Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah ki peyniri anlamadım TK dolusu tabak mi demek istediniz zeytin adet merak eden bir ben bırakayım şuraya
Onun dışında akşam ayran icmesen iciyorsanda tuz atmasaniz nasıl olur tuzlu ayar kabızlık yapar şöyle yanına dolu dolu bir salata yapsak az zeytinyağı eklesek hem WC için hem sağlık açısından köfteyi 4 değil 3 e çeksek nasıl olur sizce uyar mı
TK tatli kaşığı olabilir🤭

Evet moral bozmayacağız moral bozukluğu pes etmeyi getiriyor yanında bu bize bir şey kazandırmaz haklısın Elifcim. Biz pes etmeden üstüne gideceğiz sonunda onlar pes edecek. Ekmeği kesmek de mühim ama çok seviyorum az yiyorum işte günlük 2-3 dilimi geçmeme hedefiyle başladım. 🤣🤣

Eki Görüntüle 3194178
Şöyle sebebini bilmek önemli artıda ben 3 gün tek öğün beslendim
2 öğüne geri gecinde ufak bir artı bekliyordum
İkinci sebebi geç saatte gece yağ yakımı hızlı olsun diye sağlam kardiyo yaptım kasların su tutmasini bekliyordum
Üçüncü sebebi 3 gün tek öğünden sonra protein değil sebze ile geçiş yapmam lazımdi ama ben sporu çok yapınca protein ihtiyacım coktu bu yüzden protein aldım
Bu 3 sebep bana artı yazacak dedim ve yazdı😂😂😂

İkinci sebebi geç saatte gece yağ yakımı hızlı olsun diye sağlam kardiyo yaptım kasların su tutmasini bekliyordum
Üçüncü sebebi 3 gün tek öğünden sonra protein değil sebze ile geçiş yapmam lazımdi ama ben sporu çok yapınca protein ihtiyacım coktu bu yüzden protein aldım
Kendimi ne güzel gommusum 🤣🤣🤣🤣

Bugün yarın ararlar tekrar gideceğim zaten herhalde son işlemleri yapıyorlar,alıştım artık da genede olmuyor. :KK200:
Oh çok şükür 🙏 kolaylıkla bitsin inşallah

Burada sık aktif olamasamda diyet tam gaz devam kaptanım. 1 gün bi akşama yaşadım 🤭 ama güzel devam ediyor. Bugünde dikkat edip günüde biraz erken kapatirsam güzel sonuçla gelirim💪🥰😘

Geçmiş olsun canım hayrolsun Rabbim beterinden korusun

O gofret ah o gofret🤨
Çok sağol canımm

Çiçeklerim 🌸
Kaptanınız son günümüzden bildiriyor 😂😂
Çok güzel bir hafta geçirdik. Yarın hepinizin eksi geleceğini biliyorum 🤲🥰Aksi durumlarda sabit ya da artı mı geldik moral bozmak yok🤗Bu yol uzun inişli çıkışlı bir yol😉 Teşekkür ediyorum hepinize ❤️Seviyorum sizleri 😍
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Ucmelekannesi Zipzip- Zipzip- @Mavikus_ @Goklerce @aypare ackerman @kayipdunya @belmayne @D U T 😘😘😘😘
Biz de teşekkür ederiz kraliçem 😍😘

Duydum canim hatta bir videosunu yaptim diye hatirliyorum ama pilatesi sevmedigim için yaparken zorlandim ve sıkıcı geldi 🙈🙈
Burda da spor sayfalarında yapanlar vardi bir ara görmüştüm
Evet evet buradaki sayfalardan link indirmiştim ben de yıllar önce
Biraz uzun sürüyor ve minik minik çok tekrar var insan sıkılıyor ama çok da etkili olduğu söyleniyor

Zamanla inan oluyor ip atlarken bazen diyorum şimdi kalbim dışarı çıkacak öyle bir ritim yok yani ama sonra alışıyor beden ve yapmayınca vicdan yapıyorum artık kalk sporunu yap diyorum kendime
Mutlaka öyledir her şey kademe kademe yoluna giriyor
Önce birkaç kilo verip sonra ufaktan ben de başlayacağım spora

Yaptım ne güzel bir çözummus ❤️
Aynen isterseniz engeli kaldırabiliyorsunuz.

Aklıma tatlı kaşığı gelmedi 🤣
Bende bir ara KK nedir di,ye sormuştum,meğerse kibit kutusuymuş :olamaz:
Oh çok şükür 🙏 kolaylıkla bitsin inşallah

Çok sağol canımm

Biz de teşekkür ederiz kraliçem 😍😘
Yarın gidiyorum öğlen bakalım ne olacak takılsın artık geçiciler cidden sıkıldım yani.

