- 18 Mart 2018
- 30.773
- 122.391
- 598
- 35
Fıstık kolaytıbbi nebevide felç geçiren insanın evinde özellikle yattığı yerin altında veya üstünde güvercin beslenmesi tavsiyesi var. ayrıca bol bol çam fıstığı tavsiye ediliyor. bence dene. Rabbim tez zamanda Şafi ismiyle şifa versin
Ağzından bal damlıyorgezegenfeza oğlaklar satürnün çocukları çok olgun oluyorlar acıya dayanıklı. Mükâfatlarıda güzel geliyor ama inanıyorum sen de mükafatını çok güzel alacaksın. 16 mayıs boğaya jüpiter geçer sen de sürprizlerini bekle inşallah şifan çok çabuk gelecektir eminim ben. Senin oğlaktaki güneşin boğadaki jüpiterle üçgen açıya girdiğinde sen maraton koşuyor bile olabilirsin bence Allah'tan bunu diliyorumm gezegenimm.
Dün odamdan dışarı çıkınca internet bağlantısı kesildi, 3 hemşire ve ben tekrar bağlayamadık taki oğlum gelene kadar, sonra misafir ağırladım, sonra arayanlara dönüş yaptım, ancak geldimPazar günü grup kepenk kapatıyor galiba yaa dükkan kapalıherkes nerede?
Peynir, zeytin, ceviz, salata malzemesi gayette doyarız aslında, bizim gözümüz açDiyelimki peynirli omlet yapmadik ama diyet tabagimizda haşlanmis yumurtanin yaninda peynir var . Ayni sey oluyor degil mi ? Yani sofrada tek çeşit protein mi olmali ? Benim için uygulamasi çok zor bi sistem çünkü yumurtayi peynirin hatırına yiyorum(sahanda)peynir yumurta kadar zengin bir protein kaynagi degil tok tutmuyor sadece peynir de yiyemem .
evet canım aynı anda sofrada 2 ya da daha fazla protein çeşidi olmayacak. ben de kahvaltıda illa peynir yerim.Diyelimki peynirli omlet yapmadik ama diyet tabagimizda haşlanmis yumurtanin yaninda peynir var . Ayni sey oluyor degil mi ? Yani sofrada tek çeşit protein mi olmali ? Benim için uygulamasi çok zor bi sistem çünkü yumurtayi peynirin hatırına yiyorum(sahanda)peynir yumurta kadar zengin bir protein kaynagi degil tok tutmuyor sadece peynir de yiyemem .
evet bu şekilde de olabilir tabi. valla zaten ağzımıza sahip çıkamadığımızdan kilo veremiyoruzPeynir, zeytin, ceviz, salata malzemesi gayette doyarız aslında, bizim gözümüz aç
Yumurta, zeytin, kuruyemiş, salata malzemesi
Bu da başka bir örnek
Yaaaa yumurtanın yanında bı peynirim var onu da elimden almayın acıyın banaevet canım aynı anda sofrada 2 ya da daha fazla protein çeşidi olmayacak. ben de kahvaltıda illa peynir yerim.
Hele bakın benim menüyü yazıyım sizeevet canım aynı anda sofrada 2 ya da daha fazla protein çeşidi olmayacak. ben de kahvaltıda illa peynir yerim.
Ye kuzum, şifa olsunYaaaa yumurtanın yanında bı peynirim var onu da elimden almayın acıyın bana
Ben de 36 yaşındayım canım yakında 37 olacağımCanım 36 yaşında bir şeyler değişiyor,eskisi gibi hızlı gitmiyor gerçi ben de gidecek gibi yiyemiyorum,şu süreçte bile fazlaca sağlıksız beslendim ve ipin ucu kacinca her şey daha zor diye başlamak istedimteşekkür ederim canım benim
Yerleşmeden halletmeye çalışayım Didim
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim kaptanım
Teşekkür ederim canımbebiş iyi hamd olsun
Benim de en büyük sınavım bu hamur işleri ve tatlılarbı orta yol bulamıyorum.hic başlamadan en iyisi başlayınca porsiyon kontrolü saglayamiyorum
Aha bu ben
Haklısın canimmm bende menülerimi tamamladım şimdiÇarpılar sanırım iyi bir şey değil ve bizim grup fazla çarpılı KIRMIZI TAKIM aaaa diyorum AAA inanmıyorum diyorum şok oluyorumm nasıl olabilir kaptanımUcmelekannesi biz niye çarpıldık??
