- 26 Nisan 2020
- 1.422
- 7.336
- 108
Senin tatilinde kısa sürecek inşallah gezegenim. Bir an önce sağlığına kavuşacaksın inşallahTransport bekliyorum
Hastaneyi yatakla geziyorum
Yinede heveslenmeyin, bu bana özel, kimseye vermem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin tatilinde kısa sürecek inşallah gezegenim. Bir an önce sağlığına kavuşacaksın inşallahTransport bekliyorum
Hastaneyi yatakla geziyorum
Yinede heveslenmeyin, bu bana özel, kimseye vermem![]()
Aman birşeyin olmasın da, belki duraklama dönemi olabilir misal yediklerini kalem kalem yaz sonra değerlendirme yap... hipotiroidi nasıl geçti ona baktirdin mi ?benim tiroid değerlerim oynadığı zaman çok etkiliyor beniÖdem yok canım. Ödem olsa parmaklarimda hissederim. Yakın zamanda baktirmadim 2 ay oldu. Hastalığında yok hamd olsun geçmişte hipotroid vardı ama şükür şuan aktif bir sorunum yok. Bogazimin büyüklüğü dışında![]()
Evet canım 80li yıllarİsmini duydum ama çok eski bir video demi
Teşekkür ederim sağolun,bende 5 implant 7 çekim var,üstte hiç diş yok şu anda.geçmiş olsun size, inşallah umduğunuzdan iyi olur dişleriniz
benim de 11 tane dişim yapılacak dolgu, köprü, kaplama..
şu anda 4 dişim eksik 2 sağda 2 solda bir de ağrım var evlerden ırak, rahat rahat ısırmayı 4 gözle bekliyorum ben de![]()
İnşallah canımcım hep berabercene olsun,sağlıklı huzurlu yaşlanalım hepimizdegüzel yaşlarımız olsun ablacım . Neşene enerjine bin maşallah ❤
yaşlanacaksam senin gibi yaşlanayım
Prensesim sakin ol her şey yoluna girecek kilolar gidecek.. Stres ödem yapar güzelliğin bozulur relaxE Elif Tolga
Eveeeet yoruma geldim
19 saat açlık sonrası
Sucuklu yumurta maydanoz salatalık 1 tane kivi 1tam ceviz yarım çay kaşığı bal 1yk acılı ezme (ev yapımı) yeşil zeytin basma peynir 1tk dolusu 1 dlm ekmek
( İsimleri uzun yoksa çok değil)
Akşam planım köfte yanına salata ayran
Hala 82 yim
Şunu fark ettim 56 saat açlıktan sonra hiç eksilemedimvücut kendini koruyor olabilirmi?
Çok teşekkür ederimYorumlarımızın üstünde nickimiz var ya canım onu tıklayınca orda izle göz ardı et ve özel mesaj bölümü var ordan yapılıyor canım
Çok teşekkür ederimSağ tarafta nick kısmı varya üzerine gelince göz ardı et kısmı var ona tıklayın
Yapabildin mi canım?Çok teşekkür ederim
Jillian olabilir mi sizin bu dediginizÇok oncedendi acaba yanlış video mu hatırladım. 3 aşamalı. 30 günluk periyot seklinde
Rica ederim,yaptınız herhalde.Çok teşekkür ederim
Evet yaptım çok teşekkür ederimYapabildin mi canım?
Sabah ki peyniri anlamadım TK dolusu tabak mi demek istediniz zeytin adet merak eden bir ben bırakayım şurayaE Elif Tolga
Eveeeet yoruma geldim
19 saat açlık sonrası
Sucuklu yumurta maydanoz salatalık 1 tane kivi 1tam ceviz yarım çay kaşığı bal 1yk acılı ezme (ev yapımı) yeşil zeytin basma peynir 1tk dolusu 1 dlm ekmek
( İsimleri uzun yoksa çok değil)
Akşam planım köfte yanına salata ayran
Hala 82 yim
Şunu fark ettim 56 saat açlıktan sonra hiç eksilemedimvücut kendini koruyor olabilirmi?
Afiyet olsun canimBen dünkü menümüde yazayım
Sabah
Yulaflı dutlu yaban mersinli tarçınlı smothie
Öğle
Et sote
Üç kaşık pilav
Salata
Akşam
Fırında Karnabahar
Sarımsaklı yoğurtlu kabak
Su 3 litre spor bir saat yürüyüş ve 11094 adım
Zipzip- @Poldelya @kelebek19
Eki Görüntüle 3194126
Gecmis olsun kaptanimMerhabaa kizlar bugun kendime biraz bakim yaptim saclarimi boyadm laser yaptim evde sporumuda es gecmedim tabi. Oglani aldim okuldan smdi uyudu bende uzandm bu öksürük beni öldürcek ya![]()
Teşekkür ederim kaptanımadım menü harika canım bayıldımmm
afiyet olsun kuzum
![]()
Ama öyle bir sıkılastirma sporu ideal kiloma yaklaşınca başlayacağımEvet o büyük ihtimalle çünkü jillian sert bir sporMthn83
Yaptım ne güzel bir çözummusRica ederim,yaptınız herhalde.
Duydum canim hatta bir videosunu yaptim diye hatirliyorum ama pilatesi sevmedigim için yaparken zorlandim ve sıkıcı geldiCallanetics duyan/uygulayan var mı pekala?
Tartı sabah bana artısin dedi zaten bekliyordum akşamdan psikolojimi hazırladım yarın artı gösterecek elif dedim sakın moral bozma sebebini biliyorsun dedim hiç moral bozmadimTartı bana yarın yanlış yaparsa elimden bir kaza çıkar diye korkuyorum bizim tartıda sesli söylüyor bir de giriş tonu bağırarak tüm aile duysun kocama rezil olayım istiyor ve bağırıyor: "KİLONUZ!" diye duyun mahalleli duyun cümle alem bu rezilin kilosu bu diyor resmen bunun için yaratılmış
Eki Görüntüle 3194175
Evet moral bozmayacağız moral bozukluğu pes etmeyi getiriyor yanında bu bize bir şey kazandırmaz haklısın Elifcim. Biz pes etmeden üstüne gideceğiz sonunda onlar pes edecek. Ekmeği kesmek de mühim ama çok seviyorum az yiyorum işte günlük 2-3 dilimi geçmeme hedefiyle başladım.Tartı sabah bana artısin dedi zaten bekliyordum akşamdan psikolojimi hazırladım yarın artı gösterecek elif dedim sakın moral bozma sebebini biliyorsun dedim hiç moral bozmadim