• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

images.jpeg

3aylarimiz mübarek olsun inşallah ❤️
Rabbim Ramazana ulaşmayı nasip etsin amin

Evet ama dikkat etmeyince cogumuz hazir gidalar da yiyoruz o yüzden demek istedim canim. O dönem iyidi ya annemde gelmisti bi dönem o olunca hersey daha kolaydi 😔
Ah anneler. Allah saglik versin. Benim annem her dönem yanımdaydı şükür ki. Gecici olarak uzakta. Simdi kendim hallediyorum, zor olsa da.
Eline saglik zipzipim
Yook yatmaya geldim 🤣🤣
Tövbe tövbe, Allah saglik versin. Ayaklan tez zamanda .
Canım 36 yaşında bir şeyler değişiyor,eskisi gibi hızlı gitmiyor gerçi ben de gidecek gibi yiyemiyorum,şu süreçte bile fazlaca sağlıksız beslendim ve ipin ucu kacinca her şey daha zor diye başlamak istedim☺️ teşekkür ederim canım benim🥰🥰

Yerleşmeden halletmeye çalışayım Didim🤭

Teşekkür ederim canım 🤗

Teşekkür ederim kaptanım🥰

Teşekkür ederim canım 🤗 bebiş iyi hamd olsun🥰

Benim de en büyük sınavım bu hamur işleri ve tatlılar🥺bı orta yol bulamıyorum.hic başlamadan en iyisi başlayınca porsiyon kontrolü saglayamiyorum

Aha bu ben🤭😅
Bana yerlesti işte 🤭 kolay degil bas etmek. Uzun süre sebze, et, vb beslenicez, en az karbonhidratla ki, canimiz cekmesin. Ama ben deneyemem😂 bir gün, sadece bir gün hedefimden 200-300 kalori az alsam, aksam saldiriyorum. Hele ki öbür gün, acısı fazlasiyla cikiyor. Vücutta o kadar muazzam bir mekanizma var ki, hemen o fazladan olusturdugun kalori açığını kapatmak istiyor, ama hâlledicez insaallah. 1 gün pes etmeden, her gün devamke :rapci::rapci:

22 Ocak Pazar
9.30
1 yumurta
3 dlm ekmek kızarmış ekmek

13.00
1 fincan salep

16.00
2 tane kuru gevrek
Çay

19.00
5 parça etliekmek
Salata
1 bardak ayran

Su 1 buçuk litre

Zipzip- Zipzip-
Bı Konyalı gördüm sanki😍afiyet olsun canim
Ben de 36 yaşındayım canım yakında 37 olacağım 😌
Gel sarılıp ağlayalım😩 37'ye 38e fit girelim 😍❤️
Ah anneler. Allah saglik versin. Benim annem her dönem yanımdaydı şükür ki. Gecici olarak uzakta. Simdi kendim hallediyorum, zor olsa da.

Eline saglik zipzipim

Tövbe tövbe, Allah saglik versin. Ayaklan tez zamanda .

Bana yerlesti işte 🤭 kolay degil bas etmek. Uzun süre sebze, et, vb beslenicez, en az karbonhidratla ki, canimiz cekmesin. Ama ben deneyemem😂 bir gün, sadece bir gün hedefimden 200-300 kalori az alsam, aksam saldiriyorum. Hele ki öbür gün, acısı fazlasiyla cikiyor. Vücutta o kadar muazzam bir mekanizma var ki, hemen o fazladan olusturdugun kalori açığını kapatmak istiyor, ama hâlledicez insaallah. 1 gün pes etmeden, her gün devamke :rapci::rapci:
Zararın neresinden dönersek kardır❤️

Back
X