- 18 Mart 2018
- 30.773
- 122.389
- 598
- 35
Nasıl bişey direnç lastiğiCanım ne bileyim firlayiverdim, dedim bari boşa gitmesin hareket berekettir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bişey direnç lastiğiCanım ne bileyim firlayiverdim, dedim bari boşa gitmesin hareket berekettir![]()
canım mesaj yazmıştım bugün ama görmedin sanırım. nasıl oldun?Nasıl bişey direnç lastiği
Hmm gördüm sağolCanım ona benziyor, ben kalçanın az aşağısına takıp öyle yürüdüm biraz zorluyor işte
Bu canım. Ben kalçanın altına geçirdim yürürken biraz zorluyorNasıl bişey direnç lastiği
Geçmişten geliyordumcanım mesaj yazmıştım bugün ama görmedin sanırım. nasıl oldun?
İşte canın istemiyor, beynin ve nefsin istiyor.Canım nasıl tatlı bir şey istiyor 21 gün şekersiz hayat sonra istemez vücut diyene sevgiler saygılar hürmetler sunarım![]()
Çok şükür canımgezegenfeza nasıl oldun canım?
Bu sabah oda arkadaşım odanın tülünü bi açtı, kar yağmış, 1 saat sürmedi kahveli kahvaltım geldi, görünce sabaha gittimçok hoş bir ortam değil mi![]()
Kahvaltı ve akşam aynı geliyorakşama ne yemek var kızlar?
bizde kıymalı kabak yemeği, ev yoğurdu, özel unlu (dinkel+karabuğday) çekirdekli ekmek
bugün hafif olsun dedik.
Aynen çok doğruevet bir öğünde protein tek çeşit yenmeliymiş. mesela peynirli omlet de sakıncalıymış. ben mesela tavukla kırmızı eti bir arada yemem. köftenin ya da etin yanında mümkün olduğu olduğunca yoğurt, ayran vs tüketmem. ama nadir olarak az olabiliyor. ama peynirli omlet yiyorum.
velhasıl dikkat etmek gerekli. ibni sinanın en önem verdiği şeyler; hazım ve bağırsak düzeniymiş. her hastalığın başı diyormuş yanlış hatırlamıyorsam. valla çok doğru.
tıbbi nebevide felç geçiren insanın evinde özellikle yattığı yerin altında veya üstünde güvercin beslenmesi tavsiyesi var. ayrıca bol bol çam fıstığı tavsiye ediliyor. bence dene. Rabbim tez zamanda Şafi ismiyle şifa versinÇok şükür canım
Hergün kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıyorum,
Burda bişey yapmıyorlar, sadece kan sulandırıcı veriyorlar
Yarın yakın çevredeki rehabilitasyon merkezleriyle iletişime geçecekler, bakalım nerden çağıracaklar
Çarpılar sanırım iyi bir şey değil ve bizim grup fazla çarpılı KIRMIZI TAKIM aaaa diyorum AAA inanmıyorum diyorum şok oluyorumm nasıl olabilir kaptanım20 -26 Ocak Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 61.Etap Kırmızı Takım Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Ucmelekannesi
Kırmızı Kaptan 83.05 ✖ bilgeyogii
Kırmızı 87.0 @Pnrrr-12 Kırmızı 77.05 Cordelia
Kırmızı 80.45 @Mavikus_ Kırmızı 73.4 ✖ @succulentaski Kırmızı 60.5 ✖ ✖ @SebastianCheesecake Kırmızı-Sarı 75.4 @erenmothers Kırmızı-Sarı 61.9 @belmayne Kırmızı-Sarı 71.8 Mavi Takım @Fit mutlu anne Mavi Kaptan 73.4 ✖ @Jasminium84 Mavi 65.95 @karamelllim Mavi 79.6 @Kinoalihatun Mavi 81.45 Beyaz leylak
Mavi 77.5 @Elif Tolga Mavi 75.8 @aypare ackerman Mavi 60.1 fesang
Mavi-Sarı @ifdiyetim Mavi-Sarı 77.8 @Willemijn- Mavi-Sarı 61.9 Yeşil Takım @sara_28 Yeşil 95.2 @Ilazram Yeşil 78.5 @Mthn83 60kiloyum
