• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eşim gece çalışıyor sabah gelir uyur okula götür marketi gör evi temizle yemek yatak topla ders çalıştır araya spor sıkıştır tek başıma 2 çocuk çocukları kursa götür yüzmeye götür baskete götür jimnastik götür DHA sayayım kendime ayirdigim saat akşam bu saatler
Allah kolaylık versin canım. Tüm yükü sirtlanmissin. Gerçi annelerin geneli böyle zaten de.

Eşim gece çalışıyor sabah gelir uyur okula götür marketi gör evi temizle yemek yatak topla ders çalıştır araya spor sıkıştır tek başıma 2 çocuk çocukları kursa götür yüzmeye götür baskete götür jimnastik götür DHA sayayım kendime ayirdigim saat akşam bu saatler
Allah kolaylık versin canım hareket berekettir iyi yönden bakalım

👍🥰🥰
20 Ocak Cuma

Öğle
2 haşlama yumurta
7-8 zeytin
1 parça peynir
2 büyük bardak yeşil çay

2 mandalina
1 kupa filtre kahve
4 ceviz
1 bardak kefir

Akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 tabak havuç marul salatası

2,5 litre su

Spor: 10512 adım
Harikasin canım ne güzel menü🥰🥰afiyet olsun
Teşekkür ederim canım benim 💜🧡 yarın sınav görevim var onu da atlatayım sonra başlıyorum tatile💃💃
Kolay gelsin canim

Neyse yarın katılanlar tam belli olur adim yarısına.Adımı ayrı paylaşalım birbirimizi etiketleyelim bari yoksa karışır ben bı liste tutayım yarın👍👍
Cefakar kaptanım kırmızı takımı sırtladı şimdi bir adımlarımızı sırtlıyor canımız kaptanımız ellerin dert görmesin 😆😆

Back
X