- 18 Mart 2018
- 31.004
- 123.722
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal karbonat değil bu canım diğer adı bikarbonat olarak geçiyor ödem atıcı mide asidi ve diyabet ve zayıflamak için kullanıyor o yüzden sadece eczanelerde satılıyorMedine ingiliz karbonatini bir diyetisyen önermisti bana ödem suyunu hazirlamak zor grliyor gergün ugrasamiyorum demiştim o da ödem suyu yerine ingiliz karbonatli su iç demisti.Ama tabi ölçülü dengeli olmskta fayda var sonuçta karbonat.
Hayırdır inşallahKaptanım dün güzeldi hatta 300 gr daha vermişim ama bugün çok garip şeyler yaşadım şükür ki sağlık problemi olmadı bazı kazalar atlattım sonra bi teyzeden mendil aldım filan :)
Akşam yedim günün ağırlığını hissedip
Adımım güzel,sporum da var su ve protein iyi :)
Yarınla perşembe çok hafif menü geliyor inşallah
Hoşggeldin :) bu sefer bırakma hee
Canım Allah kabul etsin
Afiyet olsun tatlım16 Ocak
Sabah sade türk kahvesi, 1 dilim kızarmış kepekli ekmeğe birer tatlı kaşığı tereyağı ve reçel, salatalık kırmızı biber bir yumurta bir dilim peynir 1 dilim avokado 2 zeytin
2 protein bar, 15 badem, siyah çay
Yarım dilim mozaik pasta siyah çay
2 parça şinitzel, 2 kaşık rus salatası 1 kaşık yoğurt ve salata
Sade türk kahvesi, 1/4 ayva, 1 avuç iç kabak çekirdeği, 3 minik ülker gofret
2 lt su
17 Ocak
Sabah 2 orta kalın dilim kepekli ekmeğe 1 kaşık rus salatası 2 dilim salam ve 1 dilim beyaz peynirli sandviç, karabiberli zerdeçallı 1 portakal ,sade türk kahvesi
1 kepçe çorba,1 tabak sebzeli tavuk yemeği, salata, lorlu cevizli erişte pilavı 8 kaşık
Sade nescafe,2 hurmalı top
1 fincan sahlep, 1 minik zencefilli kurbiş
Akşamüstü hamsi ekmek ,acılı şalgam 100 ml kadar
Akşam cips,çikolata ve kıbrıs tatlısı
Gece 3 kaşık haşlanmış nohut 3 kaşık yoğurt
2 lt su
erenmothers
Zipzip- @Poldelya
@PoldelyaZipzip-
erenmothers
Pazartesi 8.000 adım
Salı 11.000 adım + 15 dk cardio
Eki Görüntüle 3193266
Spor menü 10 numara17 Ocak Sali
10005 adım
Kahvalti 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmegi ile peynirli tost
Domates
Ara öğün
10 cig badem
1 avuc dut kurusu
Yarim portakal
Yesilcay
Aksam 18.00
1 kase mercimek corbasi
2 Tane fırında baget
Salata
Su 2lt
erenmothers
@Poldelya
Eki Görüntüle 3193300
Teşekkürler canımAfiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Günlük menü ve spor bildirmeye başla canim
Spor yarisimiz var cumartesiden baslayip carsamba gunleridr dahil yapilan sporlar hesaplaniyor
Afiyet olsun canim![]()
Burda bulursam aliryim bendeEczaneden almistim ben (Türkiyeden)
Yurt disindami yasiyosun canimÇok daha iyiyim canım, yattıkça aklıma neler neler geliyor,
Ay sonu Türkiye ye gidecektim, Rabbim engelledi, kimbilir ne hikmeti var, neden yolum kesildi
Yatmadan 1 gün önce afedersin ishal oluştu, bağırsaklar boşaldı, demekki yine bu bana verilen bir nimetmiş, sonradan anladım.
