Çalışıyorum başka yemek bulma imkanım yok burada uzak bi yerdeyim ondanBaştan bı üzüldüm ama toparladım sonrakazanacağız canim
Sağol tatlım
Supersin beeee kaptanini yanlız bırakmazmisssmutlaka bizim takımdan biri kazanacak bu adım yarısını
Sağol canım
Geçmiş olsun canım.
Canım gelebildigin kadar senin motivasyonun için güzel olur gelmen tabi
Menü ve spor paylasimini mutlaka yap canim
Dediğin gibi olmamış canim menün . Cuma günü kaçamak olmuş diyelim bugün toparlarsinn sen
Tereyağ göze batmıyor canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim. Bezelye ve makarnayi aynı anda tuketmeseymissin sanki bilemedim canim. Afiyet olsun
Amannnn amannn adımlara bakkkk
Gecmis olsun canimÇok geçmiş olsun canım ben de biraz rahatsızım grip oldum galiba
Ben henüz çıkamadım
Prensesim çok güzel bilgilerSelamlar bugün Ayça Kaya videoları izledim. Beni etkileyen bir nokta şu
Protein yemeği yanına salata
Sebze yemeği yanına yoğurt
2 protein bir arada olunca olmuyormuş.
Bide evlerinde tek tip yemek pişirmiş. Etli yeşil fasulye pismez bizde dedi. Et et olarak fasulye fasulye olarak yenir karışmaz dedi
Dr.Yavuz Yörükoğlu var tavsiye ederim. Kardiyolog . Kitabini da okudum videolarini da izliyorum beslenme işini zorlaştirmayan fitratimiza uygun tavsiyeler veriyor.Haklusiniz ozellikle şeker ile ilgili videolar izleyince canim sıkılıyirdu ama vücudumuz çok güzel yaratilmis hemen toparlayip kendini tamir ediyor .Inşallah saglikli kiloya gekecezümit aktaş, ayça kaya, ayşegül çoruh vs videoları ile yabancı kanallardan şekersiz, glutensiz yiyecek tarifleri izliyorum bugün. hormonlar tepetaklak olmuş. moralim çok bozuk
Teşekkür ederim canım benimGecmis olsun canimfesang ❤
Selam canim .
İyilik ne olsun koşuşturmaca
Sen nasilsin
Sağolun canlarımSağol kuzum sen nasılsın
Bacak kaslarım pert. yarın nasıl kalkarım bilmiyorum sen nasılsın canımKızlar selam bugün sabah 9dan beri dışarıdayım
Hala da yemek yiyemedim
Uğrayamadım da buraya
Umarım hepiniz iyisinizdir
Sen yorulmadin mi canimDerin bir sessizlik var.herkes ya yoruldu ya son adımları tamamlıyor.
Geçmiş olsun canımBugün ki menüm
Sabah aç karna 1 bardak yeşil çay
Saat 13.30 da 2 yumurtayla 1 soğanla zeytin yağı ile tavada yaptım.
Trabzon hurması 1 tatlı kaşığı tahin 2 ceviz
Arada yeşil çay
Akşam 18 de 1 porsiyon patlıcan yemeği bol yoğurt 2 yk yoğurt
Su alimim çok değil 1.5 lt yi geçti. Adım 10 bin olmaz bugün yine kemiklerim sızlıyor nasıl bir hastalık ya
En az senin kadarSen yorulmadin mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?