Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim . Öğlen de kırmızı et tuketmissin akşam sebze olsa süper olurmuş gibi.

Neyse yarın katılanlar tam belli olur adim yarısına.Adımı ayrı paylaşalım birbirimizi etiketleyelim bari yoksa karışır ben bı liste tutayım yarın
Ayrıca lise tutmana gerek yok canım Ben adımları tutuyorum yarışa katılanları ayrıca atarım buraya. Günlük yaparım listeyi

Ayrıca lise tutmana gerek yok canım Ben adımları tutuyorum yarışa katılanları ayrıca atarım buraya. Günlük yaparım listeyi
Ah sağol canım. Zaten listeler turuyorsunuz ayrı yuk olmasın demiştim sana
Seni yormayacaksa süper olur canim

Haklısın ama bugün bütün gün hastanedeyim eve gelince çok yorgun hissettim fritozde kızartma en kolayı gibi geldi ama yarından itibaren daha dikkatli olacam
haklısın canım. Yorgunluk olunca kolayda ne varsa yemek kurtarıcı oluyor. Şifa olsun

Vuhuu grubum şahane.. Canım kaptanım Ucmelekannesi çok mutlu oldum. Miiikemmel kırmızı grup kırmızının ateşiyle bu hafta rekor kırarız biz inanıyorum güveniyorum
Sevgili şişkopat sana bundan sonra fitkopat demeye karar verdim .Sen çok pozitif bi insansin nickin de pozitif olsunistersen sıskapat ,incekopat gibi türevleri de olabilir ama fitkopati sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…