- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Biz en son nerde kalmistik ne konuşuyorduk olay buralara nasıl geldiBiraz öyle oldu ortalik karıştırdım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz en son nerde kalmistik ne konuşuyorduk olay buralara nasıl geldiBiraz öyle oldu ortalik karıştırdım![]()
Düşün yürümesi nasıl yorucu olacak yorma kendini canimBakarken yoruldum![]()
İyidir maşallahBiraz öyle oldu ortalik karıştırdım![]()
Spor konusuyorduk şu kadar adım falan sonra meydan okuduk aha da durum buBiz en son nerde kalmistik ne konuşuyorduk olay buralara nasıl geldi![]()
Du bakalim gaza geldimDüşün yürümesi nasıl yorucu olacak yorma kendini canim![]()
Ekledim canim gel geladım yarışında kimler var beni de ekleyin canımlarr
Hayırlısı olsun Çarşamba gününe sağ çıkarsak bu mesajları arada hatırlatalım birbirimize meydan okurken yürek yemiş zannediyoruz kendimizi sanırımSpor konusuyorduk şu kadar adım falan sonra meydan okuduk aha da durum bu
Benim için sorun değil 1200 ip atlamak bana 15 bin adimdan daha zor geliyorHayırlısı olsun Çarşamba gününe sağ çıkarsak bu mesajları arada hatırlatalım birbirimize meydan okurken yürek yemiş zannediyoruz kendimizi sanırım![]()
Ama nedeeeeennnn????Evin içindeki adımlar yani odadan odaya geçmek iş yapmak sayilmasin arkadaşlar U uccocukannesifesang
bilgeyogii
Cordelia
Kinoalihatun
Saatim neyi sayarsaEvin içindeki adımlar yani odadan odaya geçmek iş yapmak sayilmasin arkadaşlar U uccocukannesifesang
bilgeyogii
Cordelia
Kinoalihatun
Üç çocuk annesi kim?
Ohoo evin içi de sayılmıyor tam forest gump ben kendi halimde gideyim en iyisi. Saatlerce sokakta mı dolanacağız nasıl yapalımEvin içindeki adımlar yani odadan odaya geçmek iş yapmak sayilmasin arkadaşlar U uccocukannesifesang
bilgeyogii
Cordelia
Kinoalihatun
Afiyet olsun canim20 Ocak Cuma
Öğle
2 haşlama yumurta
7-8 zeytin
1 parça peynir
2 büyük bardak yeşil çay
2 mandalina
1 kupa filtre kahve
4 ceviz
1 bardak kefir
Akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 tabak havuç marul salatası
2,5 litre su
Spor: 10512 adım
3 5 bin atarız canım senin içindeİyidir maşallah
Ben 6 bini zor görüyorum. Az spor yapacak olsam küçük oğlan bacağıma sarılıyor. O yatana kadar mutfakla bile uğraşmıyorum
Hayriniza bı 3-5 bin adım benim için atın![]()
Kız napacaz bileklik sayar her türlü yaEvin içindeki adımlar yani odadan odaya geçmek iş yapmak sayilmasin arkadaşlar U uccocukannesifesang
bilgeyogii
Cordelia
Kinoalihatun
Evin içini sayarken harbi ben 100 bini görürüm çünkü evde oturduğum 10 dk yok buda size haksızlık olurOhoo evin içi de sayılmıyor tam forest gump ben kendi halimde gideyim en iyisi. Saatlerce sokakta mı dolanacağız nasıl yapalım![]()