• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

sabah peynirli omlet, peynir, zeytin, petek bal, biber sos, söğüş salata, 1 dilim kızarmış pide yedim.
öğlen 1 kupa tarhana çorbası, 1 unsuz şekersiz küçük kurabiye
az sonra da akşam yemeği yiyeceğim. 2 köfte, 3 minnak etsiz biber dolması ve cibes salatası olacak.
gece şeker düşerse ev yoğurdu ve az tarçınlı muz olabilir.

Baştan bı üzüldüm ama toparladım sonra🥰🥰 kazanacağız canim 🥰

Sağol tatlım😘

Supersin beeee kaptanini yanlız bırakmazmisss🥰🥰🥰 mutlaka bizim takımdan biri kazanacak bu adım yarısını💃💃

Sağol canım 🥰

Geçmiş olsun canım.
Canım gelebildigin kadar senin motivasyonun için güzel olur gelmen tabi

Menü ve spor paylasimini mutlaka yap canim😘

Dediğin gibi olmamış canim menün . Cuma günü kaçamak olmuş diyelim bugün toparlarsinn sen👍😘

Tereyağ göze batmıyor canim afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun canim. Bezelye ve makarnayi aynı anda tuketmeseymissin sanki bilemedim canim. Afiyet olsun 🥰

Amannnn amannn adımlara bakkkk 👏👏👏👏
Çalışıyorum başka yemek bulma imkanım yok burada uzak bi yerdeyim ondan 🙂

Konu meyve
Meyve karbonhidrattir meyve şekerdir diyet yaparken sağlıklı beslenirken korumada farketmez saat 16:00 sonra tuketilmez saat 16 sonrası tuketteginiz her meyve göbek yağına dönüşür.meyve kilo verme hızını yavaşlatır.
Meyve illa tuketilecekse sabah saatleri öğle saatlerinde ve yanında mutlaka yoğurt hatta tarçınlı yoğurt ile tüketilmedir ki şekeriniz bir anda yukselmesin açlık ve şeker ile bogusmayiniz
Türkiye'de ki diyetisyenler ne kadar araya meyve eklese de yurtdışında kilo verecek diyet yapacak kişilerinin menulerine asla meyve eklenmez. Umarım faydalı olmuştur menüleri etiketleyip yazınca yanlış anlaşılmalar oluyor bu yüzden genel bilgi olsun hepimize💙

Selamlar bugün Ayça Kaya videoları izledim. Beni etkileyen bir nokta şu
Protein yemeği yanına salata
Sebze yemeği yanına yoğurt
2 protein bir arada olunca olmuyormuş.
Bide evlerinde tek tip yemek pişirmiş. Etli yeşil fasulye pismez bizde dedi. Et et olarak fasulye fasulye olarak yenir karışmaz dedi
Prensesim çok güzel bilgiler 😍😍

ümit aktaş, ayça kaya, ayşegül çoruh vs videoları ile yabancı kanallardan şekersiz, glutensiz yiyecek tarifleri izliyorum bugün. hormonlar tepetaklak olmuş. moralim çok bozuk :KK43:
Dr.Yavuz Yörükoğlu var tavsiye ederim. Kardiyolog . Kitabini da okudum videolarini da izliyorum beslenme işini zorlaştirmayan fitratimiza uygun tavsiyeler veriyor.Haklusiniz ozellikle şeker ile ilgili videolar izleyince canim sıkılıyirdu ama vücudumuz çok güzel yaratilmis hemen toparlayip kendini tamir ediyor .Inşallah saglikli kiloya gekecez:KK55:

21 Ocak Cumartesi
Öğle
2 yumurta haşlama
2 parça peynir
7-8 zeytin
3 adet çeri domates

1 adet elma
1 bardak kefir
4 ceviz

Akşam
Bulgurlu ıspanak yemeği
Yanında 1 kase yoğurt

Spor: 11535 adım
Dünden çok yorulmuşum hakikaten çok zorlamak istemedim benden bu kadar kız kardeşler. Hepinizi çok tebrik ederim şimdiden azminiz için eğlence çıktı bana da sayenizde 😍😍
Zipzip- Zipzip- kaptanim veee kirmizi takimimin biricik kaptani Ucmelekannesi Ucmelekannesi ❤❤
Bugün bilgisayardan giremedim ayrıca misafir telaşı vardı o yüzden geçmişe çok takılamadim yarın telafi ederim artik. Hepinize afiyet olsun kızlar.

Eklentiler

• 1000019015.webp
    1000019015.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 27
Bugün ki menüm
Sabah aç karna 1 bardak yeşil çay
Saat 13.30 da 2 yumurtayla 1 soğanla zeytin yağı ile tavada yaptım.
Trabzon hurması 1 tatlı kaşığı tahin 2 ceviz
Arada yeşil çay
Akşam 18 de 1 porsiyon patlıcan yemeği bol yoğurt 2 yk yoğurt
Su alimim çok değil 1.5 lt yi geçti. Adım 10 bin olmaz bugün yine kemiklerim sızlıyor nasıl bir hastalık ya😔
Geçmiş olsun canım 😍

Back
X