AyrıcaZipzip- kaptanım ellerine sağlık
Ya çökertme kebabı cooook seviyorum ama yapmayı bilmiyorum keşke seninle yaşasamEt yemeğin içinde olursa tek çeşit oluyor, yemeğin haricinde yarılıp yenirse 2 çeşit oluyor
Örnek veriyorum
Etli yeşil fasülye, pilav, salata 3 çeşit oldu
Fasülye, pilav, et, salata 4 çeşit oldu
Et yendiği zaman yoğurt yenmemeli, hazmı zorlaştırıyor
En sakıncalı yemekler, iskender ve mantı kabul ediliyor, mesela ben çökertme kebabı çok yapıyorum, aslında çok sakıncalı
Hele bakın benim menüyü yazıyım size
Kahvaltı 7/8 arası gelir
1 dilim siyah ekmek
1 porsiyonluk krem peynir
1 porsiyonluk sürme peynir
1 dilim kaşar peynir
1 porsiyonluk şekerlemiş bal
Hepsini ekmeğe sürüp en üste kaşarı koyup yiyorum
1 fincan kahve
Bugün kahvaltıya ek 1 haşlanmış yumurta geldi, sarısını yedim
1 meyvalı yoğurt geldi yemedim
Öğlen 12 civarı
Sebzeli makarna yada
Soslu haşlama sebze yada
Sebzeli lazanya yada
Sebzeli gnochi
Salata
Akşam 5 civarı
Kahvaltının aynısı
- 3 cerry domates
- salata benzeri bişey
Bakın ne kadar peynir yiyorum
Arada meyve geliyor, şimdiye kadar 1 tane muz yedim, gerisini yolladım
21 Ocak cumartesi
12.30
1 yumurta
3 dlm.peynir
6 zeytin
Marul maydonoz
Domates
15.00
1 portakal
3 ksk yoğurt
17.00
1 tane çikolatalı gofret
1 bardak süt
19.00
1 tabak kabak
1 kepçe şehriye çorbası
Salata
3 ksk yoğurt
Su 2litre
Zipzip-
Afiyetler olsun kızlar22 Ocak Pazar
9.30
1 yumurta
3 dlm ekmek kızarmış ekmek
13.00
1 fincan salep
16.00
2 tane kuru gevrek
Çay
19.00
5 parça etliekmek
Salata
1 bardak ayran
Su 1 buçuk litre
Zipzip-
Çok yapıyor canım çokAfiyet olsun canim. İns toparlarsin hemen
Genel olarak öyle diyorlar canim. Uyabilseknne güzel olur
Afiyet olsun canim hafif güzel menü. Çiğ köfte kaç sıkım yapiyor canim grla söyleyince bilemedim ama
21 Ocak cumartesi
12.30
1 yumurta
3 dlm.peynir
6 zeytin
Marul maydonoz
Domates
15.00
1 portakal
3 ksk yoğurt
17.00
1 tane çikolatalı gofret
1 bardak süt
19.00
1 tabak kabak
1 kepçe şehriye çorbası
Salata
3 ksk yoğurt
Su 2litre
Zipzip-
22 Ocak Pazar
9.30
1 yumurta
3 dlm ekmek kızarmış ekmek
13.00
1 fincan salep
16.00
2 tane kuru gevrek
Çay
19.00
5 parça etliekmek
Salata
1 bardak ayran
Su 1 buçuk litre
Zipzip-
Afiyet olsunn kaptanımm kırmızı grubun gururu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?