- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
canımmmm çiçeklerin en güzeli sensin. İyi gidiyor alıştırıyorum kendimi daha da iyi olacak spora tembellik etmezsem daha güzel olacak bugün temizlik sonra iş güç derken geçti bitti valla. Yarın spora adanmış bir vakit istiyorum şöyle bir 10bin adım sürprizi yapmak istiyorum saatim geldi sonundaÇiçeklerim
Nasıl gidiyor ? kaçamak vs yok değil mi ?Cuma’ya az kaldı. Kalan günlerimizi çok iyi değerlendirelim olur mu ? Küçük kaçamaklar bizi mutlu etmez.Bizim büyük sevinçler yaşamamız gerekiyor. Bu sebeple kaçamaksız devam edip Cuma günü büyük ödülü kendimize veriyoruz. iyi geceler çiçeklerimSizleri seviyorum
Menüleri adımları unutmayalım canlarım
Hedef60kgolmak Zipzip- belmayne Mavikus_ aypare ackerman Ucmelekannesi G Goklerce ZincirKirma D u t
Sarıdan bildiriyorum Kaçamak yok kaptancığım. Bu akşam neleri neleri elimin tersiyle ittimÇiçeklerim
Nasıl gidiyor ? kaçamak vs yok değil mi ?Cuma’ya az kaldı. Kalan günlerimizi çok iyi değerlendirelim olur mu ? Küçük kaçamaklar bizi mutlu etmez.Bizim büyük sevinçler yaşamamız gerekiyor. Bu sebeple kaçamaksız devam edip Cuma günü büyük ödülü kendimize veriyoruz. iyi geceler çiçeklerimSizleri seviyorum
Hedef60kgolmak Zipzip- belmayne Mavikus_ aypare ackerman Ucmelekannesi G Goklerce ZincirKirma D u t
60 oluncada bu defa sen yemek istemeyeceksin yeme boşver tadını biliyorsun zaten bilmediğin bir lezzet değil kiYiyemem kidaha çok var 60 a
Çok iyi olur kaptanımOlsun canim yeniden birlikte kilo veririz
Afiyet olsun canim
canımmmm çiçeklerin en güzeli sensin. İyi gidiyor alıştırıyorum kendimi daha da iyi olacak spora tembellik etmezsem daha güzel olacak bugün temizlik sonra iş güç derken geçti bitti valla. Yarın spora adanmış bir vakit istiyorum şöyle bir 10bin adım sürprizi yapmak istiyorum saatim geldi sonunda
Teşekkür ederim kuzumsenin kadar yemeye alışsam zaten tamamım afiyet olsun canım menün harika.
HarikasınSarıdan bildiriyorum Kaçamak yok kaptancığım. Bu akşam neleri neleri elimin tersiyle ittimamma spor var mı dersen işte o yok.
Afiyet olsun tatlım17 Ocak Salı Menü
13.00
Sütlü kahve, 1 havuç
19.00
Bir avuç kadar fırında parmak patates, 1 tabak karnabahar pilavı, yoğurtlu kabak salatası, beyaz peynir, zeytin
Yemekten sonra yulaf sütlü kahve, 10 fındık
Su 2 lt
Zipzip- erenmothers
Teşekkürler canımSüpersin canım
Ingiliz karbonatini duymadim hic internetten bakicam1 litre su İngiliz karbonati 1 yemek kaşığı ister limon sık ister limonsuz aç karına tüketebilir sen çok faydalı ama tadı kötü simdeden söyleyeyim ben yarım litre su 1 tatlı kaşığı İngiliz karbonati ile yapıyorum
Gecmis olsun canimAnnemi kardiyoloji ye getirdim. Kalp kapak yetmezliği göründüöğleden sonra sonuçları çıkacak. Kafamın içi dumanlı
Masallah insallah gittikce dahada iyi olursunKızlar ayaklandım
Terapis bir alet getirdi, dizleri destekleyince ayakta durabildim
eliptik bisiklet var aslinda oda cok ses yapiyoleslie veyatta baska spor yapma sansin yokmu canim bebek uyurken felan yapsan enazindan haftada 3kerw yapsan kardir
Aslinda ne kadar az yemiṣsin fotograflardaki yemekler benim mutfaktan geçerken aagzima attiklarimGeri geldim ama bu swfer kesin kesin cktim. Haslm yumrtayi unutmusumuykusuzlktan ben ben diilim. Birini yedim. Kirk yln basi foto show yapim. Ksaltrk yzdm ksra bkmaynEki Görüntüle 3193192
Cordelia buna da sasir kiz. Tavuk şişçi seni
Medine ingiliz karbonatini bir diyetisyen önermisti bana ödem suyunu hazirlamak zor grliyor gergün ugrasamiyorum demiştim o da ödem suyu yerine ingiliz karbonatli su iç demisti.Ama tabi ölçülü dengeli olmskta fayda var sonuçta karbonat.Ingiliz karbonatini duymadim hic internetten bakicam
Ama yapamam gibi onun yerine odem attirici sulardan yapip iciyim en iyisi
Gecmis olsun canim
Rabbim safi adiyla sifa versin
Masallah insallah gittikce dahada iyi olursun
eliptik bisiklet var aslinda oda cok ses yapiyo
ya vidadan yada yaglanmasi gerekiyi
Bebek uyaniyo
Tabi birazdan tembellikten
Ama çıtayı çok yükseltmesen mi kardeṣEkstra 4000 adım attım yetmez dersen ipsiz atlama da yaparım kaptanım.
Yaa eziyet etme artık kendine nolursunYiyemem kidaha çok var 60 a
Kaptanım dün güzeldi hatta 300 gr daha vermişim ama bugün çok garip şeyler yaşadım şükür ki sağlık problemi olmadı bazı kazalar atlattım sonra bi teyzeden mendil aldım filan :)Çiçeklerim
Hoşggeldin :) bu sefer bırakma heeHoşbuldum
Canım Allah kabul etsinIyi aksamlar
Oruc tuttum bugun sahursuz ama ifyari cok guzel atlattim:)
17.30
1 tabak pirasa yemegi
1portakal
2 kanat
Su 2lt ye tamamliyorum
Adimlqrida hergun arttiriyorum
Pnrrr-12
Zipzip-
Cordelia
Eki Görüntüle 3193254
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?