- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kaptanımmTunaydinlarrr
Sabah modum düşük uyandım. Boğazım ağrıyor keyfim yok hiç. Başka şeylerde var tabi ama hastalık daha etkili miskinligimde.
2 gündür gelip gidip okudum burayı ne okuduğumunda farkinda değilim.
Akşama menülere ve adımlara bı göz atacağım canlarım çiçeklerim eksik menusu olanlar tamamlasin
Cordelia
Pnrrr-12
bilgeyogii
E Elif Tolgasucculentaski I Ilyusa @SebastianCheesecake
erenmothers
belmayne
![]()
Geçmiş olsun canım zencefil içmeni şiddetle tavsiye ederim.. Zencefil çayı her derde devam çok çabuk iyileşirsin.Kizlar benim sesim gitti öksürmekten 3 gündür bi düzelme yok ya nezaman kendine gelir acaba cok kötü bi durum![]()
Cok gecmis olsun Rabbim şifa versin Ailene ve sana bolca sabırmerhabalar:)
ben geldim
nasılsınız?
diyete henüz hazir degilim.
kısır döngü hastalıklar.. annemin ve babamin rahatsizlığı..
iş yükü derken çok yorucu bir aydir bu ay.. Yani çok zor günlerin içindeyim.
ama yemek tadini alamiyorum hiç bişeye..
Dün iftarimi yaptım
Akşam da sporumu yaptım. Oh mis
80 den kurtulmam yakındır inşallah![]()
Bizimde azalma var böyle giderse 2 güne biter insallahBizim sadece kızarıklık olmuştu çokta için sürmedi hemen geçmişti canım
Afiyet olsun canım
Önce rakip sonra ekip olalım dedin he
Ben de bi hedef tablosu yapacağım paylaşırım canım
Yaa cok gecmis olsun kaptanim aman dikkat et kendineTunaydinlarrr
Sabah modum düşük uyandım. Boğazım ağrıyor keyfim yok hiç. Başka şeylerde var tabi ama hastalık daha etkili miskinligimde.
Akşama menülere ve adımlara bı göz atacağım canlarım çiçeklerim eksik menusu olanlar tamamlasin
Cordelia
Pnrrr-12
bilgeyogii
erenmothers
belmayne
![]()
DelisinCanım kaptanımmUcmelekannesi çok geçmiş olsun..
Sen bizim liderimiz büyük başkanımızsın senin canını sıkanın gözlerini mil çekeriz.
Eki Görüntüle 3196506
Mutlaka icecegim canim sagolGeçmiş olsun canım zencefil içmeni şiddetle tavsiye ederim.. Zencefil çayı her derde devam çok çabuk iyileşirsin.![]()
Allah şifa versin tüm hastalaraBenimle birlikte 3 kişiyiz
Biri yaşlı
Diğerinin gözünün birinde tümör varmış, çok ağrısı oluyor. Dinlenmeye geçince rahatsız etmiyorum
Oh missBiraz yürüyüp geldim dışarıda iyi geldi
bu hafta biraz iştahım açık ama frenlemeye çalışıyorum kendimi canım kaptanımTünaydın kızlarbi kaç gündür çok aktif değildim dün de kp gelecekti yemeğe modum hep düşüktü
adam hertürlü geriyo beni için huzursuz oluyor neyse bugün açlık yapmaya karar verdim biraz midem rahatlasin dün bi takım kaçamaklar yapıldı kaldığım yerden devam artı başladım haftaya ama eksiyle bitirmek için cabaliycam tabiki sizler nasılsınız kızlar @Mavikus_ hoşgeldin canım takıma @fesang @Kinoalihatun @aypare ackerman
Jasminium84 @karamelllim @Beyaz leylak @ifdiyetim @Willemijn-
çok geçmiş olsun canımKizlar benim sesim gitti öksürmekten 3 gündür bi düzelme yok ya nezaman kendine gelir acaba cok kötü bi durum![]()
Benimde eşim gece çalışıyor o ise gedince 9 gibi 1 saatlik daha spor yapıyorum geçmiş olsun iyileşince yaparsın inşallahBenimkiler uyuyor esim gece calisiyordu sabah geldi yatti oglanda öglen uykusunda bende evde biseycik yapamiyorm bi ara daliyomusm nerdeyse öksürük geldi uyuyamadimda kalktim yemeklern yanina salata vs yaptm halim yok spor icin, oturdum uyanmalarini bekliyorum.
Şöyle düşün mavi takımın sana ihtiyacı var. Kırmızı takıma yani bize haddimizi bildirmen gerekiyor. O yüzden yeme sen kötü yollara düşme kuzum..bu hafta biraz iştahım açık ama frenlemeye çalışıyorum kendimi canım kaptanım
çok geçmiş olsun canım![]()
Elifcim çok güzel ama ben uyuz bir tipim hiç bana göre değil kocam bana yeme dese çok güzel yerim ben hatta inadına onu bile yiyebilirim. Çünkü ben mis gibi bir boğa burcuyumEşimin tek konuda hakkını yiyemem galiba bu hayatta oda benden daha çok kilo vermemi istemesini kalk sporunu yap bundan yemen doğru olmaz o çok olmamış mı porsiyonu düşür salata bol koy tabağına![]()
Menüm de sıkıntı yok eksideyim sporda da sıkıntı yok inşallah neye daraldiysan biran önce duzelirTunaydinlarrr
Cordelia
Pnrrr-12
bilgeyogii
erenmothers
belmayne
![]()