Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

sabah peynirli omlet, peynir, zeytin, petek bal, biber sos, söğüş salata, 1 dilim kızarmış pide yedim.
öğlen 1 kupa tarhana çorbası, 1 unsuz şekersiz küçük kurabiye
az sonra da akşam yemeği yiyeceğim. 2 köfte, 3 minnak etsiz biber dolması ve cibes salatası olacak.
gece şeker düşerse ev yoğurdu ve az tarçınlı muz olabilir.

Çalışıyorum başka yemek bulma imkanım yok burada uzak bi yerdeyim ondan

Konu meyve
Meyve karbonhidrattir meyve şekerdir diyet yaparken sağlıklı beslenirken korumada farketmez saat 16:00 sonra tuketilmez saat 16 sonrası tuketteginiz her meyve göbek yağına dönüşür.meyve kilo verme hızını yavaşlatır.
Meyve illa tuketilecekse sabah saatleri öğle saatlerinde ve yanında mutlaka yoğurt hatta tarçınlı yoğurt ile tüketilmedir ki şekeriniz bir anda yukselmesin açlık ve şeker ile bogusmayiniz
Türkiye'de ki diyetisyenler ne kadar araya meyve eklese de yurtdışında kilo verecek diyet yapacak kişilerinin menulerine asla meyve eklenmez. Umarım faydalı olmuştur menüleri etiketleyip yazınca yanlış anlaşılmalar oluyor bu yüzden genel bilgi olsun hepimize

Prensesim çok güzel bilgiler

ümit aktaş, ayça kaya, ayşegül çoruh vs videoları ile yabancı kanallardan şekersiz, glutensiz yiyecek tarifleri izliyorum bugün. hormonlar tepetaklak olmuş. moralim çok bozuk
Dr.Yavuz Yörükoğlu var tavsiye ederim. Kardiyolog . Kitabini da okudum videolarini da izliyorum beslenme işini zorlaştirmayan fitratimiza uygun tavsiyeler veriyor.Haklusiniz ozellikle şeker ile ilgili videolar izleyince canim sıkılıyirdu ama vücudumuz çok güzel yaratilmis hemen toparlayip kendini tamir ediyor .Inşallah saglikli kiloya gekecez

21 Ocak Cumartesi
Öğle
2 yumurta haşlama
2 parça peynir
7-8 zeytin
3 adet çeri domates

1 adet elma
1 bardak kefir
4 ceviz

Akşam
Bulgurlu ıspanak yemeği
Yanında 1 kase yoğurt

Spor: 11535 adım
Dünden çok yorulmuşum hakikaten çok zorlamak istemedim benden bu kadar kız kardeşler. Hepinizi çok tebrik ederim şimdiden azminiz için eğlence çıktı bana da sayenizde
Zipzip- kaptanim veee kirmizi takimimin biricik kaptani Ucmelekannesi ❤❤
Bugün bilgisayardan giremedim ayrıca misafir telaşı vardı o yüzden geçmişe çok takılamadim yarın telafi ederim artik. Hepinize afiyet olsun kızlar.

Eklentiler

• 1000019015.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 28
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…