Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çocukların etkinliği vardı sabah oraya gittik geldim şimdi kahvaltı masasindayim birazcık yürümüş olabilir onlar etkinlik yaparken ama az toplayayim evi yürüyüş beni bekler akşama balık menüde

Allah şifa versin canım

Ben senin kazanacagina eminim ama kirmizi takim olarak kaptanimi tutuyorum Ucmelekannesi
cunku takim olmak bunu gerek
Baştan bı üzüldüm ama toparladım sonra kazanacağız canim
@Fit mutlu anne Ucmelekannesi kaptanlıklarınız hayırlı olsun kızlar
Güzel bir hafta geçirelimmm
Sağol tatlım

Bu videoyu yaptım 2 dk plank yaptım. Allah'ıma kavuştum.
Supersin beeee kaptanini yanlız bırakmazmisss mutlaka bizim takımdan biri kazanacak bu adım yarısını
Hoşbuldum kaptanım. Çok güzel eksiler vermişsiniz tebrik ederim.
Sağol canım
Geçmiş olsun canım.
Canım gelebildigin kadar senin motivasyonun için güzel olur gelmen tabi

Menü ve spor paylasimini mutlaka yap canim
Dediğin gibi olmamış canim menün . Cuma günü kaçamak olmuş diyelim bugün toparlarsinn sen
Tereyağ göze batmıyor canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim. Bezelye ve makarnayi aynı anda tuketmeseymissin sanki bilemedim canim. Afiyet olsun
Amannnn amannn adımlara bakkkk

Geçmiş olsunn Pınar ımmm yaa . Doktora gittin mi canim

Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Sınav görevine geldim öpüyorum
Iyi sinavlar canim ögretmenmiydin
Oh miss aksam menüsü de güzel simdiden afiyet olsun bende tekim aksama esim yok tek tavuksuyu corbasi yapacagm
Gunaydinlarrr
Güzel bir haftasonu olsun canlarım.

Kahvaltımı yaptım pazarimi bozdum geldim. Yerleştirdim . Yemeğimi yapıp tekrar yuruse gideceğim
Oh ne güzel masallah sana canim
Allah şifa versin canım
Amin canim sagol
Geçmiş olsunn Pınar ımmm yaa . Doktora gittin mi canim
Gittim canimya hemde 2 kez yani öksürük surubu agri kesici vs verip gönderdi

Rüyanda yürüdün mü

Afiyet olsun canim

Eline sağlık kaptanim
Tebrik ederim @fesang
Uyumuş kalmışım valla kaptanim bugün yarışma olduğunu bilsem dün o kadar yormazdim Bugün adimliyoruz ama valla dünün yorgunluğu perisanlik.. Birinci olucam sanırım ama sondan birinci

Selam kız kardeşler canimlar selamm kaptanim Ucmelekannesi ve Zipzip- ve şahane grubum kırmızı takımım.. Süper verimli bol yağ yakimli bir gün diliyorum. ❤❤❤❤
Bugün dünkü sporun üzerine alistigi için vücudun daha kolay olacak . Yuruyeksin değil mi bugün de

Gunaydinlarrr
Güzel bir haftasonu olsun canlarım.

Kahvaltımı yaptım pazarimi bozdum geldim. Yerleştirdim . Yemeğimi yapıp tekrar yuruse gideceğim
Günaydın kaptanim
Tunaydin canim geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…