Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kızlar bugün hiç bakamadım koşturmaca iş güçten. Menümü paylaşmadan günümü bitirmek olmaz. Buna güzel adapte oldum bütün meşguliyete koşturmaya rağmen menü unutulamaz .

17 Ocak Salı
Kahvaltı
1 bardak yeşil çay
2 yumurta ile omlet
1 par.ça peynir (az yağlı olanlardan)
7-8 yeşil zeytin
1 dilim kepek ekmeği

ikindimsi
3 ceviz
1 portakal
1 elma

Akşam
1 kase yoğurt
1 tabak havuç- marul salatası
2 küçük but- tavuk haşlama
2 çiçek karnıbahar haşlama

akşamın ötesi
1 mandalina (açlık başımda duman )
2,5 litre su

Zipzip- kaptanım ve hepinize iyi geceler. Yarın daha detaylı yazarım hepinize benden çok kalp

canımmmm çiçeklerin en güzeli sensin. İyi gidiyor alıştırıyorum kendimi daha da iyi olacak spora tembellik etmezsem daha güzel olacak bugün temizlik sonra iş güç derken geçti bitti valla. Yarın spora adanmış bir vakit istiyorum şöyle bir 10bin adım sürprizi yapmak istiyorum saatim geldi sonunda

senin kadar yemeye alışsam zaten tamamım afiyet olsun canım menün harika.

Sarıdan bildiriyorum Kaçamak yok kaptancığım. Bu akşam neleri neleri elimin tersiyle ittim amma spor var mı dersen işte o yok.

canımsın süpersin inşallah canım herşeye zamanla alışacaksın 10000 adım sürprizini bekliyorum
senin kadar yemeye alışsam zaten tamamım afiyet olsun canım menün harika.
Teşekkür ederim kuzum
Sarıdan bildiriyorum Kaçamak yok kaptancığım. Bu akşam neleri neleri elimin tersiyle ittim amma spor var mı dersen işte o yok.
Harikasın maşallah çiçeğime sporda oldu mu tadından yenmezsin valla
Afiyet olsun tatlım
Süpersin canım
Teşekkürler canım

Ingiliz karbonatini duymadim hic internetten bakicam
Ama yapamam gibi onun yerine odem attirici sulardan yapip iciyim en iyisi
Annemi kardiyoloji ye getirdim. Kalp kapak yetmezliği göründü öğleden sonra sonuçları çıkacak. Kafamın içi dumanlı
Gecmis olsun canim
Rabbim safi adiyla sifa versin
Kızlar ayaklandım
Terapis bir alet getirdi, dizleri destekleyince ayakta durabildim
Masallah insallah gittikce dahada iyi olursun
leslie veyatta baska spor yapma sansin yokmu canim bebek uyurken felan yapsan enazindan haftada 3kerw yapsan kardir
eliptik bisiklet var aslinda oda cok ses yapiyo
ya vidadan yada yaglanmasi gerekiyi
Bebek uyaniyo
Tabi birazdan tembellikten

Aslinda ne kadar az yemiṣsin fotograflardaki yemekler benim mutfaktan geçerken aagzima attiklarim düṣün ana yemege gecmedim daha midem konya ovasi kadar genisledi durmadan yeme ataklari geciriyorum ögün sayisi azalsa bile kahvaktidan bi saat sonra acikiyorum.Sen listeni kağida yazmişsin ya , okudugumda benim gözümede çok ve kalabalik gözükmüstu sanki dünyalari yemissin gibi halbuki tam diyet menüsüymüş. besin günlügu tutmanin faydalari insani frenliyor gercekten.az çokmuş gibi gorunuyor , çok olanda delili kanıtli karşinda duruyor.Vicdan azabi gibi

Medine ingiliz karbonatini bir diyetisyen önermisti bana ödem suyunu hazirlamak zor grliyor gergün ugrasamiyorum demiştim o da ödem suyu yerine ingiliz karbonatli su iç demisti.Ama tabi ölçülü dengeli olmskta fayda var sonuçta karbonat.

Kaptanım dün güzeldi hatta 300 gr daha vermişim ama bugün çok garip şeyler yaşadım şükür ki sağlık problemi olmadı bazı kazalar atlattım sonra bi teyzeden mendil aldım filan :)
Akşam yedim günün ağırlığını hissedip
Adımım güzel,sporum da var su ve protein iyi :)
Yarınla perşembe çok hafif menü geliyor inşallah

Hoşggeldin :) bu sefer bırakma hee

Canım Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…