Yook yatmaya geldim![]()
Ben iki kez 21 gun yaptim sanki şekerden tamamen kurtulacamışiz gibi anlatiyorlar ana olmuyor hatta birini babamla birlikte yaptık o da tatli canavari bir sure sonra eski bagimli halimize döndük . evet sonunda tatlı eşiğim düşmüştü ama canim tatli yine istiyordu mesela paket biskûvilerden oturup 1 paket cayla yerken 1 tanesini zor bitirmistim aşiri tstli geliyirdu recel bal yiyemitordum ama aksam olunca gozum tatli arıyordu kücük küçuk yemeler o eṣiği yükseltti maalesef ve kesinlikle 21 yetmiyor bence en az 40 olmaliCanım nasıl tatlı bir şey istiyor 21 gün şekersiz hayat sonra istemez vücut diyene sevgiler saygılar hürmetler sunarım![]()
Canım 36 yaşında bir şeyler değişiyor,eskisi gibi hızlı gitmiyor gerçi ben de gidecek gibi yiyemiyorum,şu süreçte bile fazlaca sağlıksız beslendim ve ipin ucu kacinca her şey daha zor diye başlamak istedimKilo gider canım sen yeter ki başla ve vazgeçme
Tabi daha yeni doğum yaptın çok zorlama kendini
Yerleşmeden halletmeye çalışayım DidimDogum kilolarimla 1 seneden fazla gezdim. Hayatta diyet yapmadim. Bosver. Hâlden dusersin.
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım.![]()
Teşekkür ederim kaptanımBaşlangıcın hayırlı olsun canim
Mutlu pazarlar canim![]()
Teşekkür ederim canımHoşgeldin canımbebiş nasıl
Başlangıcın hayırlı olsun canımsağlıkla gitsin inşallah tüm fazlalıklar
![]()
Benim de en büyük sınavım bu hamur işleri ve tatlılarGereksiz seker almamayi yillardir basaramadiysam, emzirirken hic basaramam ben :)
Ben kendimden ornek veriyim, emzirirken, yorgun dustum.Karnim acayip aç. Evde et, sebze yok. O an bekleyecek sabrim da yok, diyet icin apac karnima salata yiyemem ki mesela. Dusunsene suan emzirmemis halimize ragmen harap dusup, hatta kilo bİle veremiyoruz bir cogumuz. Dengeli beslenmeyi bir de emzirirken yapmaya calistigimizi dusunsene.
İste emzirirken daha cok yoruluyosun, her zaman et, sebze denk gelmeyince de zor olur diye dusundum ama haklisin dengeli beslenmeyi basarirsak olabilirbir basarabilsek harika olacak dostum
![]()
Aha bu beniyilik canım biraz yürüyüşe çıkacağım şimdi. Sen nasılsın canım?? Herkes sporda herhalde
Eki Görüntüle 3195563
Bu beenniyilik canım biraz yürüyüşe çıkacağım şimdi. Sen nasılsın canım?? Herkes sporda herhalde
Eki Görüntüle 3195563
Diyelimki peynirli omlet yapmadik ama diyet tabagimizda haşlanmis yumurtanin yaninda peynir var . Ayni sey oluyor degil mi ? Yani sofrada tek çeşit protein mi olmali ? Benim için uygulamasi çok zor bi sistem çünkü yumurtayi peynirin hatırına yiyorum(sahanda)evet bir öğünde protein tek çeşit yenmeliymiş. mesela peynirli omlet de sakıncalıymış. ben mesela tavukla kırmızı eti bir arada yemem. köftenin ya da etin yanında mümkün olduğu olduğunca yoğurt, ayran vs tüketmem. ama nadir olarak az olabiliyor. ama peynirli omlet yiyorum.
velhasıl dikkat etmek gerekli. ibni sinanın en önem verdiği şeyler; hazım ve bağırsak düzeniymiş. her hastalığın başı diyormuş yanlış hatırlamıyorsam. valla çok doğru.