- 26 Nisan 2020
- 1.421
- 7.336
- 108
sen ne dilersen diyebilirsin canım leylakcığım kabuldürSevgili şişkopat sana bundan sonra fitkopat demeye karar verdim .Sen çok pozitif bi insansin nickin de pozitif olsunistersen sıskapat ,incekopat gibi türevleri de olabilir ama fitkopati sevdim
olsun canımm yaa katılmışlığımızı kutlarız. Ne kaybederiz gel gündüzle gece olalım seninle mutlu yarınlara koşalımmm (yürüsek de oluyormuş)Ya bi çilginlik yapip katilsam mi en kötü yakantoptaki ortada surekli vurulan ve cikmayan karakter gibi olurum(neydi adi ya ) .Ortaciklarda dolanirim , sizden gelen feyzle iki üç adim atarim belki
Filmi olduğunu bilmiyordum önce okuyayım sonra izleyeyim canımFilmini izlemistim sistemin kadina bakis açiş açisini elestriyor biraz bilim kurgu katmis isin icine ama mantik hatslari vardi .Tabi her zaman kitaplar filmlerinden güzel oluyor (fesang Seni alintilamistim ama mesaj yok ortada )
Ee hadi katilayim o zaman yalniz fitkopatcim arkadaslar cok güclu beni yemekten sonra tatli diye bile ciddiye almazlar olsam olsam kürdan okurum oyle kötü rakibim yaniolsun canımm yaa katılmışlığımızı kutlarız. Ne kayberiz gel gündüzle gece olalım seninle mutlu yarınlara koşalımmm (yürüsek de oluyormuş)
Olduğu kadar olmadığı kader canıım. Benim gibi yerinden kalkmayan insana "forest gump" profil fotosu yaptıran hayat sana da kim bilir bu azimle kaç bin adım attırırEe hadi katilayim o zaman yalniz fitkopatcim arkadaslar cok güclu beni yemekten sonra tatli diye bile ciddiye almazlar olsam olsam kürdan okurum oyle kötü rakibim yaniama belli olmaz bakarsiniz derinlerden bi dalga gelmiş ve herkesi silmiş süpürmüş hırs bu adama neler yaptirir
Vallah kimden ne çıkacak belli olmazEe hadi katilayim o zaman yalniz fitkopatcim arkadaslar cok güclu beni yemekten sonra tatli diye bile ciddiye almazlar olsam olsam kürdan okurum oyle kötü rakibim yaniama belli olmaz bakarsiniz derinlerden bi dalga gelmiş ve herkesi silmiş süpürmüş hırs bu adama neler yaptirir
Beni aksi hâlde değil, "her"halde dövmeni istiyorum.Jasminium84 E Elif Tolga Kinoalihatun @Willemijn- aypare ackerman Beyaz leylak fesang Hedef65tir Cicekbocekkaktus hoşgeldiniz kızlar takıma mavi renginin hakkını verip inatçı deniz dalgaları gibi coşacağız bu hafta hem menü hem spor olarak hepinizde mutlaka spor ve adım bildirimi bekliyorum  aksi halfe elime alirim
Seni şişkopat seni.Olduğu kadar olmadığı kader canıım. Benim gibi yerinden kalkmayan insana "forest gump" profil fotosu yaptıran hayat sana da kim bilir bu azimle kaç bin adım attırır
Menuler cumadan itibaren başlıyor ama sarida oldugun için bu hafta menu bildirimi yapmayabilirsin canimZipzip- Elif'im, sarıda menü bildirimi isteğe bağlı ya. Bugün bildirmem gerekmiyordu değil mi? Yarindan itibaren gecerliydi bu kural?
Aaaa derhal memleketimi degistiriyorum
Evet aynen yapmicamMenuler cumadan itibaren başlıyor ama sarida oldugun için bu hafta menu bildirimi yapmayabilirsin canim
251.000 . MesajHadi bakalım
Masterfit Yarışması 61.Etap | ||
---|---|---|
Kırmızı Takım | ||
| Kırmızı Kaptan | 83.05 |
| Kırmızı | 87.0 |
| Kırmızı | 77.05 |
| Kırmızı | 80.45 |
| Kırmızı | 73.4 |
| Kırmızı | 60.5 |
I Ilyusa | Kırmızı | 78.5 |
| Kırmızı-Sarı | 75.4 |
| Kırmızı-Sarı | 61.9 |
| Kırmızı-Sarı | 71.8 |
Mavi Takım | ||
| Mavi Kaptan | 73.4 |
| Mavi | 65.95 |
| Mavi | 79.6 |
| Mavi | 81.45 |
| Mavi | 77.5 |
E Elif Tolga | Mavi | 75.8 |
| Mavi | 60.1 |
| Mavi-Sarı | |
| Mavi-Sarı | 77.8 |
@Willemijn- | Mavi-Sarı | 61.9 |
Yeşil Takım | ||
| Yeşil | 95.2 |
Eline sağlık kaptanım
Masterfit Yarışması 61.Etap Kırmızı Takım Ucmelekannesi Kırmızı Kaptan 83.05 bilgeyogii Kırmızı 87.0 Pnrrr-12 Kırmızı 77.05 Cordelia Kırmızı 80.45 Mavikus_ Kırmızı 73.4 succulentaski Kırmızı 60.5 I Ilyusa Kırmızı 78.5 Hedef60kgolmak Kırmızı-Sarı 75.4 erenmothers Kırmızı-Sarı 61.9 belmayne Kırmızı-Sarı 71.8 Mavi Takım Fit mutlu anne Mavi Kaptan 73.4 Jasminium84 Mavi 65.95 Hedef65tir Mavi 79.6 Kinoalihatun Mavi 81.45 Beyaz leylak Mavi 77.5 E Elif Tolga Mavi 75.8 aypare ackerman Mavi 60.1 fesang Mavi-Sarı Cicekbocekkaktus Mavi-Sarı 77.8 @Willemijn- Mavi-Sarı 61.9 Yeşil Takım sara_28 Yeşil 95.2
Emeğine sağlık canım
Masterfit Yarışması 61.Etap Kırmızı Takım Ucmelekannesi Kırmızı Kaptan 83.05 bilgeyogii Kırmızı 87.0 Pnrrr-12 Kırmızı 77.05 Cordelia Kırmızı 80.45 Mavikus_ Kırmızı 73.4 succulentaski Kırmızı 60.5 I Ilyusa Kırmızı 78.5 Hedef60kgolmak Kırmızı-Sarı 75.4 erenmothers Kırmızı-Sarı 61.9 belmayne Kırmızı-Sarı 71.8 Mavi Takım Fit mutlu anne Mavi Kaptan 73.4 Jasminium84 Mavi 65.95 Hedef65tir Mavi 79.6 Kinoalihatun Mavi 81.45 Beyaz leylak Mavi 77.5 E Elif Tolga Mavi 75.8 aypare ackerman Mavi 60.1 fesang Mavi-Sarı Cicekbocekkaktus Mavi-Sarı 77.8 @Willemijn- Mavi-Sarı 61.9 Yeşil Takım sara_28 Yeşil 95.2
Eline saglik zipzipim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?