Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

TK tatli kaşığı olabilir

Şöyle sebebini bilmek önemli artıda ben 3 gün tek öğün beslendim
2 öğüne geri gecinde ufak bir artı bekliyordum
İkinci sebebi geç saatte gece yağ yakımı hızlı olsun diye sağlam kardiyo yaptım kasların su tutmasini bekliyordum
Üçüncü sebebi 3 gün tek öğünden sonra protein değil sebze ile geçiş yapmam lazımdi ama ben sporu çok yapınca protein ihtiyacım coktu bu yüzden protein aldım
Bu 3 sebep bana artı yazacak dedim ve yazdı

Kendimi ne güzel gommusum

Bugün yarın ararlar tekrar gideceğim zaten herhalde son işlemleri yapıyorlar,alıştım artık da genede olmuyor.
Oh çok şükür kolaylıkla bitsin inşallah

Çok sağol canımm

Biz de teşekkür ederiz kraliçem

Duydum canim hatta bir videosunu yaptim diye hatirliyorum ama pilatesi sevmedigim için yaparken zorlandim ve sıkıcı geldi
Burda da spor sayfalarında yapanlar vardi bir ara görmüştüm
Evet evet buradaki sayfalardan link indirmiştim ben de yıllar önce
Biraz uzun sürüyor ve minik minik çok tekrar var insan sıkılıyor ama çok da etkili olduğu söyleniyor

Zamanla inan oluyor ip atlarken bazen diyorum şimdi kalbim dışarı çıkacak öyle bir ritim yok yani ama sonra alışıyor beden ve yapmayınca vicdan yapıyorum artık kalk sporunu yap diyorum kendime
Mutlaka öyledir her şey kademe kademe yoluna giriyor
Önce birkaç kilo verip sonra ufaktan ben de başlayacağım spora

Yaptım ne güzel bir çözummus
Aynen isterseniz engeli kaldırabiliyorsunuz.

Aklıma tatlı kaşığı gelmedi
Bende bir ara KK nedir di,ye sormuştum,meğerse kibit kutusuymuş
Oh çok şükür kolaylıkla bitsin inşallah

Çok sağol canımm

Biz de teşekkür ederiz kraliçem
Yarın gidiyorum öğlen bakalım ne olacak takılsın artık geçiciler cidden sıkıldım yani.

Sağol canım, sana da çok geçmiş olsun
Sagol xanim
cok sagol canim hemen gidip alip deneyecegm acaba oglumada icirebilirmiyim oda öksürükten ögle uykusu yapamadi 3bucuk yasinda suan

Gebeliğe bağlı gelişmiş benim. Düzenli ilaç tedavisi ile geçti şükür arada baktiriyorum yinede
Prensesim sakin ol her şey yoluna girecek kilolar gidecek.. Stres ödem yapar güzelliğin bozulur relax
Ay karholmayim emi
Jillian olabilir mi sizin bu dediginiz
Evet evet aklınla bin yaşa
Kız Allah ne diyin sana yok yok tatlı kaşığı dolusu lor gibi basma peynir
Zeytin 7-8 yedim
Daha köftelerin boyutunu ayarlamadim ama
Ayran olmaz yoğurt olur yada hiç olmaz. Aslında acılı şalgam var boğaz hastaliklarina çok iyi geliyor da onu icersem 100 kg gelirim yarın
TK tatli kaşığı olabilir
Canım kaptanım
Bı öğretmen dizisi vardı bu 3 ünün cevabını istiyorum diyordu o aklıma geldi

Sagol xanim

cok sagol canim hemen gidip alip deneyecegm acaba oglumada icirebilirmiyim oda öksürükten ögle uykusu yapamadi 3bucuk yasinda suan
Rica ederim ne demek,içirebilirsin herhalde alırken sormakta fayda var bana göre,ona göre içsin olmazsa.
Çocuklar içinde cevizin iç kabuğu varya oda çok güzel oda işe yarıyor.

Sıkıntılı bir iş zaten,sizede geçmişler olsun sakın ihmal etmeyin bende kemik yoğunluğuda yok greft kondu 2 yere.
teşekkürler, ben çok ihmal ettim de işte artık ihmal edilemeyecek noktaya geldiğim için gitmek zorunda kaldım dişçiye

Tatlım gözün aydın. Çok sevindim. Sağlıkla geçsin günlerin.

Aman acılı şalgam tartı öncesi
Maden suyu kullanabilirsin istersen
3 sorunun cevabı tartı da artı
Şaka bir yana bugün ki menü sabah dolu dolu akşam orantı protein miss gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…