TK tatli kaşığı olabilirSabah ki peyniri anlamadım TK dolusu tabak mi demek istediniz zeytin adet merak eden bir ben bırakayım şuraya
Onun dışında akşam ayran icmesen iciyorsanda tuz atmasaniz nasıl olur tuzlu ayar kabızlık yapar şöyle yanına dolu dolu bir salata yapsak az zeytinyağı eklesek hem WC için hem sağlık açısından köfteyi 4 değil 3 e çeksek nasıl olur sizce uyar mı
Şöyle sebebini bilmek önemli artıda ben 3 gün tek öğün beslendimEvet moral bozmayacağız moral bozukluğu pes etmeyi getiriyor yanında bu bize bir şey kazandırmaz haklısın Elifcim. Biz pes etmeden üstüne gideceğiz sonunda onlar pes edecek. Ekmeği kesmek de mühim ama çok seviyorum az yiyorum işte günlük 2-3 dilimi geçmeme hedefiyle başladım.
Eki Görüntüle 3194178
Aklıma tatlı kaşığı gelmediTK tatli kaşığı olabilir
Kendimi ne güzel gommusumŞöyle sebebini bilmek önemli artıda ben 3 gün tek öğün beslendim
2 öğüne geri gecinde ufak bir artı bekliyordum
İkinci sebebi geç saatte gece yağ yakımı hızlı olsun diye sağlam kardiyo yaptım kasların su tutmasini bekliyordum
Üçüncü sebebi 3 gün tek öğünden sonra protein değil sebze ile geçiş yapmam lazımdi ama ben sporu çok yapınca protein ihtiyacım coktu bu yüzden protein aldım
Bu 3 sebep bana artı yazacak dedim ve yazdı
Kondisyon gerekiyor onun için, ben fazlasıyla hamımAma öyle bir sıkılastirma sporu ideal kiloma yaklaşınca başlayacağım
Oh çok şükürBugün yarın ararlar tekrar gideceğim zaten herhalde son işlemleri yapıyorlar,alıştım artık da genede olmuyor.
Çok sağol canımmBurada sık aktif olamasamda diyet tam gaz devam kaptanım. 1 gün bi akşama yaşadımama güzel devam ediyor. Bugünde dikkat edip günüde biraz erken kapatirsam güzel sonuçla gelirim
Geçmiş olsun canım hayrolsun Rabbim beterinden korusun
O gofret ah o gofret
Biz de teşekkür ederiz kraliçemÇiçeklerim
Kaptanınız son günümüzden bildiriyor
Çok güzel bir hafta geçirdik. Yarın hepinizin eksi geleceğini biliyorumAksi durumlarda sabit ya da artı mı geldik moral bozmak yok Bu yol uzun inişli çıkışlı bir yol Teşekkür ediyorum hepinize Seviyorum sizleri
Hedef60kgolmak @Ucmelekannesi Zipzip- @Mavikus_ @Goklerce @aypare ackerman @kayipdunya @belmayne @D U T
Zamanla inan oluyor ip atlarken bazen diyorum şimdi kalbim dışarı çıkacak öyle bir ritim yok yani ama sonra alışıyor beden ve yapmayınca vicdan yapıyorum artık kalk sporunu yap diyorum kendimeKondisyon gerekiyor onun için, ben fazlasıyla hamım
Evet evet buradaki sayfalardan link indirmiştim ben de yıllar önceDuydum canim hatta bir videosunu yaptim diye hatirliyorum ama pilatesi sevmedigim için yaparken zorlandim ve sıkıcı geldi
Burda da spor sayfalarında yapanlar vardi bir ara görmüştüm
Mutlaka öyledir her şey kademe kademe yoluna giriyorZamanla inan oluyor ip atlarken bazen diyorum şimdi kalbim dışarı çıkacak öyle bir ritim yok yani ama sonra alışıyor beden ve yapmayınca vicdan yapıyorum artık kalk sporunu yap diyorum kendime
İnşallah en kısa zamanda istediğini elde edersinMutlaka öyledir her şey kademe kademe yoluna giriyor
Önce birkaç kilo verip sonra ufaktan ben de başlayacağım spora
İnşallah hepimizİnşallah en kısa zamanda istediğini elde edersin
Aynen isterseniz engeli kaldırabiliyorsunuz.Yaptım ne güzel bir çözummus
Bende bir ara KK nedir di,ye sormuştum,meğerse kibit kutusuymuşAklıma tatlı kaşığı gelmedi
Yarın gidiyorum öğlen bakalım ne olacak takılsın artık geçiciler cidden sıkıldım yani.Oh çok şükürkolaylıkla bitsin inşallah
Çok sağol canımm
Biz de teşekkür ederiz kraliçem
Sagol xanimSağol canım, sana da çok geçmiş olsun
Adını ilk defa duyanlar için merak konusu olan “Atom çay nedir?” sorusunun cevabında; atom çayı, günümüzde sıklıkla tüketilen bitki çaylarından biridir. İçeriğinde zencefil, tarçın, yenibahar, zerdeçal, havlıcan, karanfil, habiskus, karabiber, kuşburnu ve hint cevizi gibi bitkilerin yer aldığı atom çayı, grip, nezle, öksürük, soğuk algınlığı ve bağışıklık sistemine fayda sağlayıcı bir özelliğe sahiptir. Kış ve bahar aylarında bağışıklık sistemini güçlendirerek vücudun bu gibi hastalıklara karşı direncini artıran bu çay, düzenli bir şekilde kullanıldığı takdirde büyük faydalar sağlayabilmektedir.
