Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Çok iyi olur kaptanım neler yapmam gerekiyor şimdi
Günlük menü ve kilo bildirimleri değil mi spor yarışı vs mevcut öu
Günlük menü ve spor bildirmeye başla canim
Spor yarisimiz var cumartesiden baslayip carsamba gunleridr dahil yapilan sporlar hesaplaniyor
Afiyet olsun canim

İnşallah canım

Afiyet olsun canim
Günaydın herkese
Günaydın canim
Günaydn kizlar bugun oglan 6da uyandi malesef, hala yataktayiz ama uyuyamiycak sanirim
Günaydın canim
Günaydın kızlar
Günaydın canim
Günaydınlar birazdan işe gideceğm bende kuzucuklarda kreşe, bu sabah tartıldım hala artıdayım 60 tane ip atladım
Günaydın canim
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın fesangim
Günaydın mutlu sabahlar
Günaydın kaptanim
Afiyet olsun canim

Yaa eziyet etme artık kendine nolursun
Şok diyet aylarca yapılmaz ki
3 gün filan
Normal yemen lazım canım benim
Eminim öyle çok mutludur ( ben öyle hissediyordum) Cordelia buna cevap versene, düşüncelerini çok merak ediyorum.
10 dakika önce uyandım, 15 dakika sonra kahvaltı gelir, nasıl yiyeceğim, çok zorlanıyorum, uyanınca 2 saat geçmesi lazım.
Bugün kahvaltıyı atlamayı düşünüyorum, acıkırsam kuruyemiş atıştırırım. Bellide akışkanlıktan öyle oluyor, bilemedim

Rabbim esirgemiş canım, hayrolsun inşallah

Büyük geçmiş olsun kuzum

Yaa eziyet etme artık kendine nolursun
Şok diyet aylarca yapılmaz ki
3 gün filan
Normal yemen lazım canım benim
Canım beni zorluyor ama alıştığımı hissediyorum.seker ayda bir kez yiyeceğim. O yüzden tatlı krizi geliyor ama inan ona da alıştım. C,d çinko vitamini aldım. Meşhur bir marka var ya. Takviye edeceğim merak etme.

gezegenfeza nasıl oldun ablacım

@HanimKelesimiGetir ablacım plan yaptılar mı nasıl çenenin durumu
Çok daha iyiyim canım, yattıkça aklıma neler neler geliyor,
Ay sonu Türkiye ye gidecektim, Rabbim engelledi, kimbilir ne hikmeti var, neden yolum kesildi

Yatmadan 1 gün önce afedersin ishal oluştu, bağırsaklar boşaldı, demekki yine bu bana verilen bir nimetmiş, sonradan anladım.
Bakalım durdukça neler gelecek aklıma

Ben hep her şeyden yiyen ara öğünlü diyet yapıyordum. Canım zorluyor beni biraz ama alışıyorum.

Tatlı, şeker de evde kendi yaptıklarından yersen miden rahatsız olmaz.
Apa tam yaptıktan sonra gözüm kapalı bile yesem ev yapımı mı, endüstriyel mi anlıyordum. Hazırlar ağız tadımı bozarken evde yaptıklarımız etkilemiyor du

Eczaneden alabilirsiniz paketi 20 tl 20 adet çıkıyor içinden yarım litre su 1 adet İngiliz karbonati tansiyon sorunun yoksa tadı içinde limon sıkıp aç karına yudum Yudum içerseniz hem ödem atarsınız hem diyabet sorununa birebir hemde miğde asidini duzenlersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…