Amin canım
Aminn prensesimm senin de mübarek olsunn
Yarışma 1 günlük değil miydiAdımcılar ne alemdesiniz?
Çiçeğim çok iyisinn süper adım
Sağol çiçeğim aminAminn prensesimm senin de mübarek olsunn
20.000 canımAdımcılar ne alemdesiniz?
Ben sık yaparım, oğlanlar çok sever,Ya çökertme kebabı cooook seviyorum ama yapmayı bilmiyorum keşke seninle yaşasam
Su atıcı şeyleri gündüz içsen daha iyi olur sankiKızlar maydanoz sapı kaynatıp içsem yarın oruçta zorlanirmiyim sizce?
Ah anneler. Allah saglik versin. Benim annem her dönem yanımdaydı şükür ki. Gecici olarak uzakta. Simdi kendim hallediyorum, zor olsa da.Evet ama dikkat etmeyince cogumuz hazir gidalar da yiyoruz o yüzden demek istedim canim. O dönem iyidi ya annemde gelmisti bi dönem o olunca hersey daha kolaydi
Eline saglik zipzipimUcmelekannesi
Fit mutlu anne
Kaptanlarim bildirimlerinizi özelden fotoğrafli ve tarihli olarak
Diger bildirimlerde fotograf şartı yok en gec 13.00 kadar bekliyorum
Cordelia
@Elhan
@SebastianCheesecake
fesang
@minerva1988
erenmothers
@Kinoalihatun
@Willemijn-
@60kiloyum
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@D U T
Mthn83
gezegenfeza
belmayne
@Bar_na
@sara_28
@_ASTRAL_
@ifdiyetim
@succulentaski
@Bal0ncuk
@kelebek19
Hedef65tir
@Jasminium84
@Pnrrr-12
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
@Goklerce
Beyaz leylak
@Ilazram
bilgeyogii
@Elif Tolga
Tövbe tövbe, Allah saglik versin. Ayaklan tez zamanda .Yook yatmaya geldim
Bana yerlesti işteCanım 36 yaşında bir şeyler değişiyor,eskisi gibi hızlı gitmiyor gerçi ben de gidecek gibi yiyemiyorum,şu süreçte bile fazlaca sağlıksız beslendim ve ipin ucu kacinca her şey daha zor diye başlamak istedimteşekkür ederim canım benim
Yerleşmeden halletmeye çalışayım Didim
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim kaptanım
Teşekkür ederim canımbebiş iyi hamd olsun
Benim de en büyük sınavım bu hamur işleri ve tatlılarbı orta yol bulamıyorum.hic başlamadan en iyisi başlayınca porsiyon kontrolü saglayamiyorum
Aha bu ben
Bı Konyalı gördüm sanki22 Ocak Pazar
9.30
1 yumurta
3 dlm ekmek kızarmış ekmek
13.00
1 fincan salep
16.00
2 tane kuru gevrek
Çay
19.00
5 parça etliekmek
Salata
1 bardak ayran
Su 1 buçuk litre
Zipzip-
Gel sarılıp ağlayalımBen de 36 yaşındayım canım yakında 37 olacağım
Zararın neresinden dönersek kardırAh anneler. Allah saglik versin. Benim annem her dönem yanımdaydı şükür ki. Gecici olarak uzakta. Simdi kendim hallediyorum, zor olsa da.
Eline saglik zipzipim
Tövbe tövbe, Allah saglik versin. Ayaklan tez zamanda .
Bana yerlesti iştekolay degil bas etmek. Uzun süre sebze, et, vb beslenicez, en az karbonhidratla ki, canimiz cekmesin. Ama ben deneyemem bir gün, sadece bir gün hedefimden 200-300 kalori az alsam, aksam saldiriyorum. Hele ki öbür gün, acısı fazlasiyla cikiyor. Vücutta o kadar muazzam bir mekanizma var ki, hemen o fazladan olusturdugun kalori açığını kapatmak istiyor, ama hâlledicez insaallah. 1 gün pes etmeden, her gün devamke
EvetBı Konyalı gördüm sankiafiyet olsun canim
Gel sarılıp ağlayalım37'ye 38e fit girelim
Zararın neresinden dönersek kardır
Tamam canım. teşekkür ederim. öyle yapalım o zaman. Ama bu akşam paylaşacağım inşallah adımlarımı. Kaptancığıma öyle söz verdim. Şimdi tamamlamaya çalışıyorum.Sarida adim zorunlu canim o zaman listeden çıkartalım haftaya ekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?