Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah sabah 3 tabak makarna ve bir paket kakaolu bisk.yedim. Bahane degil, uykusuzluktan gücüm kalmadi. 3 gün oldu. Farkli bir boyut bu. Uyku parayla olsa alicam. Ne diyorum ben ya.
Kötü olmuş ama takilip kalma yedin artik afiyet olsun gunun geri kalanini sebze ve protein agirlikli geçirirsen sorum olmaz bence
MaşAllah canım ne kalmıs surda saglikla ver kurtul insAllah bende 99 dan 79 a düştüm ikinci hamilelik öncesi sonra 84le hamile kaldım 100 kilo ile doguma gittim dogum sonrasi 95tim 79 a yeniden dustum 1 senede ama direnc kilom 79 alti gelmiyodu bi kac kilo alip yeniden 79 oluyodum kirmak icin diyetisyene gittim agustosta 81le kasimda 69.7 gordum ama sıkıldım hedefim 65ti aslinda az kaldi ama istegim kalmadi yine bi vazgevisle bi baktim ki 75 olmusum marta kadar 65 olmak istiyorum dogum günüm insAlla uçuk bi hayal degildir

Mesaib erken başlamış senin kolay gelsin canım
Sonradan uyumusuz canim o yüzden sabah kostur kostur kahvaltisini yaptirip okula biraktm ordan saglil ocagina ugradm kendim icin benimde bogazlar gidiyor obucold verdi tek insallah yeterli gelr bakalm sen napiyon bugn bakalm

Yaa cok gecmis olsun öyle gercelten zor oluyor bitanesi yetiyor sende 2tane Allah kolaylik ve sabirlar versin.
Cok banal olcak ama bence gün icinde bakici gelince uyumaya calis yani uyumadan hayat sürdürmek cok zor 1-2 saat bile sana cok iyi gelecek eminim. Ve bu arada vitamin takviyesi yap bence canim uykusuzluguna bi nebze de olsa iyi gelir

Sonradan uyumusuz canim o yüzden sabah kostur kostur kahvaltisini yaptirip okula biraktm ordan saglil ocagina ugradm kendim icin benimde bogazlar gidiyor obucold verdi tek insallah yeterli gelr bakalm sen napiyon bugn bakalm
İyi yapmisin canim sifa olsun bende kizi okula gonderdim oglanla ugrasiyorum acliktan sanirim uşüyom kahvalti hazirligi yapacam birazdam

Kaçamak yok tam gaz devam
Tünaydın
Dün akşamdan beri boğazım ağrıyordu sabah daha halsizdim. Takviye alıp yattım. Sağlık ocağına gittim. Bol bol istirahat dedi
Geçmiş olsun canım

18 saat açlık sonrası kahvaltımı yaptım çok açım ya poffff hala canım bişeyler istiyo maydanoz limon top karabiberli su yaptım onu icecegim bol bol artık 1 tane hurma yedim tatlı isteğim için

Eklentiler

• Screenshot_20230118_124442_bodyfast.zero.fastingtracker.weightloss.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 28
Yitik
Yitiksifa yapıyorum olabildigince. 12 ve 6 da yiyorum ara öğün vs yok. Canım. Ahmet Apa 1.seviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…