• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kahvaltı: 1 bardak detoks suyu 1 bardak normal su
2 dilim kepekli ekmek yarım domates bir dilim süzme peynirle tost, 5-6 tane zeytin maydonoz, marul, yarım domates 2-3 dilim salatalık, 1 tane başlanmış yumurta, çay
Ara: 3 dilim elma, fıstık, kabak çekirdeği, kuru üzüm, karışımı bir avuç kadar
Öğle: 1 mandalina, çay 2 tane çörekotu kinoalı form bisküvi, yerfıstığı, çıtır leblebi yarım avuç kadar, ayva 1 2 dilim
Akşam: 1 kepçe domates çorbası, istavrit, soğan salatası, şalgam 1 bardak
Kestane 4_5 tane
Su: 3 lt
Spor: 60 ip atlama
@Willemijn- Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun süper menü 😘

Ya kızlar hareketli emojileri yaptığımız yere tiklayamiyorum ben, açılmıyor birkaç gündür

Benden başka bu sorunu yaşayan var mı
Bana açılıyor canım

Biliyorum da, yeme bozuklugu yasadigim gün, bana mesaj yazdi minerva. Bosver

"Yeni gelmis arkadas" a yazdım. Şahsen bir mesaj. Senlik durum yok.

Baska arkadasin şahsina direkt olarak yazdigim mesajdan rahatsiz olmana, yapacak bir seyim yok canım. 😊

Afiyet olsun, İyi gitmissin canim😊 ben bugün batirdim ya. Regl olmusum,insaallah ondandır 😊
Valla kimse senin ne yediğini takip edip yorum yapmıyor, benlik bir durum olup olmaması asla önemli değil . Adalet duygum ağır istediğim yorumu da yaparım . İsmimi hatirlamana aşırı şaşırdım si anda

Baska arkadasin şahsina direkt olarak yazdigim mesajdan rahatsiz olmana, yapacak bir seyim yok canım. 😊
Kısaca sanane diyorsun :) Bilmem sayfa ORTAK alanımız, rahatsız olduğumuz durumları dile getirebiliriz gibi gelmişti yanılmışım.

Evet yapacak bir şeyin yok canım bu durumda ben de kendi adıma rahatsız olacağım mesajları GÖZ ARDI edeceğim. Allah'a emanet ol bozacan

18 Ocak Detoks 2. Günüm

09.00 temizlik kereviz sapı limon suyu
10.30 kahvaltı yeşil elma limon maden suyu
13.00 öğlen pancar çorbası
15.00 ara yeşil elma havuç pancar zencefil limon
19.00 akşam yemeği pancarlı salata

Adım 9043

Kızlar hayatımda ilk kez böyle bir diyet yapıyorum ben. Başka zaman olsa çok sağlıksız bulduğum için hiç bulaşmazdım. Ama nasıl oldu bilmiyorum birden gaza geldim ve şu an bitik vaziyetteyim. Tek dayanağım pancarlı salataya koyduğum 3 parça portakal😂

Zipzip- Zipzip- Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Cordelia Cordelia Pnrrr-12 Pnrrr-12 Pnrrr-12 Pnrrr-12
NE diyeti bu canim
Çarşamba menüsü
Aç karına yarım litre limonlu akilik su spor ile birlikte
Sabah 11
1 tereyağli yumurta
25 gram süzme peynir
1.5 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
1 çorba kasesi yeşil salata
Yarım domates ve salatalik
2 bardak çay
Büyük bir fincan kahve
Akşam 18:00
7 yemek kaşığı tavuk ciğer yahnisi
1 yemek kaşığı kadar soğan piyaz
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği (24gr)
Yarım bardak ayran
Büyük kupa kahve
Su 2 3 litre

Spor bildirimi
30 dk ip atlama 1200 adet

45 dk tempolu yürüyüş
60 dk normal yürüyüş
Toplam adım :12490 resmi mevcut

60 dk koşu bandında 6.20 km kardiyo çalıştım hızlı yavaş koşu şeklinde yürüyüş adım sayar açmadım km olarak çalıştım
YAktigin kalori yediginde fazla tebrikler valla spor harika😍😍
18.01.2023

