Görüşürüz canimHanımlar ben biraz kitap okuyayım gelirim yine öpüyorum sizi
Cefakar kaptanım kırmızı takımı sırtladı şimdi bir adımlarımızı sırtlıyor canımız kaptanımız ellerin dert görmesin
sağ ol kaptanım daha dikkatli olmaya kararlıyım bugünden itibaren. Harekesiz kilo verilmiyor totoyu kaldırarak spora başladım her yanım tutuldu ama değer
Harikasin canım ne güzel menüafiyet olsun
Kolay gelsin canim
Adım yarışı yapıyorsanız ben varım canımNeyse yarın katılanlar tam belli olur adim yarısına.Adımı ayrı paylaşalım birbirimizi etiketleyelim bari yoksa karışır ben bı liste tutayım yarın
Keyifli okumalar canımHanımlar ben biraz kitap okuyayım gelirim yine öpüyorum sizi
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
Bir çay bardağı soğuk süt
Bir tane sade açma
Öğle
Bir porsiyon adana kebap
Salata
Ayran
Akşam
Et köfte
Közlenmiş biber
Airy fayda yağsız patates kızartması
Cacık
Su 1 litre spor yarım saat yürüyüş ve 9743 adım
Zipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 3194913
Tamam canimAdım yarışı yapıyorsanız ben varım canım
Ne okuyacaksın hocamHanımlar ben biraz kitap okuyayım gelirim yine öpüyorum sizi
Haklısın ama bugün bütün gün hastanedeyim eve gelince çok yorgun hissettim fritozde kızartma en kolayı gibi geldi ama yarından itibaren daha dikkatli olacamAfiyet olsun canim. Öğlen de kırmızı et tuketmissin akşam sebze olsa süper olurmuş gibi.
Ayrıca lise tutmana gerek yok canım Ben adımları tutuyorum yarışa katılanları ayrıca atarım buraya. Günlük yaparım listeyiNeyse yarın katılanlar tam belli olur adim yarısına.Adımı ayrı paylaşalım birbirimizi etiketleyelim bari yoksa karışır ben bı liste tutayım yarın
Ne okuyacaksın hocam
Valla okuyup göreceğiz iyiler mi kötüler mi hocaanımİyi kadınlar mi hocam :)fesang
Benimki de aynı saymıyor az mesafedeCanım benim saatim onları saymıyor maalesef.sanirim.belli bir hareket sonrası sayıyor. Gittim su ictim kalktım 10 adım attım saymıyor.
Ah sağol canım. Zaten listeler turuyorsunuz ayrı yuk olmasın demiştim sanaAyrıca lise tutmana gerek yok canım Ben adımları tutuyorum yarışa katılanları ayrıca atarım buraya. Günlük yaparım listeyi
haklısın canım. Yorgunluk olunca kolayda ne varsa yemek kurtarıcı oluyor. Şifa olsunHaklısın ama bugün bütün gün hastanedeyim eve gelince çok yorgun hissettim fritozde kızartma en kolayı gibi geldi ama yarından itibaren daha dikkatli olacam
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
Bir çay bardağı soğuk süt
Bir tane sade açma
Öğle
Bir porsiyon adana kebap
Salata
Ayran
Akşam
Et köfte
Közlenmiş biber
Airy fayda yağsız patates kızartması
Cacık
Su 1 litre spor yarım saat yürüyüş ve 9743 adım
Zipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 3194913
Sevgili şişkopat sana bundan sonra fitkopat demeye karar verdim .Sen çok pozitif bi insansin nickin de pozitif olsunVuhuu grubum şahane.. Canım kaptanımUcmelekannesi çok mutlu oldum. Miiikemmel kırmızı grup kırmızının ateşiyle bu hafta rekor kırarız biz inanıyorum güveniyorum
Ya bi çilginlik yapip katilsam mi en kötü yakantoptaki ortada surekli vurulan ve cikmayan karakter gibi olurum(neydi adi ya ) .Ortaciklarda dolanirim , sizden gelen feyzle iki üç adim atarim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?