- 16 Ocak 2023
- 679
- 4.428
- 28
- 35
Bileklik yok bende telefonKız napacaz bileklik sayar her türlü ya
Gün icinde saati çıkartalım mi yani. Sadece özel spor mu sayilacak .Evin içindeki adımlar yani odadan odaya geçmek iş yapmak sayilmasin arkadaşlar @uccocukannesifesang bilgeyogii Cordelia Kinoalihatun
Evin icindeki adimlar sayılsın surekli adim sayari durdurup calistirmak unutulurEvin içindeki adımlar yani odadan odaya geçmek iş yapmak sayilmasin arkadaşlar @uccocukannesifesang bilgeyogii Cordelia Kinoalihatun
Kesinlikle bende cok faydasini göruyorumSpor şart 72 kilo da giyemedigim pantolonu 77 de giyebildim üstelik 1 ay bile olmadı spor yapali
Ooo iste benim takimimBenim dirençli lastik de yarın öbür gün gelir onunla yürüyeceğim yansinnnn basenler
Olabilecej en ateslisi buydu susÇok duygusal ateşli bir konusmaydi gerçekten
Üç çocuk annesi kim?
Cansın3 5 bin atarız canım senin içinde
Spor anlaminda evde yaparsın ama oda gittim şurayı toplayim mutlaka geçeyim burayı toplayim adımları olmasın demek istediğimOhoo evin içi de sayılmıyor tam forest gump ben kendi halimde gideyim en iyisi. Saatlerce sokakta mı dolanacağız nasıl yapalım
ben de akilli band var surekli takiyorum takmazsam bosluk hissediyorumBileklik yok bende telefon
Sanırım etiketleye etiketleye o arkadaşıda yarışlara alacakKesinlikle bende cok faydasini göruyorum
Ooo iste benim takimim
Olabilecej en ateslisi buydu sus
Ucmelekannesi diye yanlis etiketkemis
Kardeş sen etten kemikten değil misin bismillahEvin içini sayarken harbi ben 100 bini görürüm çünkü evde oturduğum 10 dk yok buda size haksızlık olur
gör gör sen sıkıntı değil bunca konuşmadan sonra hükmen mağlup sayıyorum kendimi zaten maksat eğlenelim. Aşırı hırs beni tam tersi motive etmez güldürür. Sağlığımın el verdiği kadar son raddesine yürürüm ama sonuçta maksat benim gözümde eğlenmek. 100 bin yapanı şimdiden tebrik ederim.Evin içini sayarken harbi ben 100 bini görürüm çünkü evde oturduğum 10 dk yok buda size haksızlık olur
Sorun değil canım ne atarsan kabul.Evin içini sayarken harbi ben 100 bini görürüm çünkü evde oturduğum 10 dk yok buda size haksızlık olur
Yaaa yeminle esimle papaz olacam simdi burdan cikamiyom ha bjre esimin yüzüne bakiyom buraya yaziyom konusuyo dinliyo ğibi yapiyomSanırım etiketleye etiketleye o arkadaşıda yarışlara alacak
Önce sağlık kuzum aman amangör gör sen sıkıntı değil bunca konuşmadan sonra hükmen mağlup sayıyorum kendimi zaten maksat eğlenelim. Aşırı hırs beni tam tersi motive etmez güldürür. Sağlığımın el verdiği kadar son raddesine yürürüm ama sonuçta maksat benim gözümde eğlenmek. 100 bin yapanı şimdiden tebrik ederim.
Haykırdım yaKardeş sen etten kemikten değil misin bismillah
Bende de aynı telefonu almak üzere elimdenYaaa yeminle esimle papaz olacam simdi burdan cikamiyom ha bjre esimin yüzüne bakiyom buraya yaziyom konusuyo dinliyo ğibi yapiyom
Canım benim saatim onları saymıyor maalesef.sanirim.belli bir hareket sonrası sayıyor. Gittim su ictim kalktım 10 adım attım saymıyor.Spor anlaminda evde yaparsın ama oda gittim şurayı toplayim mutlaka geçeyim burayı toplayim adımları olmasın demek istediğim
Eşim gece çalışıyor sabah gelir uyur okula götür marketi gör evi temizle yemek yatak topla ders çalıştır araya spor sıkıştır tek başıma 2 çocuk çocukları kursa götür yüzmeye götür baskete götür jimnastik götür DHA sayayım kendime ayirdigim saat akşam bu saatlerKardeş sen etten kemikten değil misin bismillah
Canım o zaman sende telefonu yanında tut hep..ne atarsan kabul arkadaşların dediği gibi.Evin içini sayarken harbi ben 100 bini görürüm çünkü evde oturduğum 10 dk yok buda size haksızlık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?