Benim adımsayar da öyle, yavaş yürürsem de saymıyorCanım benim saatim onları saymıyor maalesef.sanirim.belli bir hareket sonrası sayıyor. Gittim su ictim kalktım 10 adım attım saymıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adımsayar da öyle, yavaş yürürsem de saymıyorCanım benim saatim onları saymıyor maalesef.sanirim.belli bir hareket sonrası sayıyor. Gittim su ictim kalktım 10 adım attım saymıyor.
Allah kolaylık versin canım. Tüm yükü sirtlanmissin. Gerçi annelerin geneli böyle zaten de.Eşim gece çalışıyor sabah gelir uyur okula götür marketi gör evi temizle yemek yatak topla ders çalıştır araya spor sıkıştır tek başıma 2 çocuk çocukları kursa götür yüzmeye götür baskete götür jimnastik götür DHA sayayım kendime ayirdigim saat akşam bu saatler
Allah kolaylık versin canım hareket berekettir iyi yönden bakalımEşim gece çalışıyor sabah gelir uyur okula götür marketi gör evi temizle yemek yatak topla ders çalıştır araya spor sıkıştır tek başıma 2 çocuk çocukları kursa götür yüzmeye götür baskete götür jimnastik götür DHA sayayım kendime ayirdigim saat akşam bu saatler
Teşekkür ederim canımEmegine saglik canim
Gözün aydın canım cok sukur
Yani mavi takim kazanacak
Afiyet olsun canım
Tskler canim
Afiyet olsun canım
Saol canim
Afiyet olsun canım
Kız seni sonradan gördum ikinizi tutuyom Elif'te bizim takimda![]()
Yarın başlayıp Çarşamba aksami bitiyorYarın mi basliyor sınır var mı? @_ASTRAL_ canım gel meydan okuyorlar bize![]()
TamamSorun değil canım ne atarsan kabul.![]()
Ne yazık ki şoför uyumasa Allah korusun direksiyon başında birine birşey olur yada kendisine o yüzden yapacak bir şeyim yokAllah kolaylık versin canım. Tüm yükü sirtlanmissin. Gerçi annelerin geneli böyle zaten de.
Hoşbuldum canım iyi tatiller diliyorum sanaHoşgeldin bitanem![]()
![]()
Öyle rabbim sağlık versin koşuşturma hepimizde var canimNe yazık ki şoför uyumasa Allah korusun direksiyon başında birine birşey olur yada kendisine o yüzden yapacak bir şeyim yok
Teşekkür ederim canım benimHoşbuldum canım iyi tatiller diliyorum sana![]()
Gelsin paraciklar paraciklar ahahaTeşekkür ederim canım benimyarın sınav görevim var onu da atlatayım sonra başlıyorum tatile
![]()
Şimdiden kolay gelsin canımTeşekkür ederim canım benimyarın sınav görevim var onu da atlatayım sonra başlıyorum tatile
![]()
Gelmeden gidiyordu ama olsunduGelsin paraciklar paraciklar ahaha
Artık kararlı![]()
Harikasin canım ne güzel menü20 Ocak Cuma
Öğle
2 haşlama yumurta
7-8 zeytin
1 parça peynir
2 büyük bardak yeşil çay
2 mandalina
1 kupa filtre kahve
4 ceviz
1 bardak kefir
Akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 tabak havuç marul salatası
2,5 litre su
Spor: 10512 adım
Kolay gelsin canimTeşekkür ederim canım benimyarın sınav görevim var onu da atlatayım sonra başlıyorum tatile
![]()
Teşekkür ederim
Harikasin canım ne güzel menüafiyet olsun
Kolay gelsin canim
Cefakar kaptanım kırmızı takımı sırtladı şimdi bir adımlarımızı sırtlıyor canımız kaptanımız ellerin dert görmesinNeyse yarın katılanlar tam belli olur adim yarısına.Adımı ayrı paylaşalım birbirimizi etiketleyelim bari yoksa karışır ben bı liste tutayım yarın![]()