Adım 7802

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

10:00 1 fincan Türk kahvesi

12:00 kahvaltı

1 haşlanmış yumurta

1 dilim tam buğday ekmek

5 zeytin

1 dilim peynir

1 fincan Yeşilçay

Ara 15:00

1 fincan kahve

17:30 akşam

1 tabak salata

4 ızgara köfte

1 bardak ayran

3 litre su
Afiyet olsun guzel menu
Ya kızlar hareketli emojileri yaptığımız yere tiklayamiyorum ben, açılmıyor birkaç gündür

Benden başka bu sorunu yaşayan var mı
Bendede calismiyor

Valla kimse senin ne yediğini takip edip yorum yapmıyor, benlik bir durum olup olmaması asla önemli değil . Adalet duygum ağır istediğim yorumu da yaparım . İsmimi hatirlamana aşırı şaşırdım si anda
Adaleti ben de severim. O gün isminin tam harflerini etiket icin hatirlayamamistim. Harfi harfine yani. Hafizam iyi degil. Takilacak bir konu degildi. Yeni gelen arkadas, elestiri gibi algilamayin gibilerinden, mthndye menu yorumu yapmis, birbirimizin yanlisini soyleyebiliriz gibisinden yaklasinca, ben de baglacla ilgili konudaki yanlisi bu yuzden kendisine söyledim. Kızmaz, diye. Bir bağlaç nereye kadar gitti :) uyarmaz olaydim. Türkçe yazim kurallari, öznel degildir. Kisiden kisiye degismez, yoruma kapali oldugu icin uyardim . Pisman ettiniz 👏
Kısaca sanane diyorsun :) Bilmem sayfa ORTAK alanımız, rahatsız olduğumuz durumları dile getirebiliriz gibi gelmişti yanılmışım.

Evet yapacak bir şeyin yok canım bu durumda ben de kendi adıma rahatsız olacağım mesajları GÖZ ARDI edeceğim. Allah'a emanet ol bozacan
Sanane degil de, herkes rahatsiz oldugu konulari yazsa, isin icinden cikamayiz. Ben ancak sana yazdigim mesajla ilgili rahatsizligini çözebilirim. Ona bakarsak zayiflama grubunda, bugun de cok yedim, şistim vb de denmez, rahat tavirlarla ve sürekli. Daha az yiyerek kilo veremeyen arkadaslarin modunu dusurebilir ve iradesizliklerine yol acabiliriz. Bu dusuncemi internetteki tüm zayiflama gruplari icin söylüyorum. Sen de Allaha emanet ol Fesangım.

geçmiş olsun canımm ❤️ iyi geceler.
Sagolasin 😍
Çok geçmiş olsun canım iyi dinlen düzelir inşallah
Sagol canim insallah 😍
Mutluluğun daim olsun canım
Münih bize 5 saat uzaklıkta
Amin tessekürler 😍
Yinede gidilebilir bir mesafe
18 ocak carsamba
12.30
Kk beyaz peynir
3dlm ekmek
2yk pastirmali yumurta
1 cay kasigi recel
2yk firinda sebze

18.00
2 kepce mercimek corbasi
Salata
2 yk firinda sebze
Su 2lt
Pnrrr-12 Pnrrr-12
Zipzip- Zipzip-
Güzel menü afiyet olsun 💙

Benm oğlanın ateşi var sanırım başa dönüyoruz tekrar ama görevlendirmedeyim izin alamam, cmarteside nöbetim var cuma inşallah tartı bildirimi yaparım çok gelemezsem beni merak etmeyin yoğunluklarla boğuşuyorumdur önümüzdeki hafta için de şuan kesin bişey diyemem ama beni şimdik herhangi bir takıma eklemeyin faydam olacağını sanmıyorum Zipzip- Zipzip-

Back
X