Selam canimKızlar selam bugün sabah 9dan beri dışarıdayım
Hala da yemek yiyemedim
Uğrayamadım da buraya
Umarım hepiniz iyisinizdir
Gecmis olsun fesangimÇok geçmiş olsun canım ben de biraz rahatsızım grip oldum galiba
Henüz değil 17000 canim20 bin üstüne çıkan var mı @KinoalihatunUcmelekannesi @Fit mutlu anne @siskopat Cordelia fesang unuttum varsa affola
Sağol kuzum sen nasılsınKızlar selam bugün sabah 9dan beri dışarıdayım
Hala da yemek yiyemedim
Uğrayamadım da buraya
Umarım hepiniz iyisinizdir
Cordis haftaya hızlı basladiHenüz değil 17000 canim
Olsun ara ara gelip bakıyorum, belki denk getiririmOnun için daha var kuzum.
Sagol kaptanim
Günaydın kaptanim
Tunaydin canim geçmiş olsun
Amin canim sagolÖksürük inatçı oluyor gerçekten rabbim şifa versin
Biliyorum canim benim
Çok abartma canim cumaya toparlaması kolay olsun
Selam canim
Akşama bakacagiz
Yaa cok gecmis olsun dikkat et ilerlemez insallahÇok geçmiş olsun canım ben de biraz rahatsızım grip oldum galiba
Ben henüz çıkamadım
Ohh afiyet olsun kaptanimAkşama kabak yemeği yapıyorum yanına şehriye çorbası salata missss
Siz neler yiyeceksiniz ballarım kaymaklarim
KİRMİZİ GÜLLERİM
Cordelia Pnrrr-12 @siskopat @Mavikus_ @succulentaski @Ilazram @SebastianCheesecake @erenmothers @belmayne
Herkes başka bir şey söylüyor ya..Selamlar bugün Ayça Kaya videoları izledim. Beni etkileyen bir nokta şu
Protein yemeği yanına salata
Sebze yemeği yanına yoğurt
2 protein bir arada olunca olmuyormuş.
Bide evlerinde tek tip yemek pişirmiş. Etli yeşil fasulye pismez bizde dedi. Et et olarak fasulye fasulye olarak yenir karışmaz dedi
Bu kadin dahiliye doktoru. Ben diyet listelerine karşıyım devam ettirilebilir olmalı diyor. Sayarak beslenmeyi destekliyorHerkes başka bir şey söylüyor ya..
Anladım canım dene bakalımBu kadin dahiliye doktoru. Ben diyet listelerine karşıyım devam ettirilebilir olmalı diyor. Sayarak beslenmeyi destekliyor
Afiyet olsun canim. İns toparlarsin hemenOhh afiyet olsun kaptanim
Benim menüde tavuksuyu corbasi vardi öglende biraz bisiler yedm diye aksami hafif tuttum zaten cok ac da degilim istah da gitti
Genel olarak öyle diyorlar canim. Uyabilseknne güzel olurSelamlar bugün Ayça Kaya videoları izledim. Beni etkileyen bir nokta şu
Bide evlerinde tek tip yemek pişirmiş. Etli yeşil fasulye pismez bizde dedi. Et et olarak fasulye fasulye olarak yenir karışmaz dedi
Afiyet olsun canim hafif güzel menü. Çiğ köfte kaç sıkım yapiyor canim grla söyleyince bilemedim amaSabah 12.00
2 yumurtadan omlet
2 avuç fındık
Akşam 17.30
300 gram çiğ köfte yeşillik ile yedim.
Spor yükleniyor
Zipzip- Ucmelekannesi
aslında bu şekil beslenme gerçekten vücudu hiç yormuyor. sade beslenme şekli. karışık beslenme (bizim beslenme şeklimiz) hem kilo yapıyor hem de hastalıklara yol açıyor. gerçi etli yeşil fasulye sade yenebilir.Selamlar bugün Ayça Kaya videoları izledim. Beni etkileyen bir nokta şu
afiyet olsun canım. geçmiş olsunBugün ki menüm
Sabah aç karna 1 bardak yeşil çay
Saat 13.30 da 2 yumurtayla 1 soğanla zeytin yağı ile tavada yaptım.
Trabzon hurması 1 tatlı kaşığı tahin 2 ceviz
Arada yeşil çay
Akşam 18 de 1 porsiyon patlıcan yemeği bol yoğurt 2 yk yoğurt
Su alimim çok değil 1.5 lt yi geçti. Adım 10 bin olmaz bugün yine kemiklerim sızlıyor nasıl bir hastalık ya
Sağol canımafiyet olsun canım. geçmiş olsun
Bol yoğurt değil bol salataBugün ki menüm
Sabah aç karna 1 bardak yeşil çay
Saat 13.30 da 2 yumurtayla 1 soğanla zeytin yağı ile tavada yaptım.
Trabzon hurması 1 tatlı kaşığı tahin 2 ceviz
Arada yeşil çay
Akşam 18 de 1 porsiyon patlıcan yemeği bol yoğurt 2 yk yoğurt
Su alimim çok değil 1.5 lt yi geçti. Adım 10 bin olmaz bugün yine kemiklerim sızlıyor nasıl bir hastalık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?