Bir çok bitki var içinde,benim içtiğim küp şeker gibi kırmızı renkteydi aktardan aldım,fiatıda 25 liraydı 200 gram filandı herhalde.Sıcak suyun içine 2 tane atılıyor,istersen limonda sıkabilirsin içine.
Sagol kaptanimAfiyet olsun canim
Gecmis olsun kaptanim
Teşekkür ederim kaptanım
Gebeliğe bağlı gelişmiş benim. Düzenli ilaç tedavisi ile geçti şükür arada baktiriyorum yinedeAman birşeyin olmasın da, belki duraklama dönemi olabilir misal yediklerini kalem kalem yaz sonra değerlendirme yap... hipotiroidi nasıl geçti ona baktirdin mi ?benim tiroid değerlerim oynadığı zaman çok etkiliyor beni
Ay karholmayim emiPrensesim sakin ol her şey yoluna girecek kilolar gidecek.. Stres ödem yapar güzelliğin bozulur relax
Evet evet aklınla bin yaşaJillian olabilir mi sizin bu dediginiz
Kız Allah ne diyin sana yok yok tatlı kaşığı dolusu lor gibi basma peynirSabah ki peyniri anlamadım TK dolusu tabak mi demek istediniz zeytin adet merak eden bir ben bırakayım şuraya
Onun dışında akşam ayran icmesen iciyorsanda tuz atmasaniz nasıl olur tuzlu ayar kabızlık yapar şöyle yanına dolu dolu bir salata yapsak az zeytinyağı eklesek hem WC için hem sağlık açısından köfteyi 4 değil 3 e çeksek nasıl olur sizce uyar mı
Canım kaptanımTK tatli kaşığı olabilir
Bı öğretmen dizisi vardı bu 3 ünün cevabını istiyorum diyordu o aklıma geldiŞöyle sebebini bilmek önemli artıda ben 3 gün tek öğün beslendim
2 öğüne geri gecinde ufak bir artı bekliyordum
İkinci sebebi geç saatte gece yağ yakımı hızlı olsun diye sağlam kardiyo yaptım kasların su tutmasini bekliyordum
Üçüncü sebebi 3 gün tek öğünden sonra protein değil sebze ile geçiş yapmam lazımdi ama ben sporu çok yapınca protein ihtiyacım coktu bu yüzden protein aldım
Bu 3 sebep bana artı yazacak dedim ve yazdı
Rica ederim ne demek,içirebilirsin herhalde alırken sormakta fayda var bana göre,ona göre içsin olmazsa.Sagol xanim
cok sagol canim hemen gidip alip deneyecegm acaba oglumada icirebilirmiyim oda öksürükten ögle uykusu yapamadi 3bucuk yasinda suan
teşekkürler, ben çok ihmal ettim de işte artık ihmal edilemeyecek noktaya geldiğim için gitmek zorunda kaldım dişçiyeSıkıntılı bir iş zaten,sizede geçmişler olsun sakın ihmal etmeyin bende kemik yoğunluğuda yok greft kondu 2 yere.
Tatlım gözün aydın. Çok sevindim. Sağlıkla geçsin günlerin.Hamdolsun canım
Bugün jinekolog muayene etti, tümör olup omuriliğe baskımı yaptı da neden böyle oldum diye, temiz çıktı çok şükür
Günden güne daha iyiye gidiyorum yinede önümde uzun bi dönem var, biliyorum, sabrediyorum, gayret ediyorum, yenerim ben bunu
Aman acılı şalgam tartı öncesiGebeliğe bağlı gelişmiş benim. Düzenli ilaç tedavisi ile geçti şükür arada baktiriyorum yinede
Ay karholmayim emi
Evet evet aklınla bin yaşa
Kız Allah ne diyin sana yok yok tatlı kaşığı dolusu lor gibi basma peynir
Zeytin 7-8 yedim
Daha köftelerin boyutunu ayarlamadim ama
Ayran olmaz yoğurt olur yada hiç olmaz. Aslında acılı şalgam var boğaz hastaliklarina çok iyi geliyor da onu icersem 100 kg gelirim yarın
Canım kaptanım
Bı öğretmen dizisi vardı bu 3 ünün cevabını istiyorum diyordu o aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?