Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok şükür canım
Hergün kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıyorum,
Burda bişey yapmıyorlar, sadece kan sulandırıcı veriyorlar
Yarın yakın çevredeki rehabilitasyon merkezleriyle iletişime geçecekler, bakalım nerden çağıracaklar

Aynen çok doğru
Ben de omlet yiyecek olsam çeşitli peynir koyarım, daha başka şeyler de eklerim ki yumurta yok gibi olsun

tıbbi nebevide felç geçiren insanın evinde özellikle yattığı yerin altında veya üstünde güvercin beslenmesi tavsiyesi var. ayrıca bol bol çam fıstığı tavsiye ediliyor. bence dene. Rabbim tez zamanda Şafi ismiyle şifa versin

Çarpılar sanırım iyi bir şey değil ve bizim grup fazla çarpılı KIRMIZI TAKIM aaaa diyorum AAA inanmıyorum diyorum şok oluyorumm nasıl olabilir kaptanım Ucmelekannesi biz niye çarpıldık??

Ayrıca Zipzip- kaptanım ellerine sağlık

Yook yatmaya geldim
gezegenfeza oğlaklar satürnün çocukları çok olgun oluyorlar acıya dayanıklı. Mükâfatlarıda güzel geliyor ama inanıyorum sen de mükafatını çok güzel alacaksın. 16 mayıs boğaya jüpiter geçer sen de sürprizlerini bekle inşallah şifan çok çabuk gelecektir eminim ben. Senin oğlaktaki güneşin boğadaki jüpiterle üçgen açıya girdiğinde sen maraton koşuyor bile olabilirsin bence Allah'tan bunu diliyorumm gezegenimm.

22 Ocak Pazar Menü Bildiri
Öğle
2 haşlama yumurta
2 parça peynir (köy peyniri)
7-8 zeytin
3 çeri domates
2 büyük bardak yeşil çay

10 adet çiğ badem
4 ceviz
1 bardak kefir
4 adet eti form bisküvi

Akşam
3 minik but haşlama (baget- tavuk)
1 kase marul-havuç salata
3 yemek kaşık domatesli bulgur pilavı

Spor: 10283 adım
Kaptanlarım: Zipzip- Ucmelekannesi Cordelia

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-01-22 at 20.20.11.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 40
Canım nasıl tatlı bir şey istiyor 21 gün şekersiz hayat sonra istemez vücut diyene sevgiler saygılar hürmetler sunarım
Ben iki kez 21 gun yaptim sanki şekerden tamamen kurtulacamışiz gibi anlatiyorlar ana olmuyor hatta birini babamla birlikte yaptık o da tatli canavari bir sure sonra eski bagimli halimize döndük . evet sonunda tatlı eşiğim düşmüştü ama canim tatli yine istiyordu mesela paket biskûvilerden oturup 1 paket cayla yerken 1 tanesini zor bitirmistim aşiri tstli geliyirdu recel bal yiyemitordum ama aksam olunca gozum tatli arıyordu kücük küçuk yemeler o eṣiği yükseltti maalesef ve kesinlikle 21 yetmiyor bence en az 40 olmali üçüncüye de baslamistim 2 hafta önce biraktim olmuyor önce kil9 vereyim dedim

Kilo gider canım sen yeter ki başla ve vazgeçme
Tabi daha yeni doğum yaptın çok zorlama kendini
Canım 36 yaşında bir şeyler değişiyor,eskisi gibi hızlı gitmiyor gerçi ben de gidecek gibi yiyemiyorum,şu süreçte bile fazlaca sağlıksız beslendim ve ipin ucu kacinca her şey daha zor diye başlamak istedim teşekkür ederim canım benim
Dogum kilolarimla 1 seneden fazla gezdim. Hayatta diyet yapmadim. Bosver. Hâlden dusersin.
Yerleşmeden halletmeye çalışayım Didim
Hayırlı olsun canım.
Teşekkür ederim canım
Başlangıcın hayırlı olsun canim

Mutlu pazarlar canim
Teşekkür ederim kaptanım
Hoşgeldin canımbebiş nasıl

Başlangıcın hayırlı olsun canım sağlıkla gitsin inşallah tüm fazlalıklar
Teşekkür ederim canım bebiş iyi hamd olsun
Benim de en büyük sınavım bu hamur işleri ve tatlılarbı orta yol bulamıyorum.hic başlamadan en iyisi başlayınca porsiyon kontrolü saglayamiyorum
iyilik canım biraz yürüyüşe çıkacağım şimdi. Sen nasılsın canım?? Herkes sporda herhalde

Eki Görüntüle 3195563
Aha bu ben

Diyelimki peynirli omlet yapmadik ama diyet tabagimizda haşlanmis yumurtanin yaninda peynir var . Ayni sey oluyor degil mi ? Yani sofrada tek çeşit protein mi olmali ? Benim için uygulamasi çok zor bi sistem çünkü yumurtayi peynirin hatırına yiyorum(sahanda) peynir yumurta kadar zengin bir protein kaynagi degil tok tutmuyor sadece peynir de yiyemem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…