Sağol canım, sana da çok geçmiş olsun
Sagol xanim💙
Adını ilk defa duyanlar için merak konusu olan “Atom çay nedir?” sorusunun cevabında; atom çayı, günümüzde sıklıkla tüketilen bitki çaylarından biridir. İçeriğinde zencefil, tarçın, yenibahar, zerdeçal, havlıcan, karanfil, habiskus, karabiber, kuşburnu ve hint cevizi gibi bitkilerin yer aldığı atom çayı, grip, nezle, öksürük, soğuk algınlığı ve bağışıklık sistemine fayda sağlayıcı bir özelliğe sahiptir. Kış ve bahar aylarında bağışıklık sistemini güçlendirerek vücudun bu gibi hastalıklara karşı direncini artıran bu çay, düzenli bir şekilde kullanıldığı takdirde büyük faydalar sağlayabilmektedir.

Bir çok bitki var içinde,benim içtiğim küp şeker gibi kırmızı renkteydi aktardan aldım,fiatıda 25 liraydı 200 gram filandı herhalde.Sıcak suyun içine 2 tane atılıyor,istersen limonda sıkabilirsin içine.

DzrEVa3XgAU0-Oz
😍🌸 cok sagol canim hemen gidip alip deneyecegm acaba oglumada icirebilirmiyim oda öksürükten ögle uykusu yapamadi :( 3bucuk yasinda suan

Aman birşeyin olmasın da, belki duraklama dönemi olabilir misal yediklerini kalem kalem yaz sonra değerlendirme yap... hipotiroidi nasıl geçti ona baktirdin mi ?benim tiroid değerlerim oynadığı zaman çok etkiliyor beni
Gebeliğe bağlı gelişmiş benim. Düzenli ilaç tedavisi ile geçti şükür arada baktiriyorum yinede
Prensesim sakin ol her şey yoluna girecek kilolar gidecek.. Stres ödem yapar güzelliğin bozulur relax 🤣🤣
Ay karholmayim emi 🤣🤣🤣
Jillian olabilir mi sizin bu dediginiz
Evet evet aklınla bin yaşa
Sabah ki peyniri anlamadım TK dolusu tabak mi demek istediniz zeytin adet merak eden bir ben bırakayım şuraya
Onun dışında akşam ayran icmesen iciyorsanda tuz atmasaniz nasıl olur tuzlu ayar kabızlık yapar şöyle yanına dolu dolu bir salata yapsak az zeytinyağı eklesek hem WC için hem sağlık açısından köfteyi 4 değil 3 e çeksek nasıl olur sizce uyar mı
Kız Allah ne diyin sana yok yok tatlı kaşığı dolusu lor gibi basma peynir
Zeytin 7-8 yedim
Daha köftelerin boyutunu ayarlamadim ama 🙄😅😅
Ayran olmaz yoğurt olur yada hiç olmaz. Aslında acılı şalgam var boğaz hastaliklarina çok iyi geliyor da onu icersem 100 kg gelirim yarın 🤣
TK tatli kaşığı olabilir🤭
Canım kaptanım
Bı öğretmen dizisi vardı bu 3 ünün cevabını istiyorum diyordu o aklıma geldi 😅😅

Sagol xanim💙

😍🌸 cok sagol canim hemen gidip alip deneyecegm acaba oglumada icirebilirmiyim oda öksürükten ögle uykusu yapamadi :KK43: 3bucuk yasinda suan
Rica ederim ne demek,içirebilirsin herhalde alırken sormakta fayda var bana göre,ona göre içsin olmazsa.
Çocuklar içinde cevizin iç kabuğu varya oda çok güzel oda işe yarıyor.

Sıkıntılı bir iş zaten,sizede geçmişler olsun sakın ihmal etmeyin bende kemik yoğunluğuda yok greft kondu 2 yere.
teşekkürler, ben çok ihmal ettim de işte artık ihmal edilemeyecek noktaya geldiğim için gitmek zorunda kaldım dişçiye :KK53:

Hamdolsun canım
Bugün jinekolog muayene etti, tümör olup omuriliğe baskımı yaptı da neden böyle oldum diye, temiz çıktı çok şükür
Günden güne daha iyiye gidiyorum yinede önümde uzun bi dönem var, biliyorum, sabrediyorum, gayret ediyorum, yenerim ben bunu 💪🏼❤️
Tatlım gözün aydın. Çok sevindim. Sağlıkla geçsin günlerin. :dua:

Gebeliğe bağlı gelişmiş benim. Düzenli ilaç tedavisi ile geçti şükür arada baktiriyorum yinede

Ay karholmayim emi 🤣🤣🤣

Evet evet aklınla bin yaşa

Kız Allah ne diyin sana yok yok tatlı kaşığı dolusu lor gibi basma peynir
Zeytin 7-8 yedim
Daha köftelerin boyutunu ayarlamadim ama 🙄😅😅
Ayran olmaz yoğurt olur yada hiç olmaz. Aslında acılı şalgam var boğaz hastaliklarina çok iyi geliyor da onu icersem 100 kg gelirim yarın 🤣

Canım kaptanım

Bı öğretmen dizisi vardı bu 3 ünün cevabını istiyorum diyordu o aklıma geldi 😅😅
Aman acılı şalgam tartı öncesi
Maden suyu kullanabilirsin istersen
3 sorunun cevabı tartı da artı🤣🤣🤣
Şaka bir yana bugün ki menü sabah dolu dolu akşam orantı protein miss gibi 🙏

Back
X