Merhaba. Evet oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…