• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tunaydinlarrr
Sabah modum düşük uyandım. Boğazım ağrıyor keyfim yok hiç. Başka şeylerde var tabi ama hastalık daha etkili miskinligimde.
2 gündür gelip gidip okudum burayı ne okuduğumunda farkinda değilim.

Akşama menülere ve adımlara bı göz atacağım canlarım çiçeklerim eksik menusu olanlar tamamlasin 😘😘

Cordelia Cordelia Pnrrr-12 Pnrrr-12 bilgeyogii bilgeyogii
E Elif Tolga succulentaski succulentaski I Ilyusa @SebastianCheesecake erenmothers erenmothers belmayne belmayne
:KK68::KK68::KK68:
Canım kaptanımm Ucmelekannesi Ucmelekannesi çok geçmiş olsun..❤️❤️💐 Sen bizim liderimiz büyük başkanımızsın senin canını sıkanın gözlerini mil çekeriz. 🤣
mil.webp

merhabalar:)
ben geldim
nasılsınız?
diyete henüz hazir degilim.
kısır döngü hastalıklar.. annemin ve babamin rahatsizlığı..
iş yükü derken çok yorucu bir aydir bu ay.. Yani çok zor günlerin içindeyim.
ama yemek tadini alamiyorum hiç bişeye..
Cok gecmis olsun Rabbim şifa versin Ailene ve sana bolca sabır 🤲🌸
Dün iftarimi yaptım
Akşam da sporumu yaptım. Oh mis
80 den kurtulmam yakındır inşallah 🥰
😍süpersinn gelsin 7lerrr
Bizim sadece kızarıklık olmuştu çokta için sürmedi hemen geçmişti canım

Afiyet olsun canım

Önce rakip sonra ekip olalım dedin he 😏😁

Ben de bi hedef tablosu yapacağım paylaşırım canım
Bizimde azalma var böyle giderse 2 güne biter insallah 😍
Tunaydinlarrr
Sabah modum düşük uyandım. Boğazım ağrıyor keyfim yok hiç. Başka şeylerde var tabi ama hastalık daha etkili miskinligimde.

Akşama menülere ve adımlara bı göz atacağım canlarım çiçeklerim eksik menusu olanlar tamamlasin 😘😘

E Elif Tolga succulentaski succulentaski I Ilyusa @SebastianCheesecake erenmothers erenmothers belmayne belmayne
Yaa cok gecmis olsun kaptanim aman dikkat et kendine 😍
Canım kaptanımm Ucmelekannesi Ucmelekannesi çok geçmiş olsun..❤️❤️💐 Sen bizim liderimiz büyük başkanımızsın senin canını sıkanın gözlerini mil çekeriz. 🤣
Eki Görüntüle 3196506
Delisin 🤣🤣

Benimkiler uyuyor esim gece calisiyordu sabah geldi yatti oglanda öglen uykusunda bende evde biseycik yapamiyorm bi ara daliyomusm nerdeyse öksürük geldi uyuyamadimda kalktim yemeklern yanina salata vs yaptm halim yok spor icin, oturdum uyanmalarini bekliyorum.

Tünaydın kızlar 🤗 bi kaç gündür çok aktif değildim dün de kp gelecekti yemeğe modum hep düşüktü :KK43: adam hertürlü geriyo beni için huzursuz oluyor neyse bugün açlık yapmaya karar verdim biraz midem rahatlasin dün bi takım kaçamaklar yapıldı kaldığım yerden devam artı başladım haftaya ama eksiyle bitirmek için cabaliycam tabiki sizler nasılsınız kızlar @Mavikus_ hoşgeldin canım takıma @fesang @Kinoalihatun @aypare ackerman Jasminium84 Jasminium84 @karamelllim @Beyaz leylak @ifdiyetim @Willemijn-
bu hafta biraz iştahım açık ama frenlemeye çalışıyorum kendimi canım kaptanım :KK60:

Kizlar benim sesim gitti öksürmekten 3 gündür bi düzelme yok ya nezaman kendine gelir acaba cok kötü bi durum 😢
çok geçmiş olsun canım :(

Benimkiler uyuyor esim gece calisiyordu sabah geldi yatti oglanda öglen uykusunda bende evde biseycik yapamiyorm bi ara daliyomusm nerdeyse öksürük geldi uyuyamadimda kalktim yemeklern yanina salata vs yaptm halim yok spor icin, oturdum uyanmalarini bekliyorum.
Benimde eşim gece çalışıyor o ise gedince 9 gibi 1 saatlik daha spor yapıyorum geçmiş olsun iyileşince yaparsın inşallah

bu hafta biraz iştahım açık ama frenlemeye çalışıyorum kendimi canım kaptanım :KK60:

çok geçmiş olsun canım :KK43:
Şöyle düşün mavi takımın sana ihtiyacı var. Kırmızı takıma yani bize haddimizi bildirmen gerekiyor. O yüzden yeme sen kötü yollara düşme kuzum..

12b88543-96fb-e411-89b7-14feb5cc13c9.webp

Eşimin tek konuda hakkını yiyemem galiba bu hayatta oda benden daha çok kilo vermemi istemesini kalk sporunu yap bundan yemen doğru olmaz o çok olmamış mı porsiyonu düşür salata bol koy tabağına :63:
Elifcim çok güzel ama ben uyuz bir tipim hiç bana göre değil kocam bana yeme dese çok güzel yerim ben hatta inadına onu bile yiyebilirim. Çünkü ben mis gibi bir boğa burcuyum 🤣🤣

Tunaydinlarrr

Menüm de sıkıntı yok eksideyim sporda da sıkıntı yok inşallah neye daraldiysan biran önce duzelir

Back