Bakalım durdukça neler gelecek aklıma
Anladim canimEczaneden alabilirsiniz paketi 20 tl 20 adet çıkıyor içinden yarım litre su 1 adet İngiliz karbonati tansiyon sorunun yoksa tadı içinde limon sıkıp aç karına yudum Yudum içerseniz hem ödem atarsınız hem diyabet sorununa birebir hemde miğde asidini duzenlersiniz
Onemli degil dostumEvet yeşil takımda olduğunu sonradan öğrendim, kusura bakma![]()
Günaydin kordisimGünaydın mutlu sabahlar![]()
Günaydin zipzipimaGünaydın![]()
![]()
Afiyet olsun. Cok mantikli menü17 Ocak Sali
10005 adım
Kahvalti 11.00
1 haşlanmış yumurta
Domates
Ara öğün
10 cig badem
1 avuc dut kurusu
Yarim portakal
Yesilcay
Aksam 18.00
1 kase mercimek corbasi
2 Tane fırında baget
Salata
Su 2lt
erenmothers
@Poldelya
Eki Görüntüle 3193300
Günaydin insaallahGünaydın Kızlar,
Güzel bir gün olsun hepimiz için![]()
Allah Kabul etsin canım. Afiyet olsun.
Geçmiş olsun canım. Nazarlara mı geldin nolduKaptanım dün güzeldi hatta 300 gr daha vermişim ama bugün çok garip şeyler yaşadım şükür ki sağlık problemi olmadı bazı kazalar atlattım sonra bi teyzeden mendil aldım filan :)
Akşam yedim günün ağırlığını hissedip
Adımım güzel,sporum da var su ve protein iyi :)
Yarınla perşembe çok hafif menü geliyor inşallah![]()
Çok güzel menü. Afiyet olsun canım18.01.2022 Menüm
Sabah 08:00 :
1 kaşarlı zeytinli tost
Ara : 1 kuru incir 1 ceviz Dut kurusu 5 10 tane sade kahve
Öğlen / Ara 12:30 :
Izgara tavuk göğsü ayran
Akşam 19:00 :
Etli Kurufasulye
Pilav
Salata
Zipzip- @Pnrrr-12
Dün bir sorun vardı sanırım bir türlü yazamadım menumu akşam dişçiye gittik öğlen de yurumemistim ondan spor yok malesef![]()
Afiyet olsun kaptancım. Güzel menü güzel spor17 Ocak Sali
10005 adım
Kahvalti 11.00
1 haşlanmış yumurta
Domates
Ara öğün
10 cig badem
1 avuc dut kurusu
Yarim portakal
Yesilcay
Aksam 18.00
1 kase mercimek corbasi
2 Tane fırında baget
Salata
Su 2lt
erenmothers
@Poldelya
Aralıklı oruç mu yapıyorsun canım.Canım beni zorluyor ama alıştığımı hissediyorum.seker ayda bir kez yiyeceğim. O yüzden tatlı krizi geliyor ama inan ona da alıştım. C,d çinko vitamini aldım. Meşhur bir marka var ya. Takviye edeceğim merak etme.![]()
Canım önceki mesajlarını kaçırdım ya da hatırlamıyorum galibaSabah sabah 3 tabak makarna ve bir paket kakaolu bisk.yedim. Bahane degil, uykusuzluktan gücüm kalmadi. 3 gün oldu. Farkli bir boyut bu. Uyku parayla olsa alicam.Ne diyorum ben ya.
Onemli degil canim . Kızımın 3 yasina 1-2 ay kala anca uykusu duzeldi buyuk olcude, cok sukur. Oglum kucuk simdi, onun uykusu genelde iyi ama, kizim cok gec uyuyor. (2 leri buluyor, 2:30) bazen kizim uyuyunca evi topluyorum, mutfak vb gec oluyor.Ben kizimi bekleyip yatinca da oglum kalkiyor gece. Sabah uyuyamam, cunku oglum erken kalkiyor. Babasi sehirdisinda. Gunduz bikac saat yardimcim var, disari islerim ve az bi evde is halledebiliyorum. Suanda da ayagimda. Son 3 gundur oglum muhtemelen disinden ya da hafif soguk alginligi. Geceleri aci aci bagiriyor, ayagimda sallaniyor, surup veriyorum. Geceleri agrilar azar ya. Gunduz nerdeyse bi sey yok. Yere yapisicam inan. Dun bayilabilirim dedim bakiciya. Disari ciktim yine de, soguk hava iyi geldi. Bu 3 gun ekstra oldu. Devamli derle, topla,supurge aç, yerime ne zaman oturdum diye merak ediyorum.Canım önceki mesajlarını kaçırdım ya da hatırlamıyorum galibakusura bakma lütfen. nedir problem küçük çocuğun mu var bir rahatsızlık mı yaşıyorsun neden uykusuzsun bu kadar
![]()
ahhh canımm yaa kıyamam ikinize deOnemli degil canim . Kızımın 3 yasina 1-2 ay kala anca uykusu duzeldi buyuk olcude, cok sukur. Oglum kucuk simdi, onun uykusu genelde iyi ama, kizim cok gec uyuyor. (2 leri buluyor, 2:30) bazen kizim uyuyunca evi topluyorum, mutfak vb gec oluyor.Ben kizimi bekleyip yatinca da oglum kalkiyor gece. Sabah uyuyamam, cunku oglum erken kalkiyor. Babasi sehirdisinda. Gunduz bikac saat yardimcim var, disari islerim ve az bi evde is halledebiliyorum. Suanda da ayagimda. Son 3 gundur oglum muhtemelen disinden ya da hafif soguk alginligi. Geceleri aci aci bagiriyor, ayagimda sallaniyor, surup veriyorum. Geceleri agrilar azar ya. Gunduz nerdeyse bi sey yok. Yere yapisicam inan. Dun bayilabilirim dedim bakiciya. Disari ciktim yine de, soguk hava iyi geldi. Bu 3 gun ekstra oldu. Devamli derle, topla,supurge aç, yerime ne zaman oturdum diye merak ediyorum.
hiçbirşey kalmamış kuzum, ayda 1 kg versen bile yaza hazırsın işte63 ten 57 ye 6 kilom kaldı totalde.
amiiinnnnDarısı tüm isteyen ve emek veren arkadaslarin başına.
buna çok çok amiinnnnAllah hepimize kolaylık, güç-kuvvet, sağlık versin.
Masallah guclu iraden var canim3 günlük tek öğün beslenmem verdiğim aldığım yediğim -1.400 verdim kilo olarak
1 gün pazardi birazda pazar kahvaltısı gözümü korkutunca tek öğün beslenmek geldi aklıma kahvaltı yerine kahve içtim spor ve akilik su sonrası
Günlük açlık çok fazla rahatsız etmedi devamlı su yudumlayarak sanki birseyler yiyormuş gibi mideyi oyaladim
Akşam proteinli beslenmek yerine gün boyu aç kaldığı için mide karbonhidrat ve sebzeli öğün tercih ettim
2 gün sabah tok uyandım Sabah yine aç karına akilik limonlu su spor yaptım su dışında içecek içmedim akşam öğününde kahvaltı tercih ettim
3 gün ikinci günle aynı düzende devam ettim
Yemek yerken az kalorili besinleri önce tükettim midemi bunlarla doldurdum gibi oldu çok yemiş gibi hissetmem bu yüzdendi
Sporu aksatmadim sabah saatlerine çektim yorgunluk gün içi ağır olur diye
Ara öğün hiç yapmadim
Gunaydin insallahGünaydın Kızlar,
Son 6 kilo ne guzellMerhaba arkadaşlar
Konularimi bilen bilir.(Boza ve 19Temmuzda69um diger nicklerim)
İki dogum sonrasi (araları yakın) 81 e ulasmistim. 81 den 63 e inerek, 18 kilo vermek suretiyle dogum kilolarıma veda ettim. Simdi ki amacim ise, evlenmeden önceki kilom olan 57 ye inmek. 63 ten 57 ye 6 kilom kaldı totalde.
Genç kızlığımdaki kilo olan 54 e inmek isterdim ama o kadar güçlü ve dirençli degilim. Çocuklarimin ikisi de çok küçük. Uykusuz geceler, istedigim saatlerde yeterli ve dengeli beslenememe... Vakitsizlikten yiyemeyerek akşam saldirma, gibi gibi...
ve hâliyle daha cok enerji ihtiyacim var. Sebzeyle, otla yapamam her zaman.
Velhâsılı kelam, son 6 kilomu verip, Allahın izniyle korumaya geçmek istiyorum. Darısı tüm isteyen ve emek veren arkadaslarin başına. Allah hepimize kolaylık, güç-kuvvet, sağlık versin. Bizim için en sağlıklı ve hayırlı olan kilo neyse ona ulasalim, koruyalim ve geri almayalim insaallah![]()
Hayırlı sabahlar kızlar![]()
Günaydın musmutlu bol yağ yakmalı bol eksili bir gün olsun hepimize
Gunaydinn![]()
Günaydın![]()
Günaydın Kızlar,